• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Allahım tez zamanda yavrunuza kavuştursun inşallah.. O kadar üzüldüm ki 7 aylık yavrumu uyuturken okudum konunuzu bir an olmadığını düşündüm de nefes anlamadım. Nasıl bir baba evladına, evladının annesine bu zalimliği yapar! Eş olamamış baba da olamamış pislik herif!
Kendinizi bırakmayın geçici velayet size verilir büyük ihtimalle. Yavrunuzla güzel temiz bir sayfa açarsınız inşallah 🤲

Allah cezalarıni versin. Şu konuda beddua etmemek için kendimi tuttum kaç gündür. Çocuğun bakımını yapmamışlar öyle mi? Hem ihmal hem istismar mi var? Sert tepki mi vermişler bebeğe? Allah layiklarini versin

Gözün aydın çok sevindim. Rabbim ayırmasın bir daha. Sağ salim, mutlu mesut büyüt inşallah kuzucuğunu. Rabbim o babası olacak adamı da ıslah etsin ya da hakkından gelsin. El kadar bebek anneden koparılır mı? Vicdansız, zalim 😢 Tabi ki bakamaz kolay sanıyorlar bebek bakmayı. Almıştır boyunun ölçüsünü ama ah olan kuzuya olmuş. Neyse Rabbim beterinden korusun. Çok şükür aldın evladını misler gibi bakarsın. Öpüp koklarsın. Kendi evladıma kavuşmuşum gibi sevindim. Allah yar ve yardımcın olsun tüm bu süreç boyunca. Tez zamanda feraha çıkarsın, herşey gönlünce olur inşallah 🤲 Amin

Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim her birinizden Allah razı olsun. Rabbim kimseyi hiç bir anneyi evladından ayırmasın merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın. Dün görüş günüydü zaten aylık ikişer saatten 4 saat görme hakkı vardı onada gelmedi. Umarm hiç gelmez. Normal yolla vermedi icra ile aldım oğlumu kuru bir battaniyeye sarıp vermişler sadece aç mı tok mu hiç Allah büyüktür oğlum yanımda ben oğlumla ilgileniyorm annem yemeğimi yapıyor kardeşlerim çayını çayımı çorbamı getiriyor aslan gibi dedesi var. Allah hepsinin canını sağ etsin. Devletin verdiği izinleri sonuna kadar kullanacağm oğlum için sonra da işime başlayacağm inşAllah herşey Allah tan vardır bundada bir hayır. Sebep olanlar utansın en büyük vebali aldılar daha ne olsun

Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim her birinizden Allah razı olsun. Rabbim kimseyi hiç bir anneyi evladından ayırmasın merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın. Dün görüş günüydü zaten aylık ikişer saatten 4 saat görme hakkı vardı onada gelmedi. Umarm hiç gelmez. Normal yolla vermedi icra ile aldım oğlumu kuru bir battaniyeye sarıp vermişler sadece aç mı tok mu hiç Allah büyüktür oğlum yanımda ben oğlumla ilgileniyorm annem yemeğimi yapıyor kardeşlerim çayını çayımı çorbamı getiriyor aslan gibi dedesi var. Allah hepsinin canını sağ etsin. Devletin verdiği izinleri sonuna kadar kullanacağm oğlum için sonra da işime başlayacağm inşAllah herşey Allah tan vardır bundada bir hayır. Sebep olanlar utansın en büyük vebali aldılar daha ne olsun
Olur ya barışmak isterse şans vermeyin. Mis gibi mesleğiniz var aileniz var. Tekrar aynı şeyi yapabilir. Çok mutlu olun çocuğunuzla

Rabnim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın

Ben aldım çok şükür oğlumu darısı size inşAllah hayırlısıyla
Benim cocugum yanimda sukur babasi gormek bile istemiyor esinizi kastederek dedim aynisida benim basimda diye . Yavrunuza kavusmaniza cok sevindim . Ceza alacakmi babasi kacirdigi icin

Back