İnşAllahh dualarınızı eksik etmeyin nolurDiğer konunuzu da okudum, yutkunamadım. Yavrunuza bir an evvel kavuşursunuz inşallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavruma hala kavuşamadım
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bosanma ayrilik aile duaa velayet dava
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin inşAllaah Allah ımAllah o baba denilen kişiyi ıslah etsin.
umarım en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza
Polise de gittim savcısınada olmadı. Hukuki süreç başlattım ama kimse ortada küçük bir bebek var demiyorHaber bültenlerinin ihbar hatlarına bildirseniz olmaz mı? Süreç hızlanır belki. Sosyal medya adaleti, halkın adaleti daha hızlandiriyor süreci. Eksiye yazsanız
İnşAllaahh oğluma kavuşayımda bizden uzak yerde bulsun inşAllah belasınıİnşallah hemen kavuşursunuz yavrunuza.
O babayı da Allah ıslah etsin, beddua etmek var da kendi bulur zaten belasını.
Uzaklaştrma aldım. Gittim polise şikayette ettim savcıyada gittim vermedide göstermedide süreç o kadar yıpratıcı ki elin kolun bağlı bekliyorsum her gün ölüyorsun8 aylık bir bebeyi anne akıl sağlığı yerinde ise annesinden ayıramazlar o adama kaçırma ihtimali var diye uzaklastirma bile alırsınız 3 haftadir neden polise sikayet etmediniz alır getirirlerdi size ? gelismeleri yazın lutfen
- 11 Ocak 2021
- 4
- 4
- 1
- 32
Senin konunu görünce bende yeni üyelik aldım. şuan aynı durumdayım biri 8 biri 7 yaşında çocuklarımı babaları aldı ve vermiyo.çocuklarım hiç iyi değil biliyorum beni istiyorlar bizi sen al diye yalvarıyorlar. elimden hiç bir şey gelmiyo.Polisler biz bişey yapamıyoruz diyolar. Barodan avukat talebim onaylandı yarın görüşmem var. geçici velayet hemen sonuçlanıyor mu? Rabbim tez zamanda yavrunu sana kavuştursun çok iyi anlıyorum seni. dualarım seninleYok malesef suç duyurusunda bulundum uzaklaştrma çıkartttm ama yok işte küçücük bebeğim ya minicik 8 yaşında olsa bir nebze tamam dersin de işte
Gittim polisede gittim heryerede gittim o kadar saçma bir sistem var ki kimse o babada tehlikede mi ne durumda diye bile sormuyorşok oldum
Ne pislik adammış ya vicdansız
8 aylık bebeği anneden kaçırmak ne demek
Polise gitseydiniz keşke
Yaptığı suç daha emen çocuğu kaçırmış vicdansız
Allah kavuştursun inşAllah ç. Süreç sabır gerektiyor öldüm dedim kaç kere ama nefesimi aldım. Benm 3 hafta oldu ne görebildim ne duyabildim. Mahkemenin yoğunluğuna ve avukatına bağlı. Sizin zaten büyük ihtimalle çocuklarınza sorarlar kimle kalmak istediklerini. Umarm en kısa zamanda kavuşursunuzSenin konunu görünce bende yeni üyelik aldım. şuan aynı durumdayım biri 8 biri 7 yaşında çocuklarımı babaları aldı ve vermiyo.çocuklarım hiç iyi değil biliyorum beni istiyorlar bizi sen al diye yalvarıyorlar. elimden hiç bir şey gelmiyo.Polisler biz bişey yapamıyoruz diyolar. Barodan avukat talebim onaylandı yarın görüşmem var. geçici velayet hemen sonuçlanıyor mu? Rabbim tez zamanda yavrunu sana kavuştursun çok iyi anlıyorum seni. dualarım seninle
- 11 Ocak 2021
- 4
- 4
- 1
- 32
Allah kavuştursun inşAllah ç. Süreç sabır gerektiyor öldüm dedim kaç kere ama nefesimi aldım. Benm 3 hafta oldu ne görebildim ne duyabildim. Mahkemenin yoğunluğuna ve avukatına bağlı. Sizin zaten büyük ihtimalle çocuklarınza sorarlar kimle ka
Teşekkür ederim. Güzel haberlerinizi bekliyorum ❤Allah kavuştursun inşAllah ç. Süreç sabır gerektiyor öldüm dedim kaç kere ama nefesimi aldım. Benm 3 hafta oldu ne görebildim ne duyabildim. Mahkemenin yoğunluğuna ve avukatına bağlı. Sizin zaten büyük ihtimalle çocuklarınza sorarlar kimle kalmak istediklerini. Umarm en kısa zamanda kavuşursunuz
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Amin çok sağ olun duanız benm için en büyük nimetAllah herkese vicdan merhamet versin. Tez vakit evlatlariniza kavusursunuz insallah gercekten konunuzu gündüz de gördüm ama ne yorum yapacagimi bilemedim..bolca sabir diliyorum..Allah esinizi islah etsin.
Polisi aradınız miAmin çok sağ olun duanız benm için en büyük nimet
Aramaz mıyım savcıya bile gittim ne boşanma ne velayet olmadğı için kimse bir şey yapmadı.Polisi aradınız mi
Aramaz mıyım savcıya bile gittim ne boşanma ne velayet olmadğı için kimse bir şey yapmadı.
Başka kişileri de araya sokun bazen net konuşmayınca ciddiye almıyorlar.
Eşinizin çocuğunuza zarar verebileceğinden falan bahsedin( Allah korusun )
Başka türlü işlem yapmazlar.
Başka kişileri de araya sokun bazen net konuşmayınca ciddiye almıyorlar.
Başka türlü işlem yapmazlar
Yapmıyorlar sen annesi isen oda babası diyolar. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak boşanma davası açmştm o yüzden sizlerden gönülden dua istiyorum. Yer gök dua ileBaşka kişileri de araya sokun bazen net konuşmayınca ciddiye almıyorlar.
Başka türlü işlem yapmazlar.
İnşAlllaaahhÇok üzüldüm, insallah en kisa zamanda yanınızda olur yavrucak.
Böyle kanun olmaz olsun tez vakitte kavuşun inşallahUzaklaştrma aldım. Gittim polise şikayette ettim savcıyada gittim vermedide göstermedide süreç o kadar yıpratıcı ki elin kolun bağlı bekliyorsum her gün ölüyorsun
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Allahım tez vakitte cocuğuna kavuştursun. Velayet 'i sana verir hakim anneye muhtaç bir bebek bundan şüphen olmasın, mahkemede de belirtmelisin cocuğumu göstermedi diye. Ben Senin yerinde olsam Müge anlı, Didem arslan, serap özgü program karına başvururum. Sosyal Medya da Yankı bulunca adalet işliyor. Hukuk ⚖ çökmüş yok ülkemizde .