- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
Tam tahmin ettiğim gibi. Iceri girdim ağlıyor. Hayırdır dedim ne oldu. Bu yaptığım agirina gitmiş. Ben ne yaptım ki dedim. Sana bi laf etmedim senin yaptığın gibi hakaret etmedim dedim. Çocuğu almışım kucagindan. Soruna bak. Hastalıklı yılanmış ya benim çocuğum mazallah sokuverir seni dedim. Öyle demek istememis. Ne demek istedin dedim. Ses yok. Siz gecineceksiniz demeye başladı. Ben de dedim ki biz zaten geciniyoruz ama gecinmemizi istesen oğlunu doldurmak yerine bi sorunun varsa gelir benle konusursun. O doldurmamış kimseyi. Sonra başladı yine ağlamaya. Ben de dedim neden ağlayıp duruyorsun. Burda ağlaması gereken benim. Iste o beni kızı gibi görmüş de bilmem ne. Bunları dilinle söyleyene kadar yaptiklarinla gostersen daha kolay olur dedim. Ben inanmıyorum bunlara dedim. Hee karsilasmamizda bana laf soktunuz ben ses cikarmadim ama ben salak değilim dedim. Evladimin yanında benim hakkımda böyle konusamazsin. Ben bu güne kadar eşimin hatırına sustum ama artık evladım için susmayacagim dedim. Eşim de dedi ki her seferinde laf sokuyosun anne bişey demedim yüzüne ama o benim karım. Biri babama senle ilgili böyle konussa eminim sen cingar cikartirsin valla iyi bile dayandı bu kız sana dedi. Karismiyormus o artık bi şeye. Çocuğumu da bildiğim gibi buyuteymisim. Zaten buyutucem dedim. 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım. Nasıl sana birakayim şu saatten sonra dedim. Beni kotuleyip duracaksın. AA neden kotulesinmis. Eski defterler açıldı. Her konuda başkaları suçlu oldu. O sütten çıkmış ak kaşık. Eşim bile suçlandı. Sonunda eşim dedi ki. Biriniz annem biriniz karım. Artık yeter. Arada üzülen ben oluyorum. Hiç bi de bana dedi ki elinden alacak değilim kocani. ne hissedecegimi şaşırdım valla. Kusura bakmayın ancak yazabildim bebek de olunca
wowwwwww senin ki saygı değil resmen eziklik..bu devirde saygıyı saflık olarak görür olduk
valla benimki salaklıkizninle önce yuh sonra ağız dolusu bi oha demek istiyorum.
yalnız seninki saygı değil bence başka bişey.olan sana olmuş ilaçlarla yaşıyorsun.anne-baban seni bu kadın ezsin diye mi dünyaya getirdi acaba?
Gülerek odaya girip, " Bööööö, ana yılan geldi" deseydin utanır mıydı acaba ???? Sadece düşündüm..
valla helal olsun size
ben 5 yıllık evliyim
kv her seferinde eşim yokken laf sokar("dangalak,salak,gerizekalı,görgüsüz,okumuşsun ama adam olamamışsın,yatıp kalkıp senin kardeşine beddua ediyorum, evlenirken yeni beyaz eşya almayıp onun eskileriyle idare ettiğim için sen benim eskilerime gelin geldin" şimdilik hatırladıklarım)
saygımdan hiçbir zaman ses çıkarmadım,anne oğul arası bozulmasın bunun vebali benim boynuma olmasın diye hep sustum ama ben benden gittim.ilaçlarla ayakta duruyorum şimdi.
eşim annesinin ağzına bakar
benim kv de her seferinde yavrumun yavrusu diye sever.bir keresinde yüzüne gülerek "anne yarısı da yılanların yavrusu mu diyorsun" dedim.bozuldu hiç öyle dermiyim vs dedi. ama hala aynı cümleyi kurmaya devam ediyor
son dönemde işi iyice azıtıp ben şehir dışındayken çocuğa küfür öğretecek sevieye gelince ipler koptu
şu sıralar konuşmuyoruz
kvlerden nefret ediyorum sayesinde
oğlu en ufak bi şey diyecek olsa hemen "ay benim kalbim var bana niye böyle davranıyorsun" diye duygu sömürüsüne başlıyor
onu allaha havale ediyorum
sakın benim yaptığım hataya düşmeyin
laf sokuyorsa hemen karşılığını verin, asla susmayın
canım işte evde huzur olsun diye sabrettimkardeşim neden ezdiriyorsun kendini karşındaki de sıradan bir insan ona bu kadar sabretmek zorunda değilsin. o kim ki senin annen bile değil madem anne olmak istiyo öyle davransın, seni üzdüğünü düşünüp içi yansın
Erkeklerin cogu ne yazikki anne kuzulari bu zamanda sende deseydin senin kayinvalidende mi sana yavrumun yavrusu yarisi yilan yavrusu diyodu nerden ogrendin bu densiz cumleyi deseydin okurken ben bile sinir oldum hadsizlik yapamazsin benim evimde madem yilanim bi zahmet bida rahatsiz etme sokarsam kotu sokarim deseydin sinir oldum ya yilan sensin terbiyesizMerhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermelim sizce???
Merhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???
eşin keşke en başta annesini susturarak korusaydı sizi. Gerçi hiç yoktan şu bile iyi ama belki daha az üzülürdünüz :)
Ve kötü olcam diye düşünmeyin eşiniz görmüş neyin ne olduğunu kimin gözünde kötü olcaksınız kv mi kp mi bence umrunuzda olmamalı
benim ki Kuran a el bastı ya haksız çıkmamak için bi daha da tövbe ettim yüzleşme olayına Allah korkusu olmayan hep kendini dogru bulurcanım işte evde huzur olsun diye sabrettim
ama evde huzur kalmadı artık
ben insan gibi davrandıkça tepeme çıktı
ama bundan sonra benden insanlık beklemesin
kalmadı çünkü
artık değer bilene değer vereceğim
üzülmüyormusun bu duruma hani kötü olmamak sizin üzülmenizden iyi bir şeymi ?ben 6 yıldır çekiyorum ne yapsan nafile böylesine ezdirmek gibi görünüyor ama ben kötü olmak istemiyorum