• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Nası yaa savcıya gidiyorsunuz bosanma yok diye bişi yapamayız deniyor...siz dilekçenizi yazın, suç duyurusunda bulunun...Müge Anlı ya çıkın ya da eşiniz çalışmıyor mu? Çalıştıgı yerin önünde bekleyip gizlice takip edin mesela hangi eve giriyorsa cocuk ordadır..yok mu yardım eden size? Kv ye söyleyin

8 aylık bebek tabi ki anneye verilir. Hiç korkmayın. Sadece işi hızlandırmak lazım. Avukatınıza danışın. Avukatınız iyi değilse, bu işlerde usta bir avukata başvurun. Velayet ortaksa ortak. Yani 3 hafta anneye gösterilmeme diye bir şey ortak velayet var diye yapılamaz. Velayet babada olsa bile annenin 2 haftada 1 haftasonu (en kötü ihtimalle) görme hakkı varken velayet ortak diye hiç göstermeme hakkı falan olamaz.

Bu yaptığı kanunsuz, aynı evde yaşıyor gibi görünüyorsunuz diye boşluktan yararlanıyorsa da avukatınıza yine danışın, olayın acil olduğunu hakime anlatıp davayı öne çeksin. Boşanmanız tabi ki uzun yıllar sürebilir de evladınızı görmenizin uzaması kadar saçma durum olamaz. Lütfen bilgilendirin kavuşunca. Dualarımız sizinle.

Bu merhametsizlik en büyük günahlardan biri. İçimin nasıl yandğını bir ben bir Allah bilir. Ne resimlere bakabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Polisede gittim savcıya da gittim. Velayet ortak olduğu için boşanma olmadğı için rızam yok vermeye dedi hep. Bende boşanma davası açtım hemen bu hafta içi velayet belli olacak Allah ın izniyle. Nolur dua edin lütfen yalvarırım kavuşayım yavruma
Allah ım hayırla sağlıkla biran önce kavuştursun inşallah
o eski eşiniz olacak adamı da Allah ıslah etsin
Muhakkak bize de bildirin sonucu

8 aylık bebek tabi ki anneye verilir. Hiç korkmayın. Sadece işi hızlandırmak lazım. Avukatınıza danışın. Avukatınız iyi değilse, bu işlerde usta bir avukata başvurun. Velayet ortaksa ortak. Yani 3 hafta anneye gösterilmeme diye bir şey ortak velayet var diye yapılamaz. Velayet babada olsa bile annenin 2 haftada 1 haftasonu (en kötü ihtimalle) görme hakkı varken velayet ortak diye hiç göstermeme hakkı falan olamaz.

Bu yaptığı kanunsuz, aynı evde yaşıyor gibi görünüyorsunuz diye boşluktan yararlanıyorsa da avukatınıza yine danışın, olayın acil olduğunu hakime anlatıp davayı öne çeksin. Boşanmanız tabi ki uzun yıllar sürebilir de evladınızı görmenizin uzaması kadar saçma durum olamaz. Lütfen bilgilendirin kavuşunca. Dualarımız sizinle.
Polise gitsem velayet ortak sizdede olsa bebeğiniz aynısını yapabilirsinz dediler savcıya gittşm velayet ortak kaçrma gibi bir şey söz konusu olamaz gidin sorunlarınızı çözün dedi bende davamı açtım sabırla bekliyorum boşanma umrumda değil evladım burnumda bana bu dünya da ölümü yaşattılar dilerim Allah tan oğlumla benden uzak yerde daha ne acılar yaşasnlar

Nası yaa savcıya gidiyorsunuz bosanma yok diye bişi yapamayız deniyor...siz dilekçenizi yazın, suç duyurusunda bulunun...Müge Anlı ya çıkın ya da eşiniz çalışmıyor mu? Çalıştıgı yerin önünde bekleyip gizlice takip edin mesela hangi eve giriyorsa cocuk ordadır..yok mu yardım eden size? Kv ye söyleyin
Zaten annesi ve ablasyla birlikte yaptılar. Kime ne diyim. Savcı ortak velayet baba kaçrmiş olamaz gidin halledin sorunlarınızı dedi. Öğretmen kendisi. Oğlum babannesinn evinde şuan. Psikologla görüşme oldu geçen hafta bu hafta hakim karar verecek inşAlah

Tamam onlar adaleti sağlamadiysa sosyal medya adaleti diye bir şey var. TV ve sosyal medyada duyulursa işler daha çabuk çözülür. Hem eski eşin gözü korkar belki
Velayet belli olsunda bu hafta bakalım adalet gerçek mi ? Kendisi öğretmen zaten yeri belli cimere yazacağım her yere yazacağm uzaklaştrması var milli eğitime aunacağm her şeyi yapacağm

Öyle şeyler yazardım ki, sonunda suçlu ben çıkacağım diye yazamıyorum...Bir ülkenin adaleti küçücük bebeğin annesinden kaçırılmasının önüne geçemiyorsa ne denilebilir ki. Umarım bunun çok büyük bir yaptırımı olur. Rezil adam...
Oğluma kavuşayımda ben onlar Allahından bulsun

Annesine döndürülmesi gerekmiyor mu bu süt bebesinin?Gel de anla bu uygulamalari.Allahindan bulsun hain adam.Anasi ,babasi gotür diyor dinlemiyor mu?Demiyorlarsa onlar da bu suçun ortagi.

Annesine döndürülmesi gerekmiyor mu bu süt bebesinin?Gel de anla bu uygulamalari.Allahindan bulsun hain adam.Anasi ,babasi gotür diyor dinlemiyor mu?Demiyorlarsa onlar da bu suçun ortagi.
Bu suç değilmiş velayet bende olsa kaçrsa suç olurmuş şu an ortak olduğu için suç değilmiş. Annesi ve ablasyla yaptı bunu zaten evden giderken tektaşıma kadar almış ruhum duymadı. Allah büyüktür onlar büyük Allah var

Back