Yaz temizligi:( :( :(

Kaç günde biter ki bu yahu
bizdeki son durum mutfakda kaşıklık bile birbirine girmiş valla nasıl eriniyorum

Ben de bu hafta başlıyorum normalde 2 günde evi bitirir pazartesi işe yürüyecek dermanım olmazdı.Öyle yapmıycam artık yazık bana .Cumartesi oturma odası ve yatak odasını yapıcam halılar gönderilecek yıkamaya.Camlar oturma odasının koltuğu zemini perdesi yatak odasının camı dolapların dışı yerler silinecek bittiii.Dolap içlerim hep düzgündür ütülü düzenli ellemiycem.Pazar günüde 2 banyoyu yapıcam.Ondan sonraki hafta da salon ve mutfağımı yapıcam.Mutfak temiz sayılır en son mart ayında yapmıştım zaten.Biticek zamana bölücem çalıştığım için kendimi bu sefer çok yormayacağım

ben işte eve gidene kadar saat 8 olmus oluyo o yuzden aksamları hıc bısy yapamıyrm yemek anca yapıyrm yıyorz. iyi sen organıze etmıssn temızlık işini

temizlik için birisi çağır

Ben ara ara aklıma geldikçe sağı solu detaylı temizliyorum. 8 aylık evli, 4 aylık hamileyim Haftaiçi çalışıyorum.

Halıları bebeğin doğumuna yakın yıkatmayı düşünüyorum. Camları silmeye gücüm yetmiyor, bir ara camlar kapılar ve dolap kapakları için yardımcı alacağım.

Her hafta eşimle evi süpürüp sileriz, toz da alırım. Ara ara kafama estikçe banyo paspaslarını yıkarım. Yazlık kışlık değişimimi çoktan yaptım, hepsi kalem gibi dizili kaldırılır, dizili çıkarılır. Bir seferde hepsini yıkamam zaten, haftalık giyeceklerimi yıkar ütülerim, sonra yıkar yerine kaldırırım.

Evlendim evleneli koltukları silmedim hiç, perdeleri de yıkamadım. Sigara içilmiyor evde çok kirlenmiş gibi gelmiyor bana. Ama mutfak-salon bitişik olduğu için perdeleri bir yıkasam iyi olur bu aralar.

Zor geliyor temizlik ama elimizden geldiğince yapıyoruz işte eşimle. Benim püf noktam aşırı kirlenmesine izin vermeden azar azar temizlemek ama hep temiz tutmak. Bakalım bebiş gelince ne olacağız

kızlarrr sizi okurken ben yoruldumm.. Bende de var aynı dert. Bide çalışıyorum. Hafta sonumu temizliğe vermek istemiyorum . Ama mevburum. Zaten her hafta sonu bi plan çıkıyo yapamıyorum. Akşamları ufak ufak bişiler yapsam diyorum. Onu da sevmiyorum. Parça parça olunca temiz olmuyomuş gibi hissediyorum. Hepsi bi anda bitmeli. Geçen cumartesi bir oda temizledim eşimle sağolsun. Dip bucak, cam, balkon falan. Ama daha 4 oda var Şimdi o odamın kapısı kapalı. Her gün açıp bi bakıyorum, temiz ya nasıl mutlu oluyorum Peki diğerleri ne zaman bitcekk, ramazanda geliyo. Üzerimde bi miskinlik var ki anlatamam. Aslında temizlik yapma isteğim de var Ay gerçekten skandal.

Ben halıları yıkatmaya gonderdim o sırada bayan gelip ilk gun duvar sildi, 2. Gun kapı ve cam sildi bnde onun ardından topla yerlştr yaptım perdeleri attık makinaya.. 3. Gunde mutfak dolapları buzdolabı falan sildim anca bugun bitti işim.. Hakkaten pırıl pırıl oldu her taraf.. Şuan huzurla oturuyorum içinde

Benimdeöyle bir odam var onu listeye eklemeyi bile unutmuşum

Ben de bazen sizin gibi oluyorum, nereden başlasam temizliğe ne yapsam acaba derdi yaşıyorum.
Öncelikle en sevdiğiniz yerden başlayın. Ben genelde en zor yerden başlarım.

Yatak odası benim için en zor yer, tek tek gardrobun düzenlenmesi bazanın temizlenmesi vs. derken ömür gidiyor vallahi... ama olsun temizlenince de mis gibi kokuyor heryer...
O yüzden haydi bir gayret bir gaz başlayın işlerinize...

Ben düzenli olarak evimi dolapları vs temizliyorum, bu güne kadar hiç özel yaz kış bayram seyran temizliği yapmadım. Sanada kolay gelsin yada, yardımcı tut ona kolay gelsin

Ay mukemmel bir anlatim vallahi hic bukadar gaza gelmemistim o dedigib temizlik kokusunu burnumda hissettim yarin ise koyulmam lazim insalah saol cnom temizlik duzenindw guzel aynisini yapabilirim ama halilari veremem ya cocuktan onu napicaz

Kışlıklarımı kısa programa atıp yıkadım kaldırdım hepsini iki haftayı geçti
Yarın halılarımı yıkatmaya göndereceğim
Yatak odamın dolaplarını
Banyo dolaplarımı
Buzdolabımı silip düzelteceğim
Perdelerimi yıkayıp eşim asacak
Halılarım gelmeden bir gün öncede yardımcı çağıracağım cam kapı yerler mutfak dolaplarımı sildireceğim
Bebiş heran gelmezse tabi

Duvar silmenin faydasi varmi ya hic duvar silmedim hayatimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…