yavrumun yavrusu anasına çekmiş

eşin keşke en başta annesini susturarak korusaydı sizi. Gerçi hiç yoktan şu bile iyi ama belki daha az üzülürdünüz :)
Ve kötü olcam diye düşünmeyin eşiniz görmüş neyin ne olduğunu kimin gözünde kötü olcaksınız kv mi kp mi bence umrunuzda olmamalı

wowwwwww senin ki saygı değil resmen eziklik..bu devirde saygıyı saflık olarak görür olduk

izninle önce yuh sonra ağız dolusu bi oha demek istiyorum.

yalnız seninki saygı değil bence başka bişey.olan sana olmuş ilaçlarla yaşıyorsun.anne-baban seni bu kadın ezsin diye mi dünyaya getirdi acaba?
valla benimki salaklık
kızı yok aman kızı gibi olayım diye elinin harçlığı,mutfak masrafı,üstü başı,gezmeye götürme ne ararsan vardı
aman üzülmesin,aman yaşlı,aman idare et diye diye bu duruma geldim
en baştan ağzının payını verseydim hiç bu noktaya gelmezdik
en son geçen hafta patladım artık
eşime boşanmak istediğimi bunun böyle gitmeyeceğini söyledim.eşim tutuştu annemleri aradı(beni ikna etmeleri için)
sonra barıştık ama eşime annesinin yaptıklarını anlattım.yeter artık dedim.araya mesafe koymak istedğimi söyledim
eşim düzeleceğini söylüyor ama benim eşime hiç inancım kalmadı
kadın oğluna olan bütün sevgimi bitirdi
bundan sonra da kv için hiçbir şey düşünmeyeceğim
ne yaparsa oğlu düşünüp yapsın

Inanmiyorum nasil laf o yaaaa konussan ne yazar onu diyen insana laf desen utanirmi sanmiorum

Oyyy kaynana ettiğin lafa bak, silkelen bi titre de kendine gel, yılan yavrusu dediği meleğini sakın bu kadına emanet etme...sevmediği o kadar aşikar ki.. Tüp bebekle anne oldun diye hastalıklı diyor, kuş kadar beyniyle..Allah akıl fikir hidayet versin inşallah...eşine de ki "ben duymasam, tepki vermesem çıtın çıkmıyodu sana da aşk olsun" de o da nasiplensin

Bence sorun eşinizin tepki göstermemiş olmasında,siz bir ailesiniz,nasıl böyle konuşur o kadın,kaldıki eşiniz neden tepki vermemiş!!!

kardeşim neden ezdiriyorsun kendini karşındaki de sıradan bir insan ona bu kadar sabretmek zorunda değilsin. o kim ki senin annen bile değil madem anne olmak istiyo öyle davransın, seni üzdüğünü düşünüp içi yansın

canım işte evde huzur olsun diye sabrettim
ama evde huzur kalmadı artık
ben insan gibi davrandıkça tepeme çıktı
ama bundan sonra benden insanlık beklemesin
kalmadı çünkü
artık değer bilene değer vereceğim

simdi tepki vermen işi kötüye sürükleyebilir zamanını kolla gerci ben hiçbirseye cevap veremiyom ya neyse bana da neler söylediler ne seytanlıgım kaldı ne hastalıgım ama dedimya ALLAH büyük ben de konusmasını bilirim ama sabır ya sabır daha yaşanacak görülecek günler var bakalım yılan dediğinin eline düşünce ne olacak

yuhhh yuhhhh bukadarinada pes, sensin yilan sinsi Kadin
kolundan tutup biraksaydin kapinin onune keske
parcalardim o kadini yaa utanmaz birdaha cocugunun yuzunu bile gosterme ona madem yilan yavrusuymus
nasil diyebilir masum bir bebege hemde torununa, insan disi varlik bu Kadin resmen

helal sana cok iyi cevap vermissin
sakin ezdirme kendini

Erkeklerin cogu ne yazikki anne kuzulari bu zamanda sende deseydin senin kayinvalidende mi sana yavrumun yavrusu yarisi yilan yavrusu diyodu nerden ogrendin bu densiz cumleyi deseydin okurken ben bile sinir oldum hadsizlik yapamazsin benim evimde madem yilanim bi zahmet bida rahatsiz etme sokarsam kotu sokarim deseydin sinir oldum ya yilan sensin terbiyesiz

erkekler asla annelerini haksız bulmaz başta seni destekler ama zaman geçince senden kötüsü olmaz bence sabret ve eşine yansıtma benim anlatacak kimsem yoktu içimi eşime döküyorum yanlış yaptığımı yeni yeni anlıyorum

benim ki Kuran a el bastı ya haksız çıkmamak için bi daha da tövbe ettim yüzleşme olayına Allah korkusu olmayan hep kendini dogru bulur

ben 6 yıldır çekiyorum ne yapsan nafile böylesine ezdirmek gibi görünüyor ama ben kötü olmak istemiyorum

Kv tam cadi esin ise bence annesine karsi cikamiyor sen yokken yanlarnda hersee musaade ediyor galiba sinir oldum kv ne

Sunu merak ettim, esinize sordunuz mu, neden "anne benim karim ve cocugumla boyle konusamazsin" dememis? Insanin dusmani olsa dayanamaz kucucuk cocuga yilan denir mi diye mudahale ederdi.

ben 6 yıldır çekiyorum ne yapsan nafile böylesine ezdirmek gibi görünüyor ama ben kötü olmak istemiyorum
üzülmüyormusun bu duruma hani kötü olmamak sizin üzülmenizden iyi bir şeymi ?
Yıllarca annemde bu şekilde davrandı elaleme sonuç sinir yıpranma hastalıklar hep bu şeylerden çıkıyor bırakın ya gamsız olmak en güzeli hakedene hakettiğini yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…