yavrumun yavrusu anasına çekmiş

Yeni okudum konuyu. Bu gece olaylı geçmiş baya. Ama iyi olmuş. Benim de içimin yaları eridi. Bir daha ağzıı açabilecek mi bakalım. :63:

helal olsun sana eşinide alkışlamak lazım

Nedir bu kaynanaların teknolojik gelinlerden çektiği ne bilsin masum kaynana. Telsizi falan iki çekiştikcekti iki hakaret savuracaktı gelinin arkasında buna bile müsade yok

ha ha çok güldüm ya ne kadar doğru söyledin eskiden olsa saf gelinler arkadan konuş konuş duymaz şimdiki gelinlerde uyanık nolcak bunlar laf sokmasa patlar...:)

Ben derdim ki? Ya anneciğim senin söylediğin lafı ben hiç biizm oralarda kimseden duymadım. Ne demek istedin gerçekten anlamadım. Bana açıklar mısın? Kocan bişey söylemediyse emin ol senin üstüne iftira atacağından emindir kaynananın. Sakın kavga etme. Saf ayağına yat.

esin daha sumsukce veya cirkefce seni bastirip anasini tutsaydi, cok uzulurdum.. cok sukur ki desteklemis..
kv belli ki cahil, konusulmaz bi tip.. bu yuzden en guclu silahi aglayarak kivirmak.. oh olsun, kiviramamis da..
cocugunu asla birakma ona..
ve en cok hosuma giden de, kv'ye 'yerini' gostererek o bebegin annesinin sen oldugunu belirtmen.. hem hanimligi da bozmamissin anladgm kadaryla..
ayrica esin de ' aranizda kaldim bana aciyin' edebiyati yaparak annesinin yaptgini mustereklestirmesin.. sen ne yaptin da arada kalmis? annesine iyice meydan vermesin boyle yaparak.. annesi sussa sorun yok..
Rabbim hepimizi korusun iftiradan, kotu niyetli, cahil insanlardan..

Madem yılan yavrusu ve hastalıklı, zırt pırt torun sevicem diye gelmesin.
Hayret birşey ya, ne terbiyesizlik bu, minicik çocuk üzerinden bile size yürüyor kayınvalideniz.
Ben olsam eşimde yanındayken gider lafımı söylerdim, terbiyesiz kadına.

Tam tahmin ettiğim gibi. Iceri girdim ağlıyor. Hayırdır dedim ne oldu. Bu yaptığım agirina gitmiş. Ben ne yaptım ki dedim. Sana bi laf etmedim senin yaptığın gibi hakaret etmedim dedim. Çocuğu almışım kucagindan. Soruna bak. Hastalıklı yılanmış ya benim çocuğum mazallah sokuverir seni dedim. Öyle demek istememis. Ne demek istedin dedim. Ses yok. Siz gecineceksiniz demeye başladı. Ben de dedim ki biz zaten geciniyoruz ama gecinmemizi istesen oğlunu doldurmak yerine bi sorunun varsa gelir benle konusursun. O doldurmamış kimseyi. Sonra başladı yine ağlamaya. Ben de dedim neden ağlayıp duruyorsun. Burda ağlaması gereken benim. Iste o beni kızı gibi görmüş de bilmem ne. Bunları dilinle söyleyene kadar yaptiklarinla gostersen daha kolay olur dedim. Ben inanmıyorum bunlara dedim. Hee karsilasmamizda bana laf soktunuz ben ses cikarmadim ama ben salak değilim dedim. Evladimin yanında benim hakkımda böyle konusamazsin. Ben bu güne kadar eşimin hatırına sustum ama artık evladım için susmayacagim dedim. Eşim de dedi ki her seferinde laf sokuyosun anne bişey demedim yüzüne ama o benim karım. Biri babama senle ilgili böyle konussa eminim sen cingar cikartirsin valla iyi bile dayandı bu kız sana dedi. Karismiyormus o artık bi şeye. Çocuğumu da bildiğim gibi buyuteymisim. Zaten buyutucem dedim. 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım. Nasıl sana birakayim şu saatten sonra dedim. Beni kotuleyip duracaksın. AA neden kotulesinmis. Eski defterler açıldı. Her konuda başkaları suçlu oldu. O sütten çıkmış ak kaşık. Eşim bile suçlandı. Sonunda eşim dedi ki. Biriniz annem biriniz karım. Artık yeter. Arada üzülen ben oluyorum. Hiç bi de bana dedi ki elinden alacak değilim kocani. ne hissedecegimi şaşırdım valla. Kusura bakmayın ancak yazabildim bebek de olunca

