- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Birşey değil canım.mecbur olunca yapacak birşey yok tabii.sadece biraz daha sıkıntı çekersin.okullar kapanınca hemen yaptırırsan en azından yazın sonunu kurtarmış olursun.ben geçen yazımı stres içinde geçirdim aslında .beklemek te ayrı zor gerçekten.Sağol canım :)
canım ingilizce öğretmeniyim.aslında alabilirim ama korkuyorum, kolum fln ağrır diye.sanki 2 ay geçip okula dönünce kimse anlamaz gibi geliyor.ameliyatı olup 2 hafta sonra işe başlasam bile sanki herkes biliyormuş gibi ya da herkes mememe bakıyormuş gibi gelir diye korkuyorum.sanırım görüntüye alışıp okula öyle başlamak istiyorum.yine de fikirlerinizi bekliyorumRapor alma imkanın yok mu 1 hafta ne öğretmenisini z benolsaydım rapor alacaktım
hiç beli olmuyo walla bnmkni kmse anlamadı bide cok dar gyemiosun zaten ilk zman ama kolun agrır tahtaya yazı yazamayablrsn bi kaç hafta heralde :)Ca
canım ingilizce öğretmeniyim.aslında alabilirim ama korkuyorum, kolum fln ağrır diye.sanki 2 ay geçip okula dönünce kimse anlamaz gibi geliyor.ameliyatı olup 2 hafta sonra işe başlasam bile sanki herkes biliyormuş gibi ya da herkes mememe bakıyormuş gibi gelir diye korkuyorum.sanırım görüntüye alışıp okula öyle başlamak istiyorum.yine de fikirlerinizi bekliyorum
Ben ameliyattan sonra hemen işe başlasam öğrencilere konsantre olamam ki sürekli memelerime bakarım hayran hayranhiç beli olmuyo walla bnmkni kmse anlamadı bide cok dar gyemiosun zaten ilk zman ama kolun agrır tahtaya yazı yazamayablrsn bi kaç hafta heralde :)
hahahahha ay koptum yaaaa aynen bnde öleee bakarım valla allahtan bm ofste cok kmse yokda yanaya bakıp duruom :))))
Ben ameliyattan sonra hemen işe başlasam öğrencilere konsantre olamam ki sürekli memelerime bakarım hayran hayranmesela seninkine bakıp bakıp Ayy süper oldular diyorum. düşünsene tam dersin ortasında öğrencileri yerine penceredeki yansımasına bakan öğretmen
Bak canım çünkü bakılacak gibilerhahahahha ay koptum yaaaa aynen bnde öleee bakarım valla allahtan bm ofste cok kmse yokda yanaya bakıp duruom :))))
Ben bir yerde okumuştum.kendim de öyle yaptım.ameliyattan önce 2 ay falan göğüslerimi özellikle daha büyük gösteren en kalın süngerli sütyenlerimi taktım,dar kıyafetler giydim.ameliyattan sonra zaten sporcu sütyeni takıyorsun. O da bastırıyor zaten ve bol kıyafetler.bu günlerde de kilo aldım dersiniz diyordu:)kimse şüphelenmedi bende.tabi ben hırka ve fular da kullandım.ama aslında biz bildiğimiz için aklımız hep orada.önceden de kalın destekli takıyor olduktan sonra çok ta dikkat çekmez.Ca
canım ingilizce öğretmeniyim.aslında alabilirim ama korkuyorum, kolum fln ağrır diye.sanki 2 ay geçip okula dönünce kimse anlamaz gibi geliyor.ameliyatı olup 2 hafta sonra işe başlasam bile sanki herkes biliyormuş gibi ya da herkes mememe bakıyormuş gibi gelir diye korkuyorum.sanırım görüntüye alışıp okula öyle başlamak istiyorum.yine de fikirlerinizi bekliyorum
Canım çok sevindim bunu duyduğuma çok teşekkürler.Sen de öğretmenden diye hatırlıyorum, Öyleydin di mi???? Ders anlatırken , yazı yazarken zorluk yaşadın mı?Yazın en sıcak zamanlarında oldum ben, hiç de sorun yaşamadım.
Canım çok sevindim bunu duyduğuma çok teşekkürler.Sen de öğretmenden diye hatırlıyorum, Öyleydin di mi???? Ders anlatırken , yazı yazarken zorluk yaşadın mı?
Eylüle kadar hiçbir şeyin kalmaz merak etme :)Süper, ben de Ramazana denk gelmesini istemiyordum ama sizleri okuduktan sonra adetten hemen sonra olmaya karar verdim .bu da 18/29 Haziran anlamına geliyor.artık Eylül'e kadar iyileşirim iyice
Bende öğretmenim, temmuz 21de oldum, eylül1 e kadar hiçbir problemim kalmadı. Yalnız yaşıyorum ayrıca.. Her işimi yaptım. 1 ay yeter de artar iyileşmeye..MUTLULUK merhaba. Ben de öğretmenim. Ben de ders anlatırken sürekli tahtayı kullanıyorum.
Bir süre göğüslerime masaj yaparak büyütmeye çalıştım. Olmadı. Şimdilerde göğüs dolgularını araştırıyorum internetten. Ama adamakıllı bir şeyler bulamadım, kimseye ulaşamadım. Dolgu yaptırdığında 6-8 ay sonra eriyeceğini söyleyenler var. Ben de dolguya 6000-7000 tl vermektense silikon mu taktırsam diyorum. Tekrardan silikon olayını soruşturmaya başladım. Eğer ameliyat olursam ben de mi haziranda olsam diye düşünüyorum, tasarlıyorum kafamda. Eylülde, seminer dönemine kadar toparlamış oluruz inşallah diyorum. Ama yaz tatilinde hiç bir şey yapamıcaz işte. Hem ben herkesten saklamak durumundayım. Nasıl atlatılır o halde bilemiyorum
Canım ben Dümdüzüm, 35 yaşındayım.20 yıldır büyümesini bekliyorum.Hala büyümedilerMUTLULUK merhaba. Ben de öğretmenim. Ben de ders anlatırken sürekli tahtayı kullanıyorum.
Bir süre göğüslerime masaj yaparak büyütmeye çalıştım. Olmadı. Şimdilerde göğüs dolgularını araştırıyorum internetten. Ama adamakıllı bir şeyler bulamadım, kimseye ulaşamadım. Dolgu yaptırdığında 6-8 ay sonra eriyeceğini söyleyenler var. Ben de dolguya 6000-7000 tl vermektense silikon mu taktırsam diyorum. Tekrardan silikon olayını soruşturmaya başladım. Eğer ameliyat olursam ben de mi haziranda olsam diye düşünüyorum, tasarlıyorum kafamda. Eylülde, seminer dönemine kadar toparlamış oluruz inşallah diyorum. Ama yaz tatilinde hiç bir şey yapamıcaz işte. Hem ben herkesten saklamak durumundayım. Nasıl atlatılır o halde bilemiyorum