yaz geliyor peki ya kilolarr!!!!!

Üçumuzde az çok ayni olculerdeyiz direnirsek olur bu is :))

Ay ben seni görmedim canım kusura bakma lütfen yeni gördüm dur okuyayım sayfaları yazıcam yorum yani yeni gelen arkadaşa ay çok şaşkınım

Son düzenleme:

Ben yumurta yemiyorum tavuk falanda bıktım artık genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum ve adet olamadıgım ıcın suan parmaklarım bile şiş ayaklarım falan.Peki bu yürüyüş aralıksızmı olmalı yanı arada bir kalkıyorum 10dakika yürüyorum o işe yaramazmı? Çünkü şehrim o kadar büyük değil mahalleyi 10dakikada turlayabilirim Çok sevindim bu yazınıza yeni gördüm kusura bakmayın görmezlikten gelmedim sanmayınlütfen Benim tuvalet sorunum var kabız değil ama zorlanıyorum ve 3 günde1 falan bu metobolizmamın yavaş oldugunumu gösterir acaba? Ay yok çok teşekkürler olurmuı hiç çok çok ç.oook mutlu oldumm İyiki yazdınız peki nasıl sıkılaşabilirim basenlerim geniş biraz

Duygucum kusura bakma lütfen mesajını yeni gördüm biraz şaşkınımda bugunnlerde Ben yarın tartılacagım hastanede buraya yazarım inş kilo almamışımdır İnşallah veririz hoşgeldin aramızaa

yürüyüş mutlaka en az duraksamadan yarım saat olmalı ki asıl yarım saatten sonra yag yakımı hızlanır vücutta.şu olabilir yarım saat yürürsün mesela eve gelip hızlıca sogutmadan vücudu'' hızlı bir şekilde'' 15 dak. fln farklı sporlar yapabilirsin.ama dedigimi unutma 10 dk. yapayım sonra bir 10 dak seni dilediğin sonuca götürmez,hareket berekettir ama sen bildiğimiz kilo vereyim diyosun güzel bir şekilde ....

o zorlanmalar kabızlık olarak nitelendirilebiliyor,eğer dışkı normalden katı ya da ön kısmı katı diğer kısmı normalse bile,ben de kabızlık var ve bu kriterlere uyuyor:)aslında kabızlıgın kitabını da yazabilirim sanırım,özellikle hamilelik ve sonrasında doğan çocugumda oluşan kabızlıklardan sonra çok çeken biri olarak...
herneyse dedigim gibi yediginiz yeşil salata ve acı biber inanılmaz iyi gelir,ben diyete başladım başlayalı günde birkez allaha şükür çok daha rahat ve düzenli gidiyorum,diyetisyenlerin verdikleri diyetlerde daha çok kabızlık çekiyordum,benim diyetim cidden tam bnm için,bir ögün sebze yedigimizdede vücuda alınan lif artıyor.bol su.en önemlisi aci biber ya da aci biber turşusu.yulaf kepeği fln kullananlar var ben de kullandım ama hiçbirinden acı biber turşusu randımanını alamadım.bilginize.

günde 2 bardak yeşil çay ve bol su içiyorum ben. yeşil çay gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor

Şimdi anladım ama pek vaktım olmuyor sabah 7den 2.30a kadar okuldayım servisle gidip geliyorum cok uzak okulum :/ Yorgun oluyorum derslerim falan birde ygsye hazırlanıyorum nasıl olacakki bi fikriniz varmı acaba vakit artırmak nasıl olabilir :26:

Evet o zaman bende kabızım Acı biber eskiden her yemekte 7 8 tane yerdim ama faranjitim 2 aydır cok yakıyor bogazımı Sizce etiform işe yarıyormu? Bidebu kabızlık nasıl gecer muz falan yeme diyor annemgil :44:

ben diyet yapmıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum.haftalık kiloma bakıyorum.her hafta 1 kilo civarında verdim.
şimdiye kadar yaklaşık 6 kilo verdim ve çok mutluyum

ben diyet yapmıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum.haftalık kiloma bakıyorum.her hafta 1 kilo civarında verdim.
şimdiye kadar yaklaşık 6 kilo verdim ve çok mutluyum

Bende çok dikkatliyim ekmek yemiyorum zaten içimden gelmiyor sevmiyorum ama pko yuzunden maalesef..

Bitki kürlerini denedinmi hiç. canım Bende en basta ise yaradı sonra ise yaramadı acaba zayıflama için bi ilaç varmış onumu yazdırsam off off

yok canım daha denemedim.yaklaşık 15 20 gün oldu öğreneli.
doktor ilaç verdi ama başka bi doktora daha gidicem ptesi günü onu bekliyorum işte.
bence ilaçla zayıflamaya çalışma canım.ilacı bırakınca hepsini tekrar geri alırsın.
önemli olan yavaş ve sağlıklı zayıflama.

Aaa çok yeniymiş seninki en başta şoklamışsındır..Yok öyle değil insülin direncini kırıyormuş düzenliyormus çünkü ben aşırı zayıf bi kızdım son 1 yılda ne olduysa oldu ilk defa 50nin üstünü gördüm 62 kiloydum belki dahada almışımdır Glifordu sanırım ilacın adı doktorlar konusacagım ama hala adet olmadım 2 ayıda geçti

hiç sorma canım küçük ataklı depresyon geçirdim diyebilirim
ben de belirtileri varmış ama ben anlamadım pkodan olacağını.
doktor öyle deyince araştırdım biraz öyle anladım.
daha önceden başka doktoroda gitmiştim ama her şey normal demişlerdi.şim pko çıkınca çok fena sinirlendim o doktorlar
hee olabilir o zaman.ama doktora gitmeden ilaç alma doktor kontrolünde kullan mutlaka.
vücudun bi tarafı bozulunca diğer tarafı da fena etkiliyo

Canım bendede ilk anlaşılmadı hatta2 doktorda çünkü su içmeden gitmiştim hiçbişey yiyip içmeden kan tahlili vereceğim diye ama megersem içmem gerekirmiş doktorda hiç söylemedi Erken veya geç tedavisi aynı oluyor yanı onceden ogrenseydınde bişey değişmeyecekmiş keşke bende geç ögrenseydim biraz Evet haklısın canım

ya en azından yan etkilerini hafifletirdim.mesela adetlerim düzensiz diye doktor hormon ilacı verdi ve bende tüylenme sorunu oluştu
eğer o an teşhis koysaydı hiç tüylenme sorunum olmayacaktı
kan tahlilinde kadın aç tok fark etmez dedi bana ama ben gene de açken kan verdim
aslında doktor oraya not alıyo ama almamış demek ki
işte hep bu küçük hatalardan dolayı böyle oluyo ya her şey ona çok uyuz oluyorum

Evet dogru unutmusum tüylenme dururdu Hangi ilacı verdi canım? Yemin ediyorlar ama o halde yeminlerine sahip çıkmayıp ilgilenmiyorlar bende uyuz oluyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…