Yaz temizligi:( :( :(

Canim bende de kucuk cocuk var ondan hali konusunu duaunuyorum kara kara kaldiramama yedekde yok halilari yikamaya vermeden de biseye baslayasim gelmiyo sen nasil yapmayi dusunuyorsun peki
Biz haziranda yazlığa gidicez. Ağustos sonu dönücez. Döner dönmez hemen vericem, zaten 2 günde getiriyolar. Perde, koltuk vs yeni zaten onlara dokunmam. Evim yeni aslında bu sene dolap ve halıdan başka bişey yapmayı düşünmüyorum

bence olur.. canın ne zaman isterse halıları o zaman temizletmeye ver boşşver y...a halı nihayetinde yalamadığına göre sorun yok. süpür- dür -ara -gelip alsınlar.

2 tane kadın tut ben öyle yaptim:)))şaka bi yana hergüne bir iş böl bi başladım mi devamı gelir zaten ben duvarlarida sildirdm ozaman tam içime siniyor

Dur seni bi gazlayayim gece gece temizlige baslarsin
Once halilari yikatmaya ver.
Yerler ciplak oldugu icin temizlik kolaylasti.simdi istikamet mutfak.
Perdeleri.makinaya at misss gibi vernel.kokusu yayilcak her yere
Camlari sil.
Dolaplari sil yag coz camasirsuyu ve mutfak deterjani silahlarimiz unutma
Giris mutfak dolaplarina sil parlat
Yerleri sil kapiyi sill miss gibi koksun her yer.
Acele yok ertesi gun y.odasina dal.
Yazlik kislik kiyafetleri ayir dolaplari sil kalem gibi diz kiyafetlerini
Mobilyalarin tozunu al perdeleri makina ya at pencerr kapi yerleri sil cek kapiyi isin bitti
Ertesi gun salona dal.
Perdelri at makinaya
Koltuklari sil mobilyalari sil yerleri sil kapiyo pencereyi sill bitti
Diger gun cocuk odasina gir y.odasinda yaptiklarinin aynisi yap
Banyo ah o banyo lavabo temizligi en sevdigim is
Cikar ayaga dilascak ne varsa paspaslari makinaya at
Dok cifi camasir suyunu foaur fosur kopurt mia gibi kokar yika ovala cekpasla cek kapiyi acik birak kurusun kuruyana karra girme
Gir vc ayni seyi oradada yap
Sonra balkonlari yikaa.
Ev misgibi lavanta kokacak hayalet
Sonra bir kahve yap kendine zaferini kutla basardin

ilk gun camlardan başla cam sil perde yıka. ertesi gün yerleri sil süpür. böyle böyle haftayı doldur.
Camlar en som temizlenir benim bildigim. Çünkü ortaligi sil süpür temizlerken camlar yine batar.

Amannnn!!!!
Vallahi okurken daral geldi tırnaklarımı kemirdim:)))

Amannnn!!!!
Vallahi okurken daral geldi tırnaklarımı kemirdim:)))
Anlatim aeklinden oyle olmua siz benim yorumunu okuyun hemen kalkip temizlik yapasiniz gelir
Konu sahibi gaza geldimi bilmem ama ben kendi kendimi gaza getirdim gece gece kalkip vc yi yikadim

Anlatim aeklinden oyle olmua siz benim yorumunu okuyun hemen kalkip temizlik yapasiniz gelir
Konu sahibi gaza geldimi bilmem ama ben kendi kendimi gaza getirdim gece gece kalkip vc yi yikadim
Ayyyyy sizinkini okumamıştım kalll geldi vallahi:)))
İyi taktik ama helal olsun ev taşıyacaz yazdığınız planlı programlı temizlik işime çok yarayacak bide insanın gözünde büyümüyo siz işi biliyorsunuz))

Ben temizlik sonrasi o lavanta kokusuna hastayim temizlik kokusu
Ev tasiyacakmissiniz kolay gelsin temiz temiz yerlesirsiniz ins

Halıları koltukları falan hallettikten sonra odayı temizlemeye cam silmekten başlayıp, sonra yerleri, mobilyaları halledip, temizlik bitincede her şeyi yine yerli yerine yerleştirin, hoop bitti. Mutfakta, banyoda ovulacak yerleri ovup, yıkama, süpürme, silme işlemlerinizi de hallettikten sonra dolaplarınızı da düzenleyin, hoop o da bitti. Hadi güle güle kirlenin artıık..

Kelin olacı olsa durumunda yazıyorum. Sanırım benimde durum havalarla alakalı. Bide ha bugün ha yarın yaz temizliği var nasılsa diye biraz saldım sanırım. Şöyle sabah kalkınca ev sıcacık olsa eve güneş doğsa cıvıl cıvıl. Ben genelde mutfak dolabı fayans tan başlayıp sonra camlar ve tüller dolaplar, en son banyo tuvalet bitiriyorum. Su an yazarken yoruldum

Camlar en som temizlenir benim bildigim. Çünkü ortaligi sil süpür temizlerken camlar yine batar.
bu dediğinin sonu yok ki... camı sildiğinde yerler batar, yerleri silmek zorunda kalırsın - yerleri silip süpürsen camlar batar- toz almaya kalksan yer batar-
ama bana göre önce yukarıdan başlanır ve sonra alt kısımlar temizlenir. dolap silmek gibi dolapları nasıl yukarıdan aşağıya doğru sileriz, aynı öyle.

aynı durum bende de var kara kara düşünüyorm yaz temizliğini. üşeniyorum ama temizlikten sonra ki koku beni bitiriyor. temizlikten sonra yemek yapmak istemiyrm koku cıkıyr die. :) bu arada çalışan arkadaslar haftasnu mu yapıyorsnz yaz temizliğini. birde yorgan ve yastıkları nasl hallediyorusnz acaba??

Benim bebeğim vardı memleketten annem geldiğinde yaptım haftasonu 2 günde. ZAten başka fırsatımda yoktu. Bebek varsa mecbur biri bakacak yoksa 1 haftayı bulur kesik kesik yapmak.

Sanırım tam 4 haftadır beklıyorum baslamak ıcın
Isın ıcınden cıkamıyorum oy oy

kızlar 8 aylık hamile olarak okudum okudum valla canımı istettiniz heee =))) doğururum dye korkmasam akşam eve gdınce temizliğe girişcem :)) birde bişey sorucam yaaa en son perde yıkadığımda akşam yıkadım astım hmen buruşmasın dye ooof sbaha kadar eşimle ölüyoduk yumuşatıcı deterjan kokusundan mafolduk napim bu sefer perdeleri gündüz asıp camı kapıyımı açıyım =))

Benim bebeğim vardı memleketten annem geldiğinde yaptım haftasonu 2 günde. ZAten başka fırsatımda yoktu. Bebek varsa mecbur biri bakacak yoksa 1 haftayı bulur kesik kesik yapmak.

annenin gelp cocugna bakmasıda destek yoksa 2 gun mu 5 gun mu surerdi belli degl:)

Ben halılarımı yıkamaya vericem akşam kaldırdım hazırladım, bu akşam alacaklar. Bu sırada salonun koltuklarını sildim, biraz fazla ıslattım sanırım :) bugün kuruyacaklar sonra üzerini örterim temizlik bitene kadar. Bu akşamda diğer odanın koltuklarını silerim, ve gardolap içleri baza altı falan düzenlerim. yarında sabahtan camları silerim,
öğleden sonra tüp bebek transferim var, mutfak dolapları ve genel süpürme silme işini eşime devrederim
Çalışınca anca böyle birkaç güne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…