yavrumun yavrusu anasına çekmiş

ne yapabilirim ki bosanmakla sonuçlanır

O lafı ben duysam mutfaktan fırlar gelirim kv ye döner ters bakarım dikkat ette o yılan seni sokmasın derim.
Ne terbiyesiz kadınmış eşine de söyle anasını sustursun o şekilde konuşturmasın bu ne terbiyesizlik ne hadsizlik
O beğenmediğin gelin sana torun vermiş sen daha neyin derdindesin.
Acaba kendi kvdesi onu zamanında bayılarak mı almış cadaloz terbiyesiz kadın...

HAYIRDIR YAAA acayip kırardım onu ha ben terbiyesiz

bizde de yavrumun yavrusu da yılanın yarısı derler tabii yüzüne değil arkadan

Benim kv de kızıma yavrumun yavrusu derdi acaba oda kötü niyetle mi öyle diyor du aramız kötü olduğu için konuşmuyorum şimdi valla içime kurt düştü

bence konu sahibi KV sine kocam aynı size çekmiş sizin gibi .... desin

Şok oluyorum bunları okuyunca ne gerek var anlamıyorum .Benim kayınvalidem iyidir tam tersine eşimle anlaşamıyorlar .Ben kv. ve görümcem bazen voltranı oluşturuyoruz bizimkine bişeyi yaptırabilmek ya da kabul ettirebilmek için

çok iyi yapmışsın :)

bizde de vardır o laf ; yarısı yavrumun yavrusu , yarısı yılan yavrusu.. babanem benim için dermiş hatta (Allah rahmet eylesin)
bence sen değil de eşin susturmalıydı anası olacak çingeneyi.. yapamıyosa da sen konuş tutma içinde.. ay sinir oldum gerizekalı ya..

Olay biraz sakinleşince eşinize sitem edin o anda neden cevap vermedi diye.

Bu arada sizi yüzleşmeye kim çağırdı? Eşiniz mi istemiş kayınvalidenizden? Sizi ne için çağırmışlar? Olayı ikisi de biliyor sonuçta. Sizin özür dilemenizi filan mı beklediler çağırırken acaba?

Birakınız efendim su huzuru birazda esiniz dusunsun kacmasin bozulmasin diye....
Annesi yuzunden husursuz oldugum ikili iliskimde aman huzur bozulmasin diyemem cunku ztn benm huzurum yok..esimde hic kusura bakmasin onunda huzuru bozulsun..
Diye dusundugum icin kv yi evden kovdum 7 ay once...smdi evliligim huzurlu mu...vala ben huzurluyum herhngi bi tartismamiz da yok annesiyle gorusmeyi kestigimden beri inanki gayette iyi anlasiyorz..ztn esimin huzuru cokta umrumda dgl cnku bnm huzurm kacarken onunki pek etkilenmiyodu...smdi ben yapiyorm aynisi..
Kendi bogussun annesiyle dedim ..oda 4 ay sabretmis annesine 3 aydir gorusmuyorlarmis hic..
Not:kovdum ama niye kovdum ....bana 7 aylik hamileyken geldi evinde resmen kavga cikardi hic lafi olmayacak seyleri bilenmis icinde aman ne laflar ne sozler en sonunda yuzume gonlum yoktu sende hala yok dedi bende kalk git o zmn evimde ne isin var dedm...esimede ya ailen ya ben tercihini yap dedm..
Bu kadar iste kurtuldum...tabi 2 bucuk yilimi aldiktan sonra benden o kadın.

yorumuma ek olarak; birak nasil anlatirsa anlatsin.. susup kabullendiginde cok mu iyi oldun? emin ol, yine de sen kotuydun.. o zaman ne diye 'aman bsy demeyim kotu olmayim' diye haksizliga egileceksin? susarken yilan oldun, simdi konusan yilan olacaksin, fark yok..
dusunup uzulme yok yere, ona ve lafina (gozuyle gormeden) inanan, onun gibidir.. oylesine de bsy anlatman zaten bosa caba..
o yuzden, edebinle hanimliginla ve net cizgilerinle gereken yerde gerekeni soylemelisin..
Rabbim yuvana huzur versin..

ohh ne güzel demişsin.içimin yağları eridi.eşin özür falan dilemedi mi annesi adına?
terbiyesize bak yaa.bu kv"lerin bazıları kendilerini ne sanıyorlar acaba.

Selam kızlar son durum kV hala bizde hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben de Allaha havale ettim. Ne derse desin umrumda bile değil. Eşime de soğuk davranıyorum. Daha 1 ay kalmayi planlıyor. Havalar isininca gidecekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…