• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Herşey umduğunuzdan daha kolay ve daha güzel olsun İnşallah.
Allah bu günleri bi an evvel atlatmanızı, yavrunuzla cennet gibi bi hayat sürmenizi nasip etsin 💛
Ay aminn aminn inşAllaaahhh çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allah ım hiç bir kimseye yaşatmasın bu acıyı

Ah çok üzüldüm..
Tez vakitte kavuşun inşallah.
Bebeğinizi derhal sizin kucağınıza geri getirmeyen sisteme de yazıklar olsun!

O adamı da ona çanak tutan ailesini de Allah bildiği gibi yapsın.
Burada bütün kadınlar, anneler olarak beddualarımızı gönderdik.
Size de dualarımızı.
Allah kavuştursun tez zamanda.
Sabırlar dilerim.

İnşAllah dava sonucunda hakimin kararında benim ve yavrumun yüzü gülerde kavuşuruz
Allah yardımcınız olsun ,evladiniza kavuştursun inşallah çok üzüldüm.yavrunuz daha çok küçük kesinlikle size verilir diye düşünüyorum.Süreci bizlede paylaşın hayırlı haberler olsun inşallah.🤲🤲🤲

8 aylık bir bebeyi anne akıl sağlığı yerinde ise annesinden ayıramazlar o adama kaçırma ihtimali var diye uzaklastirma bile alırsınız 3 haftadir neden polise sikayet etmediniz alır getirirlerdi size ? gelismeleri yazın lutfen

şok oldum
Ne pislik adammış ya vicdansız
8 aylık bebeği anneden kaçırmak ne demek
Polise gitseydiniz keşke
Yaptığı suç daha emen çocuğu kaçırmış vicdansız

Ah çok üzüldüm..
Tez vakitte kavuşun inşallah.
Bebeğinizi derhal sizin kucağınıza geri getirmeyen sisteme de yazıklar olsun!

O adamı da ona çanak tutan ailesini de Allah bildiği gibi yapsın.
Burada bütün kadınlar, anneler olarak beddualarımızı gönderdik.
Size de dualarımızı.
Allah kavuştursun tez zamanda.
Sabırlar dilerim.
İnşAllaaahh sabır diye diye nefes alamıyorum artık ölümü yaşattılar bana bu dünyada sebepsiz yere o çocuğuma en büyük eziyeti yaptılar annesinin koynundan aldılar daha ne diyim ki

Back