Yaz mevsiminde meme büyütme ameliyatı olmanın sakıncası var mıdır?

yaşasın yaa 1 hafta yeter bana da. inşallah seninki gibi olur bizim süreç te :)) arabam otomatik avantajlıyım yani :))
Insallah canim belki benim avantajim memelerim gergin degildi yani dogumlardan sonra deri kendini birakti ondanmi acaba diyorum
Yani genc kiz memesi daha cok gerilir bence ondan daha cok agri hissi verebilir

Insallah canim belki benim avantajim memelerim gergin degildi yani dogumlardan sonra deri kendini birakti ondanmi acaba diyorum
Yani genc kiz memesi daha cok gerilir bence ondan daha cok agri hissi verebilir

ben de emzirdiğim için avantajllı sayılırım ozaman. gerçi çok pörsümediler benimkiler ama bir cıvıma var tabiki.

oda olsun okadar canım :)) ne sıkıntılar çeken var görüyorsun. maaşallah de kendine :)))
diorum zaten maşşallah valla beklediğimden daha hızlı ve kolay atlattım korkuodum işe gelemem işte agrır surekli fln dye bide ilk 2 3 gun nasıl gececek bunlar hıc kendi basıma kalkamıcakmısım gbi geliyordu 4 gun yavastan dogrulmaya basladım inş sende skntsz atlatrsın son 5 gun :)

inşallahh. ya hatırlatma yaa :)) sanki saymayınca daha rahat geçiyo gibi. bak tırsmaya başladım yine :)))

inşallah. işimiz dualara kaldı. bol bol dua edin güzel dileklerinizi eksik etmeyin benim için. lütfeeennn :))
GAZELLE şu an öğrendim ameliyat olacağını. Ben seni daha önceden oldun sanmıştım. Şimdiden hayırlısı olsun senin için. O zaman aşamaları yazmanı herkes gibi ben de bekliyorum senden. Kaç gün çile çekicez, kaçıncı günden itibaren nefes almaya başlıcaz, sen nasıl atlatacaksın, bunları yaz bize lütfen. Tekrar söylüyorum, hayırlısı olsun senin için :)

Libra sen 4 gün mü cefa çektin. 5. gün mü kendin kalkıp yatmaya başladın?

Bak ben bu durumdayken 9. gün düz vites araba kullanabildim.1 hafta sonra tüm ev işlerini kendimi yormadan yapmaya başladım.
LİBRA silikon ameliyatından 9 gün sonra mı manuel araba kullanmaya başladın? O zaman bizim bu ameliyattan sonra çekeceğimiz acı 1 hafta mı maksimum?

O zmn

yaPiskanli seylerden al ortaya topla gogusleri uzerndende sag ve sol koeelere koy corap yada sert pecete fln pamukla olmaz o is
Evet o yapışkanlı şeylerden aldım geçen yıl. Kapalı kutularda satılıyor. Açılması yasakmış. Denemeden kaç beden alacağımı kestirememiştim. Medium aldım, eve gittim, denedim. Büyük geldi. Ortaya falan toplayamadım göğüslerimi

LİBRA silikon ameliyatından 9 gün sonra mı manuel araba kullanmaya başladın? O zaman bizim bu ameliyattan sonra çekeceğimiz acı 1 hafta mı maksimum?
Evet canım.cumartesi ameliyat olmuştum,1 hafta sonra pazar ütü yaptım bastırmadan.pazartesi manuel arabayla çocukları okula götürdüm:)

1 haftadan sonra tamamen ağrısız ve normal bir hayat olmuyor tabiki ama en zor kısmı geçmiş oluyor ve tüm günlük işlerinizi kendinizi çok zorlamadan yapabilmeye başlıyorsunuz.en azından bende öyle oldu canım:)

bence küçük göğüs dahagüzel anne olunca zaten memelerımız buyuyecek:))gerek yok diye düşünüorm bacılarrrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…