- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
canım kaçırdım sanırım memnun değilmisin?Ben mecburen haziranda tzkrar ameliyat olmayi plaliyorum dikelstirme arti kucuk protez fransada o kadar socak hava yok insallah bisey olmaz disari da cikmam artik napalim
Yok kacirmadin daha yeni bildirdim canim yok memmun degilim hem buyuk hem sarkik basta doktorum diklestirme onerdi ben kabul etmemistim denemis olduk boylececanım kaçırdım sanırım memnun değilmisin?
Cnm eger 1 calismiyorsan ve 1 ay disari cikmamayi dusunuyorsan okey ama ben yazin olsam 1 ay rapor almam gerekirdi sanirim.bana sporcu sutyeni de giydirmedi doktorum memeler ortadaydi...kalin hirkalar, şallarla idare ettim.kamufle olayi zor olur valla yazin bence.enfeksiyon olayini bilmiyorumArkadaşlar, ben Haziran'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Dr um estetiğin mevsimi yoktur dedi.Ancak, yazın enfeksiyon riskinin daha fazla olduğunu duymuştum.Kışın yapılan ameliyatlar sonrasında kalın kıyafetlerle memenin daha kolay kamufle edildiğini söyledi.Kış mevsiminin başka da bi avantajı olmadığını belirtti.Yorumlarınızı bekliyorum.
Yok kacirmadin daha yeni bildirdim canim yok memmun degilim hem buyuk hem sarkik basta doktorum diklestirme onerdi ben kabul etmemistim denemis olduk boylecesimdi haziranda tekrar ameliyat diklestirme arti kucuk protez
Insallah canim gitmisken ercan beyi de gorurum belki germe icin bakalim saat 16 da iniyorum zamanim olursa ona da bi karnimi gosterim
Tabi sen dumduz oldun rahatsin :)) var var bende de deri sarkiyor bakalim hayirlisi insallah toparlanirHayırlısı olsun canım karnın da bişey yok be az sporla toparlarsın verme boşa para
Canım bence kışın daha avantajlı.ben geçen yazdan önce eşimden izin kopardım ama yazın geçmesini bekledim.sonbaharda havalar serinleyince oldum.iyi ki öyle olmuş diyorum.çünkü ilk başta çok şişlerdi,bol kazak,fular,şal ile kamufle ettim.koltuk altı olduğum için izler ilk başlarda çok kötü görünüyordu,o halde kimse görmedi.koltuk altı olunca ilk başlarda deodorant kullanamıyorsun.araba kullanırken bazen terliyordum ve terleyince de yanma hissediyordum.yazın daha çok terlersin.yara tam iyileşmemişken güneş ışığı görürse iz daha kalıcı olabilir.bir de ben yazın çocuklarımla rahat rahat denize girmek,tatil yapmak istedim.Arkadaşlar, ben Haziran'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Dr um estetiğin mevsimi yoktur dedi.Ancak, yazın enfeksiyon riskinin daha fazla olduğunu duymuştum.Kışın yapılan ameliyatlar sonrasında kalın kıyafetlerle memenin daha kolay kamufle edildiğini söyledi.Kış mevsiminin başka da bi avantajı olmadığını belirtti.Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım ben öğretmenim.ancak yazın hemen başında yaptırabilirim.Ya da seneye sömestirde.okul zamanı olamamCanım bence kışın daha avantajlı.ben geçen yazdan önce eşimden izin kopardım ama yazın geçmesini bekledim.sonbaharda havalar serinleyince oldum.iyi ki öyle olmuş diyorum.çünkü ilk başta çok şişlerdi,bol kazak,fular,şal ile kamufle ettim.koltuk altı olduğum için izler ilk başlarda çok kötü görünüyordu,o halde kimse görmedi.koltuk altı olunca ilk başlarda deodorant kullanamıyorsun.araba kullanırken bazen terliyordum ve terleyince de yanma hissediyordum.yazın daha çok terlersin.yara tam iyileşmemişken güneş ışığı görürse iz daha kalıcı olabilir.bir de ben yazın çocuklarımla rahat rahat denize girmek,tatil yapmak istedim.
Tabi sen dumduz oldun rahatsin :)) var var bende de deri sarkiyor bakalim hayirlisi insallah toparlanir
siz meme büyütme amelıyatı olmuştunuz sanırım şimdi de küçültecek mısınız memnun kalmadınız mıBen mecburen haziranda tzkrar ameliyat olmayi plaliyorum dikelstirme arti kucuk protez fransada o kadar socak hava yok insallah bisey olmaz disari da cikmam artik napalim
Haklısın canım.aslında sömestirde olsan daha mantıklı olabilir ama o kadar beklemekte daha çok gerer tabii.koltuk altı olursan tüm yaz izlerini kamufle etmen gerekir.terlemek de sıkıntı yaratırmı diye bir daha görüşmeye gidersen sorabilirsin.Canım ben öğretmenim.ancak yazın hemen başında yaptırabilirim.Ya da seneye sömestirde.okul zamanı olamamdoktor bu işin mevsimi yok dedi ama ben yine de tedirgin olduğum için bu konuyu açtım.