Benimde kızım yazlıkta kalıyor yaz aylarında , biz çalışıyoruz haftasonu git gel yapıyoruz. Yalnız yazlıkta ben öyle 7/24 ev işi ile uğraşmam kahvaltı faslı biter etrafı toplarım doğru denize akşama kadar kalırım kızımla , yemeğe doğru gelir yemek hazırlar sofra kurarım varsa bulaşık vs halledip sonrada kızım kuzeniyle takılır bende kendi kuzenlerime kaçarım evlerimiz yanyana içki, sohbet gır gır şamata takılırız.
Yazlık harici 1 hafta muhakkak ailecek yaz tatilimiz olur Çeşme-Bodrum vs neresi uyarsa ama her sene farklı bir lokasyona gideriz.
Ben birde eğitim maksatlı yurt dışı olanaklarını kovalıyorum işimden dolayı onu denk getirirsek ailecek gidiyoruz hem iş hem gezmek oluyor.
Ama artık kültür turizmine ağırlık vereceğim vize derdi ortadan kalktığı için deniz tatiline vereceğim parayı ülke gezmeye yeni tatlar, yeni kültürler keşfetmeye harcamak mantıklı geliyor çünkü deniz ve havuz imkanımız var zaten. Ben ara tatillerde artık kızımla gezmeye başladım bu sene Ankaraya gittik mesela eşim gelmedi biz gittik gezdik geldik. Çoçuğumla başbaşa gezmekte ayrı keyif veriyor erkeklerle de bazen gezmek işkence olabiliyor