Kopardılar işteee benden yavrumuu hemde hiç bir şey yokken. Nasıl kıydılar nasıl yaptılar bilmiyorum. Allah büyüktür. Amin inşAllaaaahh tez zamanda kavuşurumKıyamam kim bakıyor çok küçük. Sadece size ihtiyacı var. Allah islah eylesin o adamı. Tez zamanda yavrunuza kavuştursun rabbim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavruma hala kavuşamadım
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bosanma ayrilik aile duaa velayet dava
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?8 aylık bır bebeği ne olursa olsun size verirler içiniz rahat olsun umarım o adamda biran önce vicdani varsa sizi rahat bırakırMalesef ama neyin cezası bende bilmiyorum. Olsun herşeyden büyük Allah var yavruma kavuşacağm inanıyorum
Allah öyle bir veriyor ki sabrını. Ama çok ağır acısı. Allah ım kimseye yaşatmasın merhametsizle uzak etsin hepimizdenYazıklar olsun. Adaletin olmadığı adalet sarayları.. Tiksiniriyorm artık ya bu coğrafyada yaşamaktan.
Yana yana ciğerim kalmadı. Öldüm diyorum her dakika artk kavuşamayacaksam al Allah ım canımı diyorum.Ciğerim yandı, Allah bildiği gibi yapsın..
Yana yana ciğerim kalmadı. Öldüm diyorum her dakika artk kavuşamayacaksam al Allah ım canımı diyorumCiğerim yandı, Allah bildiği gibi yapsın..
Bende aynısını dedim. İnşAllah güzel haber veririmNe demek rizam yok ya sekiz aylık daha. Anneye muhtaç. Böyle adalet olur mu ya? Devleti de polisi de adaleti de beş para etmiyor ülkenin.
İnşallah tez zamanda sonuçlanır da kavuşursunuz..akşam akşam sinirim bozuldu ya. Mutlaka bize de haber verin.
Amin inşAllah tez vakitte kavuşayım artıkCigerinin yangısını tahmin edebiliyorum. Dilerim yavruna kavusursun. O adamı da Allah ıslah etsin.
Off o kadar küçük ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Empati yapamıyorum, delirecek gibi oluyorum. Sizin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdenYana yana ciğerim kalmadı. Öldüm diyorum her dakika artk kavuşamayacaksam al Allah ım canımı diyorum
Bende aynısını dedim. İnşAllah güzel haber veririm
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
Basima agri girdi okuyunca, hic sinyal vermedi mi esiniz oncesinde? Resmen sizi cezalandirmak icin kendi cocugunu kullaniyor. Sabir dilerim. Umarim kalici velayette bu durum negatif olarak yansir, yatili gorus verilmez. Siz de lutfen mahkemenin belirledigi gunler haric vermeyin cocugu velayeti aldiginizda, bazilarinin babaliginin eksik kalmasi daha iyi.
Benim delirmeme az kaldı. Sabır diye diye diye 3 hafta oldu. Bir dakika gözümün önünden ayırmadm onunla uyudum onunla uyandm. Allah büyük ne biliyim vardr bir hayırOff o kadar küçük ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Empati yapamıyorum, delirecek gibi oluyorum. Sizin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.068
- 498
Eee sizin de rızanız yok? Ebeveynlerden birinin rızası olmadan alıkonulmuş bir bebek var ortada. Gerçekten hiçbir şey yapmıyorlar mı?Bu merhametsizlik en büyük günahlardan biri. İçimin nasıl yandğını bir ben bir Allah bilir. Ne resimlere bakabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Polisede gittim savcıya da gittim. Velayet ortak olduğu için boşanma olmadğı için rızam yok vermeye dedi hep. Bende boşanma davası açtım hemen bu hafta içi velayet belli olacak Allah ın izniyle. Nolur dua edin lütfen yalvarırım kavuşayım yavruma
Benim delirmeme az kaldı. Sabır diye diye diye 3 hafta oldu. Bir dakika gözümün önünden ayırmadm onunla uyudum onunla uyandm. Allah büyük ne biliyim vardr bir hayır
Cezalandrmasını gerektrcek bir durum yok ona mı yanaym oğlumla cezalandrmasına mı yanayım evladımın ne halde olduğunu bilmediğimemi yanaym bensiz uyuyamadğına mı yanayım nerden tutayım bilmiyorumBasima agri girdi okuyunca, hic sinyal vermedi mi esiniz oncesinde? Resmen sizi cezalandirmak icin kendi cocugunu kullaniyor. Sabir dilerim. Umarim kalici velayette bu durum negatif olarak yansir, yatili gorus verilmez. Siz de lutfen mahkemenin belirledigi gunler haric vermeyin cocugu velayeti aldiginizda, bazilarinin babaliginin eksik kalmasi daha iyi.
Yok malesef suç duyurusunda bulundum uzaklaştrma çıkartttm ama yok işte küçücük bebeğim ya minicik 8 yaşında olsa bir nebze tamam dersin de işteEee sizin de rızanız yok? Ebeveynlerden birinin rızası olmadan alıkonulmuş bir bebek var ortada. Gerçekten hiçbir şey yapmıyorlar mı?
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.068
- 498
Ne biçim işmiş o öyle ya. Ortak velayet sözde ama sizin velayet hakkınızı kullanmanıza engel oluyor. Bunun nasıl yaptırımı olmaz inanılır gibi değil. Trajikomik bir ülke cidden. En kısa zamanda size verilir velayet umarım.Yok malesef suç duyurusunda bulundum uzaklaştrma çıkartttm ama yok işte küçücük bebeğim ya minicik 8 yaşında olsa bir nebze tamam dersin de işte
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
Gittim savcıya kadar gittim ama olmadı dava açtım Allah ın izniyle alacağöAllah kavuştursun. Çok üzüldüm. Polisle gitsen alamaz mısın
İnşAlllaaaaahhhNe biçim işmiş o öyle ya. Ortak velayet sözde ama sizin velayet hakkınızı kullanmanıza engel oluyor. Bunun nasıl yaptırımı olmaz inanılır gibi değil. Trajikomik bir ülke cidden. En kısa zamanda size verilir velayet umarım.
Aminnn inşAllaaahhAllah kavuştursun yavrunuzla ve bi daha hiç ayırmasın sizleri inşallah.
- 17 Aralık 2015
- 3.836
- 1
- 15.915
- 208
Bu merhametsizlik en büyük günahlardan biri. İçimin nasıl yandğını bir ben bir Allah bilir. Ne resimlere bakabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Polisede gittim savcıya da gittim. Velayet ortak olduğu için boşanma olmadğı için rızam yok vermeye dedi hep. Bende boşanma davası açtım hemen bu hafta içi velayet belli olacak Allah ın izniyle. Nolur dua edin lütfen yalvarırım kavuşayım yavruma
Herşey umduğunuzdan daha kolay ve daha güzel olsun İnşallah.
Allah bu günleri bi an evvel atlatmanızı, yavrunuzla cennet gibi bi hayat sürmenizi nasip etsin