bu konusma o kadina bi sure yeter..
bundan sonra hic muhattap almayin zaten esinizde egriyi dogruyu goruyor.
oh cok iyi yapistirmissiniz laflari..
Allah esinizle evladinizla mutlu etsin,o kadinda kendi kendine kudursun

Bence eşinede hafif bir tavır yapsaydın.
Senden önce onun annesini o lafları ederken susturması lazımdı.
Sorun zaten eşlerde söz konusu karısı olunca annelerini karşılarına almak istememeleri çok rahatsız edici

Size demesi bir yana bir insan torununa bunu söyler mi , bu mu sevgi?
Tabiki mutfaktan çıkıp söyleyecektiniz söylediğinin affedilir gibi olmadığını .
Bu kişiye bebekte emanet edilmez.

Boşuna demiyor büyükler " annesi sevilen bebek sevilir" diye.

Edit: Verdiğiniz tepkiyi sonradan okudum, iyi yapmışsınız. Eşinize de bir ayar çekseydiniz , en suçlusu.

Son düzenleme:
Aninda tepki verecektin ne diyosun sen asil sen anana cekmissin diyecektin ikiside bozulup kalacakti

ohhh iyi olmuş neyseki tepkinizi vermişsiniz
ağlayarak üste çıkmasın.. yarın öbürgün gider zaten..

Off nasil konusmus oyle.Siz bunu bebek telsizinden mi duydunuz?
Yilan yavrusu degilde, bi yilanin torunu olmasin bebeginiz

Hımm telsizle kaynananın hakkınızda yaptığı dedikoduları dinlemek güzel fikir :KK53::KK53:
Hemen denemeliyim hemen :KK53::KK6:

Süper! edebinle cevap vermişsin, bu kayınvalidene baya bi ders olmuştur bırak ağlasın anlasın laflarının boş dönmeyeceğini.

seni sevmek zorunda değil ama saymak zorunda.
konuşmalısın.

Olay taze iken gidip diyecektin ki; Aaaa anne o nasıl laf öyle sen bizim büyüğümüzsün sana bu laflar yakışıyor mu hiç böyle diyecektin g..t gibi kalacaktı....

Ondan sonra sana cewap verse bile tınlamazdın nasıl olsa onu g..t gibi o lafınla ezmiş olucaktın....

Sağolun valla kızlar. Siz olmasanız ağladı falan diye kendimi suçlu hissedecektim. Hep böyle ağlayarak ederek kendini üste çıkartıyor. Ilk defa cevap verdim. Bakalım olaylar nasıl gelişecek bundan sonra. Eminim eve döndüğünde KP falan anlatır. Ama kendi yaptıklarını söylemez. Yine ben kötü olurum. Her zamanki gibi
Hep böyle kötü ol sen boş ver:KK66:

Eşiniz ilk etapta verecekti cevabını, siz duyduktan sonra elbette kızacak annesine. En düşmanından bir adamı getir bu sözlere objektif olarak en azından " ayıp" der.

Ortada size laf var ve en önemlisi birde masum bir meleğe; siz anneyseniz o da babası.
Öyle taktir edilecek bir durum yok.

Belki belki bu durumda bile karısını hiçe sayacak erkeklerin yanında tebrik edilesi.

X