Ay aminn aminn inşAllaaahhh çok teşekkür ederim Allah ım hiç bir kimseye yaşatmasın bu acıyıHerşey umduğunuzdan daha kolay ve daha güzel olsun İnşallah.
Allah bu günleri bi an evvel atlatmanızı, yavrunuzla cennet gibi bi hayat sürmenizi nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavruma hala kavuşamadım
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bosanma ayrilik aile duaa velayet dava
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin inşAllaahhInşallah kavuşursunuz evladiniza . O adamada allah vicdan versin
- 18 Haziran 2018
- 1.297
- 1.877
- 133
- 33
İnşAllah dava sonucunda hakimin kararında benim ve yavrumun yüzü gülerde kavuşuruzÇok üzüldüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bu nasıl ortak bir velayettir ki rızam yok diyince konu kapanıyor.
- 18 Haziran 2018
- 1.297
- 1.877
- 133
- 33
İns guzelim. Emin ol yüzünüz gülecek. Bunları da mahkemede belirtin lütfen. Yatılı kalmaz zaten küçük daha .İnşAllah dava sonucunda hakimin kararında benim ve yavrumun yüzü gülerde kavuşuruz
- 24 Ekim 2019
- 7.416
- 43.284
- 548
Ah çok üzüldüm..
Tez vakitte kavuşun inşallah.
Bebeğinizi derhal sizin kucağınıza geri getirmeyen sisteme de yazıklar olsun!
O adamı da ona çanak tutan ailesini de Allah bildiği gibi yapsın.
Burada bütün kadınlar, anneler olarak beddualarımızı gönderdik.
Size de dualarımızı.
Allah kavuştursun tez zamanda.
Sabırlar dilerim.
Size de dualarımızı.
Sabırlar dilerim.
- 25 Ocak 2009
- 296
- 75
- 643
Allah yardımcınız olsun ,evladiniza kavuştursun inşallah çok üzüldüm.yavrunuz daha çok küçük kesinlikle size verilir diye düşünüyorum.Süreci bizlede paylaşın hayırlı haberler olsun inşallah.İnşAllah dava sonucunda hakimin kararında benim ve yavrumun yüzü gülerde kavuşuruz
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
Allah yardimciniz olsunOğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Avukatla yürütüyorum bakalım Allah büyüktür bu hafta diner inşAllah gözümün yaşı dinmesede mutluluktan olur umarımİns guzelim. Emin ol yüzünüz gülecek. Bunları da mahkemede belirtin lütfen. Yatılı kalmaz zaten küçük daha .
İnşAllaaahh sabır diye diye nefes alamıyorum artık ölümü yaşattılar bana bu dünyada sebepsiz yere o çocuğuma en büyük eziyeti yaptılar annesinin koynundan aldılar daha ne diyim kiAh çok üzüldüm..
Size de dualarımızı.
Sabırlar dilerim.
Amin ben önce Allah a güvendim alacağım yavrumu inşAllahDua ederim tabii ki etmem mi Allahım yavrunuza kavuştursun ne zor Yarabbim Rabbim dayanma gücü versin o adamı da bildiği gibi yapsın