Yaz temizligi:( :( :(

Konu storlara gelmiş.

Yıkatan var mı?
Benim balkon da banyo da küçük, yıkatmaya vermek çok mu pahalıya gelir acaba?

balkonda yıkıyorum araba fırcası ile deterjanlıyorum duruluyorum mis gibi oluyor sarıp kurumaya bırakıyorum güzel oluyor
Peki zebranin aralarini nasil yikiyosjn ya ben silmeyi denedim olmuyo aralar kaliyor cikarmam lazim ama alttaki uzun boru icleri temizlemem engel ya allah tizasi icin biri gostersin bana nasil yapicami

Ay kızlar gazınıza geldım bende hamıle halimle kalktım bugun mutfagı dıp köşe temizledim.aslnda nıyetım doguuma yakın yapmaktı ama yapmıs bulunuyorm artk:))

Halılarını yıkamaya gönder gelinceye kadar da yorgan battaniyen falan varsa yıka,sonra halıların gelmesine yakın perdeler camlar Kapılar..en sona mutfağını bırakabilirsin

Kizlar bugun mutfaktan cikamadim yarina da aksadi hatta bende yapmam yapmam yaolpinca cok titiz calisirim mutfak kiler dolabi buzdolabi icleri disalri temizlendi itinayla:) mutfak dolaplari ic dis temizl3ndi bulasik makinesi ocak arkasi cekilio yagcozlendi camasir makinesi temizlendi mutfagin zebrasi banyoda guzelce temizlendi mutfak cami silindi rezgah yagsoz de bekletildi silindi hersey eldeb gecti yani yarin da yerleri ciflicem tamamdir

Benimde z
Peki zebranin aralarini nasil yikiyosjn ya ben silmeyi denedim olmuyo aralar kaliyor cikarmam lazim ama alttaki uzun boru icleri temizlemem engel ya allah tizasi icin biri gostersin bana nasil yapicami
Benimde zebra yanlardan açılıyor çubuklar ı çıkarıyorum yere seriyorum önce ön arka fırcalıyorum sonra yine takıyorum çubukları yarın yıkayacağim olmazsa foto atarım

temizlikmi ::( ev taşıyacağım temizliğin alası yani

Benimde z

Benimde zebra yanlardan açılıyor çubuklar ı çıkarıyorum yere seriyorum önce ön arka fırcalıyorum sonra yine takıyorum çubukları yarın yıkayacağim olmazsa foto atarım
Esim cikarip takti canim ama ben yikarken zorlandim alan kucuk geldi

Canim ben hamile oldugum icin ayda bir kadin aliyorum sadece perdeleri yikadik esim asti ama her gun bi yeri yap kapisini ort mutfagi en son yap

Kizlar stor ve zebra lari yikamayin bence.Ben kac yildir siliyorum sadece.Cunku yikaninca kenarlardan ip atma ve hirpalanma oluyormus.Ben de arastirdim kuru temizlemeyi dahi onermiyorlar..Zaten yapisi itibariyle kirlenmiyor ha oldu da leke oldu kosla ile siliyorum.

Valla arkadaslar güzel seyler yazmıslar evet mesela 2 saati temizliğe ayırıp diğer tüm gününüzü kendinize ayırabilirsiniz yada gaza gelmek istiyosanıx kadınlar kulubu hatunlarının temizlikle ilgili topiği var sanırım bi kaç kere rastlamıştım onlara katılın bence ben ilk keşfettiğimde çok işe yaramıştı fena gaza getiriyo :)

Güzel bi müzik aç camları da aç halıları kaldır ve besmele çekip başla

olsun eline sağlık olsun hergün yıkanmıyor sonuçta
Evet canim senede bir kere yikiyorum valla
Canim ben hamile oldugum icin ayda bir kadin aliyorum sadece perdeleri yikadik esim asti ama her gun bi yeri yap kapisini ort mutfagi en son yap
Muyfagi ilk yaptim canim en zor yer odugu icin simdi kafam rahat kolay yerler kaldi mutfak 2 gun surdu salon gece yarisina kadar oldumm ya ama en ince ayrintisina kadar temizledim ha gayret az kaldi
Bn yere serip sildim canim guzel oldu ip atma olmadi tabi sakir sakir yikasaydim olabilirdi evet bende duydum bunu ama bikac yer cikmadi sanki kosla guzel cikariyormu hemen hic almadim ben onu
2 saat temizlik mumkunmu kiz ben sabah basliyorum bir odaya gece yarisina kadar bitmiuor da birazini da ertesi gune ayiriyorum bittim ama evet kk cok ga veriyi iyiki acmisim konuyu
Güzel bi müzik aç camları da aç halıları kaldır ve besmele çekip başla
Gercekten halilaru kaldirmak cok gaz veriyor canim

Veee salonda bugun bitti kornisleri bile cifledim petek ic arka heryer ya baya inceliyorum kizlar ama cok icim rahat haydi kalkmayanlar kalksin temizlige

Yaz temizliği , bahar temizliği , bayram temizliği ne ola ki ? Düzenli temizlik varsa evde buna gerek olmuyor kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…