Yaz mevsiminde meme büyütme ameliyatı olmanın sakıncası var mıdır?

Mesela ben cok kolay atlattim hem uc bolge lipo oldum ayni anda meme buyutme
Tek basima fransadan geldim iki gun hastanede kaldim ve herseyimi kendim yaptim gittim otelime dinlendim bir gun ertesi gun alis verise ciktim baya gezdim elimle posetlerle yani gozun korkmasin o kadar bence benim arkadasim da oyle benim gibi ameliyat gecirdi oda ucuncu gun gezmeye cikti alis verris yapti butun gun dusun yani
Ve bir hafta sonra ucagima bindim ve evime dondum inan ilk iki gun zor agri var ama o kadar kendim gittim wc ye ben ilk narkozlu halimle degil ama sonraki gunlerde hep kendim gittim
Hayirli olsun simdiden

cocuklariniz buyuk mu operasyon sonrası ilgilenmek zor oldu mu? benimki 20 aylik surekli kucak istiyor bu aralarda gozum korkmaya basladi.
Benimkiler o kadar küçük değiller canım.kızım 7.5 yaşında,oğlum daha büyük.ama kızım koşup koşup kucağıma atlar:)ona da hastayım,her yerim tutuldu dediğim için dikkat etti.küçük çocukla daha zor tabi.

cocuklariniz buyuk mu operasyon sonrası ilgilenmek zor oldu mu? benimki 20 aylik surekli kucak istiyor bu aralarda gozum korkmaya basladi.

Canim benim de 2.5 yasinda bir cocugum var ve kucak seviyo maalesef. Takip et beni haftaya carsamba operasyonum var gelismeleri yazicam surekli cunku kucuk cocugu olupta yaptirana bende rastlamadim.

Mesela ben cok kolay atlattim hem uc bolge lipo oldum ayni anda meme buyutme
Tek basima fransadan geldim iki gun hastanede kaldim ve herseyimi kendim yaptim gittim otelime dinlendim bir gun ertesi gun alis verise ciktim baya gezdim elimle posetlerle yani gozun korkmasin o kadar bence benim arkadasim da oyle benim gibi ameliyat gecirdi oda ucuncu gun gezmeye cikti alis verris yapti butun gun dusun yani
Ve bir hafta sonra ucagima bindim ve evime dondum inan ilk iki gun zor agri var ama o kadar kendim gittim wc ye ben ilk narkozlu halimle degil ama sonraki gunlerde hep kendim gittim
Hayirli olsun simdiden

Gecmis olsun cok umutlandim durumunuzdan. Kas alti mi oldunuz? Foto gorebilirmiyim?

Arkadaşlar SÖZ BÜYÜDÜR!!! bunu unutmayalım olur mu.Dillendirdiğimiz herşey er ya da geç olur.Güzel şeyler söyleyelim.GAZELLANIN AMELIYATI SÜPER GEÇECEK, hiç ağrısı olmayacak.7. Gün oğlunu arabayla kreşe götğrebilecek:KK66:

O zmn
Ya ben bu konuda çok yeteneksizim. Dolgun gösteremiyorum göğüslerimi. Küçük beden destekli sutyen kullanıyorum sıksın, büyük göstersin diye, içine pamuk tıkıyorum. Geçen gün bir videoda izledim, çorap tıkıyodu kızın biri. bir gün de çorap denedim. Ama yok yani, şişirdikten 5 dk sonra, içine kaçıp kayboluyor göğüs :) Tutup tekrar ortaya çıkartmam gerekiyor :)
yaPiskanli seylerden al ortaya topla gogusleri uzerndende sag ve sol koeelere koy corap yada sert pecete fln pamukla olmaz o is

Canim benim de 2.5 yasinda bir cocugum var ve kucak seviyo maalesef. Takip et beni haftaya carsamba operasyonum var gelismeleri yazicam surekli cunku kucuk cocugu olupta yaptirana bende rastlamadim.
yaaa sizde bendensiniz yani ama bu yuzden ertelemek istemiyorum dr randevularimi aldim insallah sorunsuz atlatirsinizda banada moral ve cesaret olur. ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Gecmis olsun cok umutlandim durumunuzdan. Kas alti mi oldunuz? Foto gorebilirmiyim?
Evet canim kas alti oldum haziranda tekrar ameliyat olacagimin icin resimleri kaldirdim
Ilk ameliyatimda diklestirme istemedim doktorum onerdigi halde
Hakliymis simdide hem buyuk geliyo gozume protez hem sarkik
Ben gerginlik de yasamadim hastanede cikinca bile kendim giyindim tek basima

Benimde kucuk cocugum var ve bir hafta sonra kucaklayabildim ama arabada geri vites icin iki elimi kullaniyordum

Evet canim kas alti oldum haziranda tekrar ameliyat olacagimin icin resimleri kaldirdim
Ilk ameliyatimda diklestirme istemedim doktorum onerdigi halde
Hakliymis simdide hem buyuk geliyo gozume protez hem sarkik
Ben gerginlik de yasamadim hastanede cikinca bile kendim giyindim tek basima
Canım inşallah yeni ameliyatın tam istediğin gibi olur :KK66: çoooook çooook geçmiş olsun şimdiden. bu arada sen istanbulda olacaksın değil mi???

yaaa sizde bendensiniz yani ama bu yuzden ertelemek istemiyorum dr randevularimi aldim insallah sorunsuz atlatirsinizda banada moral ve cesaret olur. ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

evet inşallah... bende ertelemek istemiyorum çünkü seneye başka, ondan sonraki seneye bambaşka bir bahanem olabilir. ve ikinci çocuğuda düşünüyorum 2 yıl içinde. hayırlısı bakalım.

X