• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Bu suç değilmiş velayet bende olsa kaçrsa suç olurmuş şu an ortak olduğu için suç değilmiş. Annesi ve ablasyla yaptı bunu zaten evden giderken tektaşıma kadar almış ruhum duymadı. Allah büyüktür onlar büyük Allah var
Annesi de o yasinda utanmiyor bu vebale girmeye.Ablasi da keza ,ustelik anneymiş.Tektası alacak kadar acgözluymüs.Allah islah etsin.Zaten senin gözün hicbirşey görmez evladın olmayınca.Ama anasindan ayirmaz,hicbir bebegi hicbir hakim.Allahım tez döndürsün evladınızi

Bu suç değilmiş velayet bende olsa kaçrsa suç olurmuş şu an ortak olduğu için suç değilmiş. Annesi ve ablasyla yaptı bunu zaten evden giderken tektaşıma kadar almış ruhum duymadı. Allah büyüktür onlar büyük Allah var
Tamam kaçırma sayılmamasını anlıyorum ama size göstermeme hakkı olamaz ki? Madem ortak velayet sizin görme hakkınızı nasıl gasp edebiliyor? Bu işte bir saçmalık var. Ne biçim kanun açığı bu böyle? Boşanmasanız, 10 sene çocuğu göstermese size oluyor yani öyle mi? Bunu gündeme getirmek gerek, yeniden düzenlenmeli yasa. Böyle saçmalık olmaz.

Tamam kaçırma sayılmamasını anlıyorum ama size göstermeme hakkı olamaz ki? Madem ortak velayet sizin görme hakkınızı nasıl gasp edebiliyor? Bu işte bir saçmalık var. Ne biçim kanun açığı bu böyle? Boşanmasanız, 10 sene çocuğu göstermese size oluyor yani öyle mi? Bunu gündeme getirmek gerek, yeniden düzenlenmeli yasa. Böyle saçmalık olmaz.
Bir tuhaflık var

Annesi de o yasinda utanmiyor bu vebale girmeye.Ablasi da keza ,ustelik anneymiş.Tektası alacak kadar acgözluymüs.Allah islah etsin.Zaten senin gözün hicbirşey görmez evladın olmayınca.Ama anasindan ayirmaz,hicbir bebegi hicbir hakim.Allahım tez döndürsün evladınızi
Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Birde bana karşı dava açmış darp raporu almış koca adam ben onu dövmüşüm diye şoka uğradım

Malesef bu kanun açığı yıllardır var ve darp raporu alıp dava açmış benm hakkımda dayak yiyen ben rapor alan o devlet bu işte adalet bu velayet sonuçlansn her yere yazacağm

Zaten annesi ve ablasyla birlikte yaptılar. Kime ne diyim. Savcı ortak velayet baba kaçrmiş olamaz gidin halledin sorunlarınızı dedi. Öğretmen kendisi. Oğlum babannesinn evinde şuan. Psikologla görüşme oldu geçen hafta bu hafta hakim karar verecek inşAlah
Bu ne saçmalık inanamıyorum.
Peki yeri falan belli mi?
Yani siz gidip bir şekilde karşı tarafa koz vermeden alamaz mısınız?
Haneye tecavüze girmeden, buna müdahale etmeyen devlet sizin kapıya gitmenizi nasıl değerlendirir bilemedim.
Ne bileyim kapıya gidip görmek isteseniz ve göstermese bu kaçırmaya girmez mi ya öyle şey mi olur.

Oğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
Gecici velayet niye bu kadar gecikti ben davayi Çarşamba açıp pazartesi almıştım

Zaten annesi ve ablasyla birlikte yaptılar. Kime ne diyim. Savcı ortak velayet baba kaçrmiş olamaz gidin halledin sorunlarınızı dedi. Öğretmen kendisi. Oğlum babannesinn evinde şuan. Psikologla görüşme oldu geçen hafta bu hafta hakim karar verecek inşAlah

Neye karar verecek? Bosanma durumu yok demiştin..niye caresizlik içindesin...kalabalık topla dayan kapısına al cocugu..aaa iyi artık ne demek gostermemrk yıkardım ortalığı....

