- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Bilmiyorum ki, boş ver o zamanCanım hiç foto çekmedim. Ama senin için çekip gönderirim bu akşam :) Özelden gönderilebilir mi foto?
Aaaa pardon evet evet, gönderiliyor.orada dosya ekle var oradanCanım hiç foto çekmedim. Ama senin için çekip gönderirim bu akşam :) Özelden gönderilebilir mi foto?
dur dur ben çekmeye gidiyorum. atmaya çalışırım birazdan :)Bilmiyorum ki, boş ver o zaman))) güzel sonucunu görürüz inşallah
Bu arada ben silikondan cayıp tekrar dolgu maddelerini araştırmaya başladım arkadaşlar. Hatta bugün iki doktoru aradım randevu için. Geç kalmışım ama saat olarak. Yarın gün ve saat belirleyelim dediler. Randevuya gidip bir görüşmek, fikir almak istiyorum.
Düşüncem o kadar çok çabuk değişiyor ki... Düne kadar dolgu yaptırayım diyordum. Bugün yine bir vazgeçtim. Napcağımı bilmiyorum. Silikon ameliyatı olsam, ailemden gizli olcam. Yanımda destek olacak adam yok. Aslında en büyük sıkıntım buSeni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama Onların fikirlerini söyleyeyim sana 5 ila 8 yıl süren bir yöntemdir şudur budur diyecekler hatta fiyat 8000 TL ila 14000 tl arası fiyat bile verdiler.Ama yaptırıpta 2 ay sonra eski haline dönenlerle de yazıştım paranıza yazık diyenlerle de.. sonra bunlar eridi deyip tekrar doktora gittiğinde gel ilave dolgu yapalım ama şukadar ödemen gerekiyor diyorlarmış..
Ben iyi doktorlarla görüştüm silikon ile ilgili telde dolgu yöntemini önermiyoruz hatta ben yap desenizde yapmam diyen dr le bile görüştüm. kalıcılık istiyorsanız silikon mecbur cnm..
Düşüncem o kadar çok çabuk değişiyor ki... Düne kadar dolgu yaptırayım diyordum. Bugün yine bir vazgeçtim. Napcağımı bilmiyorum. Silikon ameliyatı olsam, ailemden gizli olcam. Yanımda destek olacak adam yok. Aslında en büyük sıkıntım bu
Canim ben tek basima gittim fransadan istanbula ve her seyi kendim yaptim inan yanimda birine hic ihtiyac duymadim cok kisi burda yanliz olmaz diyorlar ya ne bilim yani bide bana lipo da yapildi gobek bel simit basen ben hastaneden ciktigim gun zaten ertesi gun alis veris bile yaptimKızlar peki İstanbul'da doktor önerisi olan var mı? Kimlerle gittiniz görüştünüz, kime ameliyat oldunuz, kimlerden memnun kaldınız?
Canım sen de böyle diyorsun. Mutlu oluyorum. Diğer arkadaşlar yanında biri şart diyor, umutsuzluğa kapılıyorum. İlk gün kimsenin desteği olmadan yatıp kalkabilmiş miydin peki?Canim ben tek basima gittim fransadan istanbula ve her seyi kendim yaptim inan yanimda birine hic ihtiyac duymadim cok kisi burda yanliz olmaz diyorlar ya ne bilim yani bide bana lipo da yapildi gobek bel simit basen ben hastaneden ciktigim gun zaten ertesi gun alis veris bile yaptim
Sadece kollarini fazla yormaman lazim ilk gun agri oluyor ama sonrasi gerginlik ve agri kesiciler cok ise yariyo kimse anlamadi benim ameliat oldugumu ..
Olmazsa soyle diyebilirsin ailene kist var ameliyat olmam gerek diyebilirsin
Benim doktorum esteworldda kamran efendioglu
Bir de ameliyat olduğun hastanenin servisi mi varmış? O zaman İstanbul'daki evime götürebilirler beni ameliyat sonrasında. Bu güzel bir şey. Bu arada hastane masraflarını merak ettim, kaç para tuttu canım ameliyat masrafın toplamda?Canim ben tek basima gittim fransadan istanbula ve her seyi kendim yaptim inan yanimda birine hic ihtiyac duymadim cok kisi burda yanliz olmaz diyorlar ya ne bilim yani bide bana lipo da yapildi gobek bel simit basen ben hastaneden ciktigim gun zaten ertesi gun alis veris bile yaptim
Sadece kollarini fazla yormaman lazim ilk gun agri oluyor ama sonrasi gerginlik ve agri kesiciler cok ise yariyo kimse anlamadi benim ameliat oldugumu ..
