Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydın hanımlar! Fotoğrafını çekemedim, ama 62 kilo çıktım. :/

image.jpg

Kahvaltımı ettim, okula gidiyorum.

Kahvaltim: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir 1 tatli kasigi sarelle
Ara:sutlu nescafe sekersiz
Ogle:tavuk salata ayran
Aksam keten tohumlu yogurt ve salata yemegi planliyorum sadece

Kahvaltimi yazayim 2 dilim ekmek acili menemen peynir ve 21 bardak acik sekersiz cay oncesinde 2 kuru kayisi ve kocaman 1 bardak su :-)

Aksam yemeginde bulgur pilavi cacik ve et olucak yedigim porsiyonu yazarim aksam 500 ip atlammayi dusunuyorum4 gundur atlamiyorum sanirim o da dengede kalmami sagliyordu

Öğle,
İki kaşık mantı, yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya, bi kase tavuk çorbası :)) az değil biliyorum ama akşamı çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum. Bir de spor yapacağım eve gidince. Azıcık ucundan dengeler herhalde.

Merhaba kızlar,

Sabah kahvaltım:
Domates
Salatalık
Az yağlı peynir
Bol yeşillik
4 yeşil zaytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil çay

Öğle:
2 kaşık pilav
Küçük bir parça karnıyarık (yağda kızartmadan yaptı abla o yüzden yedim)
Cacık

Ara: Kayısılı aktivia

Böyle gidiyorum bakalım akşam yemeğini es geçicem sanırım arkadaşla kahve içmeye gidicez giderken de yürücem baya.

Sabah (08.30-09.00)
1 kepekli tost, domates, salatalık, yeşillik, zeytin, 3 dilim armut, 1 çilek *

12.30 gibi gündüz çayı (yeşil çay)

+ spor

Selam kizlaar kac gundur giremedim ihmal ettim ama :110: bu gunun raporunu vericek olursam sabah 1 yagsiz tost bi catal omlet yedim oglen kabak dolmasi yedim egzersizimi henuz yapmadim kuzenimde bi cay gordum kizlar esine vermis doktor diyet yapiyo o da bitki cayi 10 lira gibi bi fiyati var ama adini hatirlayamiyorum ogrenince yazarim sabah ondan ictim 1 bardak hem tok tuttu hemde bagirsaklarimi duzenledi o kadar mutlu oldum ki demin tartiya ciktim 56.9 ciktim bosuna uzulmusum demek o kadar :KK49:

Bu gunun raporu sabah simit yedim oglen yemedim aksamda hindi yedim egzersize de simdi basliyorum 2 litre su ictim yatana kadar 3 olur

kızlar ben bu hafta ekmek olayını abarttım tekrar sadece sabah kahvaltısında tuketmeye karar verdim ve su içmem azaldığı için vucudum yine şişti:mad: su tokluk hissi yarattığından içmeyince ekmeğe dadandım dikkat edicem

Kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır başladım diyete. Yaza ben de hazır olmak istiyorum. Kıyafet alışveriş ı yaparken . Basenlerimi görüp mutsuz olmak istemiyorum Kabinlerde

X