Yaz mevsiminde meme büyütme ameliyatı olmanın sakıncası var mıdır?

Öncelikle SERAPARİS, ESMERALDAM, MUTLULUK, LİBRA, CARPEDİEM, GAZELLE ve adı şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beni eklediğiniz için, fotoğraflarınızı görmemi sağladığınız için. Hepinizden fikir alıyorum, bir şeyler öğreniyorum.
Ama fotoğraflarınıza baktığımda bir konu beni şaşırtıyor. Birinize 325 cc protez takılmış, birinize 425 cc örneğin. 325cc olan 425cc olandan daha büyük görünüyor. Ben bu noktayı anlayamadım pek. İlk etaptaki göğüs dokusuyla alakalı olan bir durum mu?

Canim cc, profil, meme dokusu, gogus çatısı gibi detaylar memenin boyutunu etkiliyor. O yuzden ayni cc herkeste farkli duruyor.
O korse olayi cok sıkıcı. Yazin katlanilacak gibi degil. Zaten herseyin altindan gozukur. Ama cogu doktor sporcu sutyeni taktiriyor. Sans isi. :))

Canım ben kaçırdım galiba :KK66:)) sen silikon kesin karar verdin mi??? Dolgu üzerinde yoğunlaşmıştın :KK66:
Canım, yok bir şey kaçırmadın :) Ben 10.000 tl dolguya verip, ya erirse diye beklemeye cesaret edemiyorum. 8000 tl verip garanti olsun diyorum. Kararım değişmezse, şu an bu mantıktayım :) Bir iki arkadaş yine uyardı beni burdan. Dolguyu yaptırma diye, önermeyen çok. O yüzden şimdi tekrar silikon araştırmaya yoğunlaştım ama tek sıkıntım, hala ameliyattan sonraki 2-3 gün başımda birinin beklemeyecek olması. Annemi ikna etmem çook zor olacak. Duysa beni bile vazgeçirebilir. Ona duyurmadan nasıl yapabilirim, buna çözüm bulmaya çalışıyorum. Kafamı buna yoruyorum fazlasıyla. :KK43:

Canim cc, profil, meme dokusu, gogus çatısı gibi detaylar memenin boyutunu etkiliyor. O yuzden ayni cc herkeste farkli duruyor.
O korse olayi cok sıkıcı. Yazin katlanilacak gibi degil. Zaten herseyin altindan gozukur. Ama cogu doktor sporcu sutyeni taktiriyor. Sans isi. :))
Canım o zaman doktorla görüşmeye gidildiğinde bunu da sormak lazım. Yaz tatilinde nasıl saklayabilirim ki içimde kalın korse varken. Sıcak da olsa dayanırım ben, dişimi sıkarım. Ama yeter ki kamufle edebileyim kıyafetlerle, bol tişörtlerle...

Canım, yok bir şey kaçırmadın :) Ben 10.000 tl dolguya verip, ya erirse diye beklemeye cesaret edemiyorum. 8000 tl verip garanti olsun diyorum. Kararım değişmezse, şu an bu mantıktayım :) Bir iki arkadaş yine uyardı beni burdan. Dolguyu yaptırma diye, önermeyen çok. O yüzden şimdi tekrar silikon araştırmaya yoğunlaştım ama tek sıkıntım, hala ameliyattan sonraki 2-3 gün başımda birinin beklemeyecek olması. Annemi ikna etmem çook zor olacak. Duysa beni bile vazgeçirebilir. Ona duyurmadan nasıl yapabilirim, buna çözüm bulmaya çalışıyorum. Kafamı buna yoruyorum fazlasıyla. :KK43:
Bende ilk memebüyütmeye yağ dolgusuyla araştirmalara girmiştim. Hatta ilk görüştüğüm dr. 2.000 tl fazla ödeyin silikon yapalım, daha mutlu olursunuz demişti.

Bende ilk memebüyütmeye yağ dolgusuyla araştirmalara girmiştim. Hatta ilk görüştüğüm dr. 2.000 tl fazla ödeyin silikon yapalım, daha mutlu olursunuz demişti.
Kesinlikle... Sakin kafayla düşününce silikon en mantıklısı geliyor insana. Ama bir an önce olsun, büyüsün diye bir telaş yapınca, hemen dolgu yaptırıveresim geliyor.

Canım o zaman doktorla görüşmeye gidildiğinde bunu da sormak lazım. Yaz tatilinde nasıl saklayabilirim ki içimde kalın korse varken. Sıcak da olsa dayanırım ben, dişimi sıkarım. Ama yeter ki kamufle edebileyim kıyafetlerle, bol tişörtlerle...
Ben yazın ameliyat oldum, hiçbir şey de belli olmadı canım.. Endişelenme.. Medikal sütyen kullanmıştım. 1 haftalıkken bayram gezmesi yaptım.

Ben yazın ameliyat oldum, hiçbir şey de belli olmadı canım.. Endişelenme.. Medikal sütyen kullanmıştım. 1 haftalıkken bayram gezmesi yaptım.
Çok sevindim canım. Eğer ki temmuzda ameliyata karar verirsem, bu söylediklerin moral oldu bana şimdiden. Allah'ım hayırlısı... Karar verme süreci çok zor...

Çok sevindim canım. Eğer ki temmuzda ameliyata karar verirsem, bu söylediklerin moral oldu bana şimdiden. Allah'ım hayırlısı... Karar verme süreci çok zor...
Ben 21 temmuzda olmuştum, en sıcak zamanlardı canım.. Sıcaklığa bağlı bir problem yaşamadım hiç, o zamanlar ameliyat olan arkadaşlar da aynı şekilde..

Ben 21 temmuzda olmuştum, en sıcak zamanlardı canım.. Sıcaklığa bağlı bir problem yaşamadım hiç, o zamanlar ameliyat olan arkadaşlar da aynı şekilde..
O zaman 1 temmuzda, kişisel bir sıkıntı yaşamazsam, sen kadar şanslı olabilirsem, ben de rahat atlatabilirim sıcağın ortasında ameliyatı...

Ben de öğretmenim ve okullar kapandığı gün, seminerden rapor alıp ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama tatilden denizden de mahrum olmak istemiyorum. 2 hafta sonra denize girebilir miyim kiiii

Enfeksiyon kapmasın diye sanırım haftaya pazartesi için randevu aldım doktordan.ön görüşme ... O kadar heyecanlıyım ki subat tatiline erteleyebilir miyim bilmiyorum

Arkadaşlar, ben Haziran'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Dr um estetiğin mevsimi yoktur dedi.Ancak, yazın enfeksiyon riskinin daha fazla olduğunu duymuştum.Kışın yapılan ameliyatlar sonrasında kalın kıyafetlerle memenin daha kolay kamufle edildiğini söyledi.Kış mevsiminin başka da bi avantajı olmadığını belirtti.Yorumlarınızı bekliyorum.

Canim ben 22 nisanda oldum ama suan adanada hava cok sıcak oluyor gunduzleri kiyafet biraz sorun oluyor açıkçasi çünkü bu ameliyat sutyeninin askilari kalin ve yukarda birde 4 -5 gundur bir kaşıntı hali terledigim anda kasinmaya basliyor memisler ama illa bu zamana ayarladiysan biraz katlanican tabi :)

X