Son düzenleme:
Velayet belli olsunda bu hafta bakalım adalet gerçek mi ? Kendisi öğretmen zaten yeri belli cimere yazacağım her yere yazacağm uzaklaştrması var milli eğitime aunacağm her şeyi yapacağm

Milli eğitimin bu konuda sana yapacağı hiçbişi olmaz, gereksiz yerlere yazmakla uğraşma...

Polise gideceksin veya kades uygulaması var , kv evinin önünden direkt çağır kadesten polisi....Bak bakalım polisi görünce ödü neye karışacak..Ağla bağır cocugumu rehin aldı babası de

Milli eğitimin bu konuda sana yapacağı hiçbişi olmaz, gereksiz yerlere yazmakla uğraşma...

Polise gideceksin veya kades uygulaması var , kv evinin önünden direkt çağır kadesten polisi....Bak bakalım polisi görünce ödü neye karışacak..Ağla bağır cocugumu rehin aldı babası de
Aynen yukariya katiliyorum evin önünden kades cok mantikli yap bence de ama bugün konuyu düşündükçe tuhaf geldi bişeyden mi korkuyorsun? Açık olmanı tavsiye ederim yani sizi tutan bişey var gibi

70 yaşında hasta kendine zor bakan bir babanne ve hasta babası var yanında. Amin inşAlah 🙏🏻
Hele bir başka anne nasıl bunu bir anneye yaşatır. Evlat ne demek bilmes lazım. Tam anne kuzusu zamanlarında ayrı bırakmak nedir. İnşallah en yakın zamanda kavuşun bebeğinize. Bunları da iyi bir avukatla mahkemeye sunun ki yatılı fln görüşme verilmesin ileriki zamanlarda.

Hele bir başka anne nasıl bunu bir anneye yaşatır. Evlat ne demek bilmes lazım. Tam anne kuzusu zamanlarında ayrı bırakmak nedir. İnşallah en yakın zamanda kavuşun bebeğinize. Bunları da iyi bir avukatla mahkemeye sunun ki yatılı fln görüşme verilmesin ileriki zamanlarda.
Benim iki yaşındaki oğluma mahkeme büyük cocuklara verdiği gibi iki haftada bir yatılı, sömestrde bir hafta yazın bir ay vermiş doğru gelmiyor bana

Çok üzgünüm. İnşallah en kisa zamanda kavuşursunuz. 3 haftadır nasıl bulunamıyor anlayamıyorum..
Eski eşinin ne bu dünyada ne diğer dünyada yeri yok

Benim iki yaşındaki oğluma mahkeme büyük cocuklara verdiği gibi iki haftada bir yatılı, sömestrde bir hafta yazın bir ay vermiş doğru gelmiyor bana
Hiç mi bu kararları alırken psikolog desteği olmuyor. Ben bir çocuk yaşı kadar gün annesinden ayrı kalababilir diye biliyordum ben 2 yaşa bir ay çok fazla gerçekten

Bu ne saçmalık inanamıyorum.
Peki yeri falan belli mi?
Yani siz gidip bir şekilde karşı tarafa koz vermeden alamaz mısınız?
Haneye tecavüze girmeden, buna müdahale etmeyen devlet sizin kapıya gitmenizi nasıl değerlendirir bilemedim.
Ne bileyim kapıya gidip görmek isteseniz ve göstermese bu kaçırmaya girmez mi ya öyle şey mi olur.
Pedegog annede kalması için rapor sundu. Yarın da hakim karara çıkartıp oğlumu alacağm. Kapısıma dayansam vermeyecek bende camı kapıyı indireceğm hep suçlu ben olacaktm hukuki süreç daha iyi oldu

Gecici velayet niye bu kadar gecikti ben davayi Çarşamba açıp pazartesi almıştım
Hakimden hakime göre değişiyor maşesef kimi uzman raporuna göre kimi kendisi karar veriyor. Bana da uzman görüş raporunu isteyen hakim çıktı şansıma çok şükür uzman anneye verilmesine karar verdi Allahıma şükürlee olsun. Bide yılbaşı falan girdi araya malesef. Sonraki süreç nasıl gelişti peki sizde ya da nasıl aldınız çocuğu onlardan

Back