- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Evet aynen ben de iki elimi kullanıyordum:)Benimde kucuk cocugum var ve bir hafta sonra kucaklayabildim ama arabada geri vites icin iki elimi kullaniyordum
Insallah canim belki benim avantajim memelerim gergin degildi yani dogumlardan sonra deri kendini birakti ondanmi acaba diyorumyaşasın yaa 1 hafta yeter bana da. inşallah seninki gibi olur bizim süreç te :)) arabam otomatik avantajlıyım yani :))
aynen bn meela gerim gerim gerildim bide cok skı bi derim varmıs :)Insallah canim belki benim avantajim memelerim gergin degildi yani dogumlardan sonra deri kendini birakti ondanmi acaba diyorum
Yani genc kiz memesi daha cok gerilir bence ondan daha cok agri hissi verebilir
Insallah canim belki benim avantajim memelerim gergin degildi yani dogumlardan sonra deri kendini birakti ondanmi acaba diyorum
Yani genc kiz memesi daha cok gerilir bence ondan daha cok agri hissi verebilir
aynen bn meela gerim gerim gerildim bide cok skı bi derim varmıs :)
YOK TABİ YUMSAMAYA BİLE BASLADI AMA HALA BASKI HİSSİ AZDA OLSA VAR TABİ HİSSEDİORUM :)hala gerilmen varmı canım? ama sende rahat atlatanlardansın.
YOK TABİ YUMSAMAYA BİLE BASLADI AMA HALA BASKI HİSSİ AZDA OLSA VAR TABİ HİSSEDİORUM :)
diorum zaten maşşallah valla beklediğimden daha hızlı ve kolay atlattım korkuodum işe gelemem işte agrır surekli fln dye bide ilk 2 3 gun nasıl gececek bunlar hıc kendi basıma kalkamıcakmısım gbi geliyordu 4 gun yavastan dogrulmaya basladım inş sende skntsz atlatrsın son 5 gun :)oda olsun okadar canım :)) ne sıkıntılar çeken var görüyorsun. maaşallah de kendine :)))
diorum zaten maşşallah valla beklediğimden daha hızlı ve kolay atlattım korkuodum işe gelemem işte agrır surekli fln dye bide ilk 2 3 gun nasıl gececek bunlar hıc kendi basıma kalkamıcakmısım gbi geliyordu 4 gun yavastan dogrulmaya basladım inş sende skntsz atlatrsın son 5 gun :)
Ayy çok heyecanlı canım.inşallah kolayca atlatırsıninşallahh. ya hatırlatma yaa :)) sanki saymayınca daha rahat geçiyo gibi. bak tırsmaya başladım yine :)))
Ayy çok heyecanlı canım.inşallah kolayca atlatırsın
GAZELLE şu an öğrendim ameliyat olacağını. Ben seni daha önceden oldun sanmıştım. Şimdiden hayırlısı olsun senin için. O zaman aşamaları yazmanı herkes gibi ben de bekliyorum senden. Kaç gün çile çekicez, kaçıncı günden itibaren nefes almaya başlıcaz, sen nasıl atlatacaksın, bunları yaz bize lütfen. Tekrar söylüyorum, hayırlısı olsun senin için :)inşallah. işimiz dualara kaldı. bol bol dua edin güzel dileklerinizi eksik etmeyin benim için. lütfeeennn :))
Libra sen 4 gün mü cefa çektin. 5. gün mü kendin kalkıp yatmaya başladın?Canım ben 2 sezeryan geçirdim.hele 2.de ameliyat olduğum günün gecesinde bebeğimin altını değiştirdim,yardımsız yattım,kalktım,dolaştım.o yüzden silikonda da eşime sen gelme,evde çocuklarla ilgilen dedim.iyi ki beni dinlememiş.sadece bir kaç saat beni yanlız bırakması gerekti,kalkmak istiyorum,kalkamıyorum,telefonum uzağımda kalmış alamıyorum,hemşire çağırma butonu uzakta,yetişemiyorum.sesleniyorum,kimse duymuyor.en sonunda bir hemşire ve hastabakıcı kontrole geldi de rahatladım:)4 gün eşim yatırdı,kaldırdı beni.kalkmaya çalıştığın anda göğüs kasları kasıldığı için şiddetli bir ağrı oluyor.birinin sırtından iterek seni kaldırması gerekiyor.
LİBRA silikon ameliyatından 9 gün sonra mı manuel araba kullanmaya başladın? O zaman bizim bu ameliyattan sonra çekeceğimiz acı 1 hafta mı maksimum?Bak ben bu durumdayken 9. gün düz vites araba kullanabildim.1 hafta sonra tüm ev işlerini kendimi yormadan yapmaya başladım.
Evet o yapışkanlı şeylerden aldım geçen yıl. Kapalı kutularda satılıyor. Açılması yasakmış. Denemeden kaç beden alacağımı kestirememiştim. Medium aldım, eve gittim, denedim. Büyük geldi. Ortaya falan toplayamadım göğüslerimiO zmn
yaPiskanli seylerden al ortaya topla gogusleri uzerndende sag ve sol koeelere koy corap yada sert pecete fln pamukla olmaz o is
4. günün akşamına rahatlamaya başladım.5. gün kendim yatıp kalkıyordum artık:)ağrılar tamamen geçmiyor ama daha dayanılabilir oluyor.Libra sen 4 gün mü cefa çektin. 5. gün mü kendin kalkıp yatmaya başladın?
Evet canım.cumartesi ameliyat olmuştum,1 hafta sonra pazar ütü yaptım bastırmadan.pazartesi manuel arabayla çocukları okula götürdüm:)LİBRA silikon ameliyatından 9 gün sonra mı manuel araba kullanmaya başladın? O zaman bizim bu ameliyattan sonra çekeceğimiz acı 1 hafta mı maksimum?
bence küçük göğüs dahagüzel anne olunca zaten memelerımız buyuyecek:))gerek yok diye düşünüorm bacılarrrr:))))1 haftadan sonra tamamen ağrısız ve normal bir hayat olmuyor tabiki ama en zor kısmı geçmiş oluyor ve tüm günlük işlerinizi kendinizi çok zorlamadan yapabilmeye başlıyorsunuz.en azından bende öyle oldu canım:)
Benim 2 çocuğum var.42 yaşındayım büyümediler:))küçük olsa belki yaptırmazdım ama düze yakın olunca yaptırdım:)bence küçük göğüs dahagüzel anne olunca zaten memelerımız buyuyecek:))gerek yok diye düşünüorm bacılarrrr:))))