Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
pamuğum kıyamam sana canım antalyadan gelelim ankaraya gelecek sıra inşallah
selam kızlar!
nan larissa sağda solda gezip duracağına biraz topiğine sahip çık. alsanaalsanasmile
İyi canım, nerelerdesin, işler yoğun galiba
aaa irem özgenin evlilik yıldönümümü
canım tebrik ederim Allahım nice saglıklı huzurlu seneler nasip etsin inşş opuyorumnanaktan
selam kızlar!
nan larissa sağda solda gezip duracağına biraz topiğine sahip çık. alsanaalsanasmile
bizdede cumartesileri izne sayılıyor.
ben her cumartesi nöbet tutuyorum onların toplamını yazın kullanıyorum. herkes 5 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyor.
ben 6 gün çalışıyorum.
diğer personel yılda 4 kez nöbete geliyor zorunlu ve bunun izni verilmiyor.
ama ben haftaiçi iznimi kullanamıyorum ve yazın hafta içi izinlerimi istediğimde benden cumartesileride kesiyorlar. zaten yazın cumartesi pazar tatiliz. bazı birimler açık sadece.
haksızlık yapıyorlar sinir oluyorum.
bende hafta içi iznimi kullanayım 2 gün tatilim olsun.
bütün sene 1 gün izinle perişan oluyorum.
pamuğum ankaralımısın bende ankaralıyıminş canım ugrayabilirsen beklerim mutlaka
bende de izinde haftasonlarıda sayılıyor sinir oluyorum
zaten ctesileri calısıyorum yılda bikere izne cıkıyorum ondada pazarda sayılıyor sanki cok bi gün veriyolarmıs gibi
hoşgeldin
ulaaa dötüm işlerden kurtulmuyoki gelimde gecmişe bakayımkaydirigubbakcemile
benimde sayfa açık kalmış hiçbişey yazamadım
offff uykusuzum,hava bi kapatıyor,bi açıyor,
bu yazda böylemi geçecek acaba???
cidden çok bunalttı ya...
yani tatil zamanım yaklaşıyor ama
gideceğimiz yerlerde de havalar böyle,
hiç gitmemek dahamı iyi acaba???
songgül abla aynı şeyi bende düşünüyorum nereyle gitsek desem ogün haberlerde orayı sel alıyor ankara desen ha kezaöyle dışarı bile çıkamıyoruz
kızlar tatile izmir'e gelin. burası günlük güneşlik. şu aralar havalar fazla bunaltıcı değil.
yengğeim davet etti ama eşim gitmezki dayım yok yazlıkta geçensene rahat etmiştir çok dinlenmiştim busenede düşünnmüyor değilim