Ben insanlık beklemiyorum onlardan. Allah a havale ettim annesinide kendine de yavruma kavuşayım da ben yaktıkları yerden cayır cayır yansınlar bunun acısının tarifi yok8 aylik bebegi 70 yasinda annesine guvenerek mi kacirmiş? Nasil bakiliyor kim bakiyor kucucuk daha. Hoş, hicbir zaman evlat kacirilmaz ama 8 aylik bebegi nasil ayirir yahu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavruma hala kavuşamadım
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bosanma ayrilik aile duaa velayet dava
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sırf sizi cezalandirmak amaç başka bişey değil olan yavruya oluyor yazıklar olsun böyle insanlaraOğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Ne demek rizam yok ya sekiz aylık daha. Anneye muhtaç. Böyle adalet olur mu ya? Devleti de polisi de adaleti de beş para etmiyor ülkenin.Bu merhametsizlik en büyük günahlardan biri. İçimin nasıl yandğını bir ben bir Allah bilir. Ne resimlere bakabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Polisede gittim savcıya da gittim. Velayet ortak olduğu için boşanma olmadğı için rızam yok vermeye dedi hep. Bende boşanma davası açtım hemen bu hafta içi velayet belli olacak Allah ın izniyle. Nolur dua edin lütfen yalvarırım kavuşayım yavruma
İnşallah tez zamanda sonuçlanır da kavuşursunuz..akşam akşam sinirim bozuldu ya. Mutlaka bize de haber verin.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Allah o babayı bildiği.gibi yapsınOğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
Ben insanlık beklemiyorum artık Allah a havale ettim tek derdim oğluöa kavuşmak dayanamıyorum artık sizlerin dualarına ihtiyacım varAllah ıslah etsin o nasıl insan oyle Allah kavuştursun bebeğine bir an once
Anneside ablasıda birer anne yaktıkları yerden fazlasyla yansınlar dilerim Allah tan Amin inşAllah bu hafta kavuşurum duanızlaAllah bildiği gibi yapsın hadi o kaçırdı ailesi de vicdansızmış demekki anneye ihtiyacı olan bebeği nasıl alırlar. İnşallah bebeğinize kavuşup o pisliklerden kurtulursunuz
- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
Buraya da yazar mısınız güzel haberleri inşallahAnneside ablasıda birer anne yaktıkları yerden fazlasyla yansınlar dilerim Allah tan Amin inşAllah bu hafta kavuşurum duanızla
Boşanma veya velayet olmadğı için bir yaptırımı yok bende şok oldum öğrenince. Bende alıp gtseymişim göstermeyebilirmişim. Ne yazık ki olan bu ülkedePolis savcı ne diyor bu duruma yaptırımı yok mu?
Malesef ama neyin cezası bende bilmiyorum. Olsun herşeyden büyük Allah var yavruma kavuşacağm inanıyorumSırf sizi cezalandirmak amaç başka bişey değil olan yavruya oluyor yazıklar olsun böyle insanlara
- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
Yazıklar olsun. Adaletin olmadığı adalet sarayları.. Tiksiniriyorm artık ya bu coğrafyada yaşamaktan.Boşanma veya velayet olmadğı için bir yaptırımı yok bende şok oldum öğrenince. Bende alıp gtseymişim göstermeyebilirmişim. Ne yazık ki olan bu ülkede
İnşAllaaahhh Allah ın izniyle oda olurBuraya da yazar mısınız güzel haberleri inşallah
İnsan diyemiyorum ki ben. Böyle bir adamı baba yapmışım işte. Allah ım oğluöa sağlık bana sabır versin. Bu hafta kavuşacağz inşAllah dualarınızı eksik etmeyin nolur8 aylık bebegin yani annesinin kucağı olmalı babalığı geçtim nasıl insanmış bu pislik herif. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna
Aminnn aminn aminnYa çok üzüldüm gerçekten. Allah belasını versin o adamın
İnşAllaaahh Allah ım dayanacak gücüm kalmadı artık nolur dualarınızda yer verin bana da bugünİnanın çok üzüldüm. Daha annesini emmesi gereken bir bebek nasıl yok ortak velayet yok yasa bilmem ne diye anneden koparılır aklım almıyor.
İnşallah en koşa zamanda kavuşursunuz bebeğinize . Lütfen bizi de haberdar edin.