Yaz gelmeden kilo alalım diyenler?

iyi maşallah canım :) iyi ne güzel almışsın zaten çok güzelsin ve şimdi eminim daha da güzelelşmişsindir :) vayy sarrmaya bak senn :)))
aynen ya kendimi bu ara yemeklere verdm dünde brownie ve borek yapmıstm evde tek kişilk gün yapıorm adeta..aradan 2 yıl geçmiş ama sanki bıraktığm gibi kadınlarkülübü..evinin resmlerine de baktm güle güle otur haticecm:) kendine dikkat et öpüorm çok

aynen ya kendimi bu ara yemeklere verdm dünde brownie ve borek yapmıstm evde tek kişilk gün yapıorm adeta..aradan 2 yıl geçmiş ama sanki bıraktığm gibi kadınlarkülübü..evinin resmlerine de baktm güle güle otur haticecm:) kendine dikkat et öpüorm çok

sağol canım.başka bir şehre tayinim çıktı .düzenim çok değişti senin evini merak ediyorum .paylaşsana bir ara :KK66:

kızlar bu arada egzersiz yapıomusunuz ben 5 gündür günde 20 adet olmak üzere squat yapıorm kasları çok güzel çalıştırıo..önümüzdeki hafta günde 50ye çıkarıcam bu hafta ısınma olsn die basladm..iyi beslenerek yapıosanız üst bacakları hem sıkılastırıomus hemde kalınlastırıomus..kilo vermek isteyenlerde de diyetle birlkte yapılınca inceltiomus bilginiz olsn

• Beğen
Reactions: lra
Kızlar ben de kilo alamıyorum 167 boyum çok özgüvensizim:KK43: Bu arada ekmek oranına baktım da ben o ekmeği yersem açlıktan ölürüm az değil mi ki ben bir oturuşta bi ekmeği rahat yiyebilen bi insanım ama günde bir sefer öyle üç öğün değil ve hemen sindirip tuvalete çıkarım yediğim midemde kalmıyor ki kilo alayım:KK43: Böyle olan var mı?

Kızlar ben de kilo alamıyorum 167 boyum çok özgüvensizim:KK43: Bu arada ekmek oranına baktım da ben o ekmeği yersem açlıktan ölürüm az değil mi ki ben bir oturuşta bi ekmeği rahat yiyebilen bi insanım ama günde bir sefer öyle üç öğün değil ve hemen sindirip tuvalete çıkarım yediğim midemde kalmıyor ki kilo alayım:KK43: Böyle olan var mı?
metabolizmanda aşırı bir hızlılık olduğunu düşünüyorsan bence dahiliyeye özellikle TSH hormonu için tahlil yaptırmanı tavsiye ederim.
ekmekle şişmektense daha besleyici ve sağlıklı besinler tüketmek daha doğru.
maalesef 56.5 olmuş kilom kızlar :KK43:( sizde durumlar nasıl ??
ben de 200 gramcık almışım:KK43:

sudioz, svlak, angelica28, eylulymc, kareli defter
bu rkadaşlar güncelleme yapmadıkları üçüncü hafta, listeden çıkarıyorum artık.

Bu hafta 400 gram almisim sadece.ben cok yemek yiyemiyorum ama zeytinyagiyla kuruyemislerle isi goturuyorum.yyemeklere daha cok agirlik vermem lazim. Ilk basladigimizda 43.5 tim suan 44.4 oldum cok yavas aliyorum haftada bir kilo yapmam lazim:)

kizlar bu gun tartildim 51.8 kiloym benm icin kirilma noktasi olan 51.5gu gectm hedef 55 kilo kendime bu gunun icin 1 ay sure vermistm ilk 10 gunde 3 kilo benm icin bi basari..fatsecret gercekten ise yario kal hesabi icin olculerin dogru girilmesi de onemli tabi..ben surubu ilk 5 gun ictm sonrasnda 3 gun biraktm nobetlermde uyku yapmasn die 2 gundur yine iciorm araliklarla icip istahimin kapanmasini onlicm..ama pekmezi ihmal etmwyn kizlar gunde 4 yemek kasigi muhakkak icin

176 boy 56 kilo fatscreet programı ile 1 kilo aldım 4 günde deli gibi sınırı aşmak için kuruyemiş ve meyvesuyu içiyorum pilav hergün yiyorum hayatımda hiç bu kadar yememiştim :)))

Selam kızlar ben de kilo vermek isteyenler grubundayım boyum 162 ve kilom 54-55 arası hedefim de 49-50. bir coğunuzla boyum aynı ve su an bir coğunuzun olduğu kiloya ulaşmaya calışıyorum,neden kilo almak istiyorsunuz anlamadım(çok zayıf olanlar hariç),mesela güzel vücut içinse hatlarınızı belirginleştirin kas yapınca zaten ağırlasırsınız,bilinçsiz kilo alırsanız sadece yağlanmaya sebep olursunuz.

X