Olmazsa soyle diyebilirsin ailene kist var ameliyat olmam gerek diyebilirsin
Benim doktorum esteworldda kamran efendioglu
Canim evet servis'leri var hemde lux :) Seni ameliyat sabahi bile almaya geliyorlar sonra ameliyattan bir gece sonra alip seni evine goturuyorlar hersey dahil Asagi yukari 6700 tl cnm tabi bazen promosyinlari oluyor mesela ocak ayinda biri 5000 vermisBir de ameliyat olduğun hastanenin servisi mi varmış? O zaman İstanbul'daki evime götürebilirler beni ameliyat sonrasında. Bu güzel bir şey. Bu arada hastane masraflarını merak ettim, kaç para tuttu canım ameliyat masrafın toplamda?
Ilk gun yaninda zaten hemsire oluyor yani cagirdigin zaman hemen geliyorlar gece yarisi olsa bile yastik duzeltmeye bile geldilerCanım sen de böyle diyorsun. Mutlu oluyorum. Diğer arkadaşlar yanında biri şart diyor, umutsuzluğa kapılıyorum. İlk gün kimsenin desteği olmadan yatıp kalkabilmiş miydin peki?
Öncelikle SERAPARİS, ESMERALDAM, MUTLULUK, LİBRA, CARPEDİEM, GAZELLE ve adı şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beni eklediğiniz için, fotoğraflarınızı görmemi sağladığınız için. Hepinizden fikir alıyorum, bir şeyler öğreniyorum.Canim evet servis'leri var hemde lux :) Seni ameliyat sabahi bile almaya geliyorlar sonra ameliyattan bir gece sonra alip seni evine goturuyorlar hersey dahil Asagi yukari 6700 tl cnm tabi bazen promosyinlari oluyor mesela ocak ayinda biri 5000 vermis
Benim iki farkli protez takildi, kesinlikle cc lere takilma bence. Boyut profille alakali netice çıkariyor. Yani yüksekliği. Benim 360 cc 375 cc den büyük duruyor, çünkü profili 5,7 cm. 375 olanin sadece 5,1 cm.Öncelikle SERAPARİS, ESMERALDAM, MUTLULUK, LİBRA, CARPEDİEM, GAZELLE ve adı şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beni eklediğiniz için, fotoğraflarınızı görmemi sağladığınız için. Hepinizden fikir alıyorum, bir şeyler öğreniyorum.
Ama fotoğraflarınıza baktığımda bir konu beni şaşırtıyor. Birinize 325 cc protez takılmış, birinize 425 cc örneğin. 325cc olan 425cc olandan daha büyük görünüyor. Ben bu noktayı anlayamadım pek. İlk etaptaki göğüs dokusuyla alakalı olan bir durum mu?
Canım ben kaçırdım galibaProtez büyüdükçe fiyat artıyor mu? Her ameliyat olan arkadaşım o kemerli sporcu sutyenlerinden kullandı mı sonrasında? Yaz tatilinde ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarım, ince kıyafetlerde bu kemerler çok belli olmaz mı, hemen anlaşılmaz mı silikon taktırdığımız? Yazın ameliyat olan arkadaşlar, neler yaptınız, saklayabildiniz mi ameliyat olduğunuzu?
Anneni diiicektim :)Ne yap et, annemi ikna et. Özellikle de emzirmeye engel olmadığı konusundayanına gelsin cnm;(
Bana 450 cc takildi dokum vardi ama goguslerim sarkik ve ustu bostu buyuk cc koyup biraz diklesssin istedi doktorum ama malesef yeterli olmadi haziranda tekrar diklestirme artik protez olacak buyuk goguse alisamadim ilk basta diklestirme istemedim boylece denemis oldumProtez büyüdükçe fiyat artıyor mu? Her ameliyat olan arkadaşım o kemerli sporcu sutyenlerinden kullandı mı sonrasında? Yaz tatilinde ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarım, ince kıyafetlerde bu kemerler çok belli olmaz mı, hemen anlaşılmaz mı silikon taktırdığımız? Yazın ameliyat olan arkadaşlar, neler yaptınız, saklayabildiniz mi ameliyat olduğunuzu?
Santimetre olayını şu an senden yeni duyuyorum. Sormakla iyi yapmışım. Bir şey daha öğrenmiş oldum :) Şimdi anladım. Bu silikon olayında hem cc hem de cm durumu varmış.Benim iki farkli protez takildi, kesinlikle cc lere takilma bence. Boyut profille alakali netice çıkariyor. Yani yüksekliği. Benim 360 cc 375 cc den büyük duruyor, çünkü profili 5,7 cm. 375 olanin sadece 5,1 cm.
Protezlin büyüklüğüyle fiyat artmmaz cnm. Damla veya yuvarlakta fark olabilir ama TR de buna bile ek ücret isteyeni duymadım.