• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz temizligi:( :( :(

Kışlıklarımı kısa programa atıp yıkadım kaldırdım hepsini iki haftayı geçti
Yarın halılarımı yıkatmaya göndereceğim
Yatak odamın dolaplarını
Banyo dolaplarımı
Buzdolabımı silip düzelteceğim
Perdelerimi yıkayıp eşim asacak
Halılarım gelmeden bir gün öncede yardımcı çağıracağım cam kapı yerler mutfak dolaplarımı sildireceğim
Bebiş heran gelmezse tabi :KK46:
Cok yorma canim sen kendini

Yarin balkonlardan baslicam kizlar
Guvercinler mafetmis camasir asamam yoksa balkondan sonra mutfaga gecerim beyaz esyalar dolabarin ici raflar heryeri aspirinlerik camasir suyu arti halilar durcak ama yeni hali sercem temzlikten sonra

Kizlar stor ve zebra temiigi i nasil yapiyosunuz lutfen bunuda konusalim kuru temizlemeye veremem evde nasil yapilir kizar

Duvar silmenin faydasi varmi ya hic duvar silmedim hayatimda
bende 2 yıllık evliyim ilkkez sildirdim ama hakkaten çok fark etti :-) .. Duvarlar hep is , el izleri , lekelerle doluydu. Boyada açık renk olduğu için damga gibi duruyordu. Gerçkten şuan kaymak gibi oldular :D sanırım artık heryıl yaptrcam....

(bi kovada çamaşır suyu tursil karışımı kopuk bi kovada duru su. Deterjanlı suyla duvar fırçası yardımıyla once fırçalıosun sonra duvar silme bezi ve aparatları var onlada duru suyla duruluyosun.. Çok da rahat oldu temizliği)

Kizlar stor ve zebra temiigi i nasil yapiyosunuz lutfen bunuda konusalim kuru temizlemeye veremem evde nasil yapilir kizar
benim kocaman bi balkonum var. Eşimle storu çıkarıyoruz tam açıp balkon şişlerine dayıyorum. Fırçama saç şampuanımdan dokup kpukluyorum iyice sonra hortum tutuyorum. Biraz suzulunce de hemn asıyorum..
benm için temizliği çok rahatta çıkarıp takması çok zor yaa

Banyoda yıkıyorlarmıs
ben 2 kere yıkattım paslandı o sebeble bu sefer kendım yıkıcam ama banyom musaıt degıl. Bır yakınımın banyosunda yıkamayı dusunuyorum

ben işte eve gidene kadar saat 8 olmus oluyo o yuzden aksamları hıc bısy yapamıyrm yemek anca yapıyrm yıyorz. iyi sen organıze etmıssn temızlık işini
Bence 8 gibi evde oluyorum bi kaç kere cuma akşamı mutfağım yaptım zaten haftanın yorgunluğu var üzerimizde günlerce kendime gelememiştim

Bence 8 gibi evde oluyorum bi kaç kere cuma akşamı mutfağım yaptım zaten haftanın yorgunluğu var üzerimizde günlerce kendime gelememiştim

Kesinlikle katılıyorum. calısan bayanlarn işi cok zor. hactside calısyrm bi pazarm var pazrda dinlenmek istyrm ama mecbur yapmak gerkıyr temizlık. ama ben hazirnda baslıcm suan cam sılmem cunku surekklı yağmurlar var yıne batıcak

Halı yıkamayı aradığın zaman otomatik olarak kıçın yere oturmuyor elinin telefona gitmesi lazım yoksa başka türlü gaz zor gelir bu bahar mayışmalarında

benim kocaman bi balkonum var. Eşimle storu çıkarıyoruz tam açıp balkon şişlerine dayıyorum. Fırçama saç şampuanımdan dokup kpukluyorum iyice sonra hortum tutuyorum. Biraz suzulunce de hemn asıyorum..
benm için temizliği çok rahatta çıkarıp takması çok zor yaa
Benim banyom cok buyuk yikasammi silsem mi canim esim evde yok cikaramam

Banyoda yıkıyorlarmıs
ben 2 kere yıkattım paslandı o sebeble bu sefer kendım yıkıcam ama banyom musaıt degıl. Bır yakınımın banyosunda yıkamayı dusunuyorum
Bende kendim yikamayi dusunuyorum yikamak yerine silsek yinede temiz olurmu canim

Geçen sene bu zamanlar karnım burnumda cam siliyordum doğumuma çok az kalmıştı.. O zamanlar evi kırkladıysam şimdi hayli hayli yaparım diorum

Bende kendim yikamayi dusunuyorum yikamak yerine silsek yinede temiz olurmu canim
Ay bence hıc olmaz yayanı benım storlar hıc dumduz degıl kalın sanırım bıraz pıtır pıtır kalır
araba fırcasıyla yıkamak lazım

Back
X