opuyorumnanaktangünaydın egem ablacığım hoşgeldin
bu arada. bir arkadaş yazmış. tanıtımına baktım. ev eşyası olmaz makyaj malzemesi olmaz,o olmaz ,bu olmaz, takı olmaz
. kıyafet sadece kıyafet yazmış.
arkadaşlar alınan kıyafetide geçen çekilişte beğenmemiş.
arkadaşlar kıyafet feci riskli bir seçim.
ve diğer arkadaşa seçenek bırakmamış.
insanların zevkleri, tarzları ,vücut yapıları o kadar farklı ki.
en yakın dostumla o kadar farklı giyiniriz ki.
olay renkte değil.
zaten..
tarz da model de...
ya bakın,ben bir mağazaya giriyorum. süper bir kıyafet askıda. tam benim ytarzım diyorum. bir giyiyorum facia. yakışmıyor. üstüme olmuyor.
düşünün ben denemeden bir kıyafet alamıyorsam vücudunu görmediğim,artı tarzını bilmediğim bir insana kıyafet almak o kadar riskliki.
ve şundan eminim ki, alacağım hiç bie kıyafetin onun zevkimni yansıtacağını tarzına uyacağını ve en önemlisi üstüne oturacağını dğüşünemiyorum. ve olmayacaktırda. ama sadece ve sadece tanırımda kıyafet diyen bu arkadaşa nacizane bunu söyledim.
bu arada. bir arkadaş yazmış. tanıtımına baktım. ev eşyası olmaz makyaj malzemesi olmaz,o olmaz ,bu olmaz, takı olmaz
arkadaşlar alınan kıyafetide geçen çekilişte beğenmemiş.
olay renkte değil.
zaten..
tarz da model de...
ya bakın,ben bir mağazaya giriyorum. süper bir kıyafet askıda. tam benim ytarzım diyorum. bir giyiyorum facia. yakışmıyor. üstüme olmuyor.
düşünün ben denemeden bir kıyafet alamıyorsam vücudunu görmediğim,artı tarzını bilmediğim bir insana kıyafet almak o kadar riskliki.
ve şundan eminim ki, alacağım hiç bie kıyafetin onun zevkimni yansıtacağını tarzına uyacağını ve en önemlisi üstüne oturacağını dğüşünemiyorum. ve olmayacaktırda. ama sadece ve sadece tanırımda kıyafet diyen bu arkadaşa nacizane bunu söyledim.
Günaydın arkadaşlar,
ee benim hediyem ulaştı,Egem beğendi,
şimdi gözüm kargoda,bakalım ne zaman gelecek,kim gönderecek,
hiçde girmedi sohbetlere ama hadi hayırlısı bakalım...
günaydın anuşka abla-songül abla hoşgeldiniz bende gözüm yollarda bekleyenlerdenim
ya kurbanım gelmedi mi hala hediyelerin
arkadaş alınan kıyafetide geçen çekilişte beğenmemiş.
olay renkte değil.
zaten..
tarz da model de...hatta vücut yapısında
ya bakın,ben bir mağazaya giriyorum. süper bir kıyafet askıda. tam benim tarzım diyorum. bir giyiyorum facia. yakışmıyor. üstüme olmuyor.
düşünün ,ben denemeden bir kıyafet alamıyorsam, vücudunu görmediğim,artı tarzını bilmediğim bir insana kıyafet almak o kadar riskli ki.
ve şundan eminim ki, alacağım hiç bir kıyafetin onun zevkini yansıtacağını, tarzına uyacağını ve en önemlisi üstüne oturacağını düşünemiyorum. ve olmayacaktır da.
sadece ve sadece tanıtımda kıyafet diyen bu arkadaşa nacizane bunu söylemek istedim. çünkü, karşıdaki gerçekten zor durumda kalıyor..
Günaydın kızlar.
Sizin heyecanınız bitti ama benimki hala sürüyor. Bugün de beklemedeyim...
Sen en azından biliyorsun. Ben kimliğini de bilmiyorum ki gidip kulağını çekeyim beni merakta bıraktığı için....
günaydın anuşka abla-songül abla hoşgeldiniz bende gözüm yollarda bekleyenlerdenim
ama pandomim neden gelmedi yaaa ağlarım bakk
benim kurbanda yok ortada bide takip numarasını yanlıs yazmıslar bakamıyorumda gittimi diye
ay çıldırcam ya bugün teslim olucaktı güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?