Kaç günde biter ki bu yahuKelin olacı olsa durumunda yazıyorum. Sanırım benimde durum havalarla alakalı. Bide ha bugün ha yarın yaz temizliği var nasılsa diye biraz saldım sanırım. Şöyle sabah kalkınca ev sıcacık olsa eve güneş doğsa cıvıl cıvıl. Ben genelde mutfak dolabı fayans tan başlayıp sonra camlar ve tüller dolaplar, en son banyo tuvalet bitiriyorum. Su an yazarken yoruldum
Ben halılarımı yıkamaya vericem akşam kaldırdım hazırladım, bu akşam alacaklar. Bu sırada salonun koltuklarını sildim, biraz fazla ıslattım sanırım :) bugün kuruyacaklar sonra üzerini örterim temizlik bitene kadar. Bu akşamda diğer odanın koltuklarını silerim, ve gardolap içleri baza altı falan düzenlerim. yarında sabahtan camları silerim,
öğleden sonra tüp bebek transferim var, mutfak dolapları ve genel süpürme silme işini eşime devrederim
Çalışınca anca böyle birkaç güne oluyor.
Bitmesi için başlamam yeterli. Tahminen benim4 gün sürer. Kople poffffKaç günde biter ki bu yahu
bizdeki son durum mutfakda kaşıklık bile birbirine girmiş valla nasıl eriniyorum
Bende hep lıste yapıyorum ama ben hafta ıcı ısteyım bu durumda bu aksamdanmı baslıcamBen gaza geldim liste yapayım bari
Kizlar nerden nasil baslicami bilmiyorum odalara gidip gidip geri geliyorum sonra paso yemek yiyip yatiyorum berbat haldeyim .gaz lazim bana siz basladinizmi .once nerden baslanir.tam olarak yaz gelmedi ondan yapasim gelmiyor hergun yagmur.ramazanda yaklasti simdi baslasam anca bitirrim ben .of bana yardim edin nerden baslayim gaz verin titiz hatunlar
Benimdeöyle bir odam var onu listeye eklemeyi bile unutmuşumkızlarrr sizi okurken ben yoruldumm..Bende de var aynı dert. Bide çalışıyorum. Hafta sonumu temizliğe vermek istemiyorum . Ama mevburum. Zaten her hafta sonu bi plan çıkıyo yapamıyorum. Akşamları ufak ufak bişiler yapsam diyorum. Onu da sevmiyorum. Parça parça olunca temiz olmuyomuş gibi hissediyorum. Hepsi bi anda bitmeli. Geçen cumartesi bir oda temizledim eşimle sağolsun. Dip bucak, cam, balkon falan. Ama daha 4 oda var Şimdi o odamın kapısı kapalı. Her gün açıp bi bakıyorum, temiz ya nasıl mutlu oluyorum Peki diğerleri ne zaman bitcekk, ramazanda geliyo. Üzerimde bi miskinlik var ki anlatamam. Aslında temizlik yapma isteğim de var Ay gerçekten skandal.
Ay mukemmel bir anlatim vallahi hic bukadar gaza gelmemistim o dedigib temizlik kokusunu burnumda hissettim yarin ise koyulmam lazim insalah saol cnom temizlik duzenindw guzel aynisini yapabilirim ama halilari veremem ya cocuktan onu napicazDur seni bi gazlayayim gece gece temizlige baslarsin
Once halilari yikatmaya ver.
Yerler ciplak oldugu icin temizlik kolaylasti.simdi istikamet mutfak.
Perdeleri.makinaya at misss gibi vernel.kokusu yayilcak her yere
Camlari sil.
Dolaplari sil yag coz camasirsuyu ve mutfak deterjani silahlarimiz unutma
Giris mutfak dolaplarina sil parlat
Yerleri sil kapiyi sill miss gibi koksun her yer.
Acele yok ertesi gun y.odasina dal.
Yazlik kislik kiyafetleri ayir dolaplari sil kalem gibi diz kiyafetlerini
Mobilyalarin tozunu al perdeleri makina ya at pencerr kapi yerleri sil cek kapiyi isin bitti
Ertesi gun salona dal.
Perdelri at makinaya
Koltuklari sil mobilyalari sil yerleri sil kapiyo pencereyi sill bitti
Diger gun cocuk odasina gir y.odasinda yaptiklarinin aynisi yap
Banyo ah o banyo lavabo temizligi en sevdigim is
Cikar ayaga dilascak ne varsa paspaslari makinaya at
Dok cifi camasir suyunu foaur fosur kopurt mia gibi kokar yika ovala cekpasla cek kapiyi acik birak kurusun kuruyana karra girme
Gir vc ayni seyi oradada yap
Sonra balkonlari yikaa.
Ev misgibi lavanta kokacak hayalet
Sonra bir kahve yap kendinezaferini kutla basardin
Duvar silmenin faydasi varmi ya hic duvar silmedim hayatimdaBen halıları yıkatmaya gonderdim o sırada bayan gelip ilk gun duvar sildi, 2. Gun kapı ve cam sildi bnde onun ardından topla yerlştr yaptım perdeleri attık makinaya.. 3. Gunde mutfak dolapları buzdolabı falan sildim anca bugun bitti işim.. Hakkaten pırıl pırıl oldu her taraf.. Şuan huzurla oturuyorum içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?