- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 641
- 39
canım Polatlı/Acıkır' a yakınsan gelmeden önce ararım seni kardeşim orada asker benim.
delikafadulden tam ordayım canım benim polatlıda cok sevindim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Polatlı/Acıkır' a yakınsan gelmeden önce ararım seni kardeşim orada asker benim.
Heee şimdik anladımolumunekankayizsmile
Görüyon mu amma cahil kalmışım, çeyiz hazırlık dönemim çoktaan yıllara karıştığından böyle şeylere mahrum kalıyorum işte.bilmiyorumkismile
Evlendikten sonra da kocayla kaynanayla uğraşmaktan böyle şeylere adapte olamıyor insanbenneyaptımki
Evlenmeden adamın koleksiyonunu mu gördün ohaoldumsmile
:mymeka:
ayyy larisa eklediklerine bayıldım bayıldım
sana cıkarsam alabilirsin bana anacım çeyisimee koyarım sengözlerimebaksanab
larisa eklediklerin çok güzel yıldızın dediği gibi biz eski kaldık bunlara gerçekten şimdiki çeyizler çok güzel bazen arkadaşlarımın evine gittiğimde yeni tencere takımları, porselenler, pike, yatak örtüsü, nevresimler beni delirtiyor. ne güzeller ya. şimdi çeyiz hazırlamak varmış. yenidenmi çeyiz hazırlasam acaba.
slm kızlar nasılsınız bakım sabah songul ablamla goruştum kesın katılcagımı dıle getırdım.1 temmuza ıstanbula bıletımızı aldık gıdıyoruz 5 temmuzda doguma gırcek eltım acayıp heyecanlıyız.kuzucuk hemen dogsunda sevelım.k.i.b
sagol larısacım senıde beklerız ayın 8 dede balıkesıre arkadasımızın dugunune gıtcez ordanda ızmır yolcusuyum teee bayramdan sonra doneyım dıyorum.
delikafadulden tam ordayım canım benim polatlıda cok sevindim yaa
Canımmmmmm ok gelince mutlaka görüşelim.
tamam canım mutlaka haberim olsun geldiginde
ayyy kızlar cok mutluyum aöf okuyorum sonuclar acıklandı 3.sınıf oldummmmmm
:teytey::sm_cool:
ayy pandomim kac yıldır matematik yüzünden 3.sınıf olamadım ben(6):kedi:
tebrik ederim pamuğum. Ben bu sene sınavlara girmedim.
zaten 3 senedir 3. sınıfım kaydirigubbakcemile3
benim okumaya niyetim yok kanımca
iyi yalnız degilmişim kaydirigubbakcemile2merhaba pamugum bende calsıyomakannehir
ben iyim canım
babamda iyi diyelim
sınavı geçmişsin gözün aydın