Yavru kediyi bırakıp giden komşumuz

bence gücünüz kuvvetiniz ve zerre kadar bile istediğiniz var ise siz alın, çocuğunuza da geçer zamanla hayvan sevgisi çokta iyi olur.... yoksa da lütfen instagram facebook vs sahiplendirme gruplarına aynen bunları anlatarak sahiplendirme yapın

bende aynı şeyleri yaşadımmm harika bir duygu gerçekten,, annecim e uzun ömürlerrr dilerim

Kediyi alip ilk önce veterinere götürüyosunuz asilari falan yaptirin ve sahiplenmek istemiyorsaniz veteriner yardimiyla yuva ilani actirabilirsiniz

Sosyal medyada ve kedi sahiplendirme sitelerinde fotoğraflarını paylaşarak durumu olduğu gibi anlatın.
Eminim elini vicdanına koyup sahiplenecek birisi çıkacaktır.

Böyle sorumsuz insanlara da çok kızıyorum.
Madem bakamayacaksın niye doğal ortamından kopartıyorsun hayvanı.
Belki hala annesi emzirecekti yavruyu, belki doğal ortamına adapte olarak daha rahat yaşayabilecekti.
Ev konforunu yaşat, mama ile besle, sonra sokağa at.
Vicdansızlıktan başka birşey değildir bu.
Zevk uğruna böyle sokaklara atılan kim bilir kaç tane evcil hayvan var.
Yazık....

Çok küçüktü aldıklarında, madem bakamayacaksın alma bu kadar basit belki dediğiniz gibi doğal ortamda büyürdü en azından anne sütü alırdı. Birde böylelerin çoluk çocuğu var insan empati yapar. Eve veya sahibine alışan hayvanlar sokağa bırakılınca çok zorlanıyor. Allah vicdan, akıl fikir versin herkese.

Cezai islem mi guldurdun beni tatli kiz.

Sahiplendirmeniz gerek mecbur internette sayfalar vardır bunun için veya instagramda.
Sırf çocuk istedi diye eve kedi mi alınır ? 4 yaşında çocuk daha kendine bakamıyor ona nasıl bakacak? Götürsünler barınağa orada mama versin ilgilensin hayvanlarla o şekilde de hevesini alırdı saçmalık yani :/
Sokağa atmak da inanılmaz acımasızca yavru daha kendi başına sokakta yaşamını sürdüremez.Kendi çocuğu da küçükmüş birinin onu sokakta bıraktığını gece soğukta dışarıda ağladığını hayal edebiliyor mu acaba bir anne olarak bunu da sorun isterseniz.Çok üzüldüm insanlar çok kötü

Kedinin fotosunu cekip insqtgramda haytap ve hayvan sahiplendirme sayfalaeina yazin.paylasiyorlar sayfalarinda .sahiplensin biri.o kadin gelincede sahiplendirdiginizi soyleyin.ac birakilmis terkedilmisti dersiniz.

Şuanda evimizde bakıyoruz, aşılarını da yaptırdık. Burdaki arkadaşlar sağolsunlar her konuda bilgi verdiler. Hiç düşünmeden kedi yavrusunu bu soğukta bırakan birinden artık vicdan da beklemiyorum.

Şuanda evimizde bakıyoruz, aşılarını da yaptırdık. Burdaki arkadaşlar sağolsunlar her konuda bilgi verdiler. Hiç düşünmeden kedi yavrusunu bu soğukta bırakan birinden artık vicdan da beklemiyorum.
Sizde kalır belki belli mi olur kızınız alışırsa düşünün bence bakımı o kadar zor değil sorumluluk ister ama bence siz bu hayvanseverlikle rahat rahat bakarsınız.

Bizim de okulda bir kedi vardı.Cins kediydi hem de british gibiydi.Bayağı da asil bir kediydi.Evden mi kaçmış sokağa mı bırakılmış bilmiyoruz.
Beyazdı çok da tatlıydı okulun maskotu olmuştu içeri girip okuldaki koltuklarda oturuyordu yemekhaneye giriyordu kütüphanede rafların arasında kıvrılıp yatıyordu.Bayağı da şişmandı yemekhane artıklarından besleniyordu herhalde.
Sonra müdür barınağa göndermiş onu.Okuldan bir hoca sahiplenmek için barınağa gitmiş ama bulamamış o kediyi.
Hayvanlar iyi ya,insanın enerjisini yükseltiyorlar.

siz alın evınıze.Kesin cozum:)

Birileri almıştır kesin. Eski yaşadığım yerde bir kumpirci vardı, etrafında süreli scottish fold cinsi bir kedi vardı bir gün sormuştum sizin mi diye, adam da sahipleri tarafından sokağa atıldığını ölmek üzereyken kediye bakmaya başladıklarını söylemişti. Yazıktır ya, hem para verip hem de sokağa atmışlar belli ki. Bazı barınaklar da kötü durumda bu konuda keşke bazı iyileştirmeler yapılsa.

Konuyla alakasi yok ama gercekten muzdarip oldugum bir konu oldugu icin sormak istedim size tuy sorunumuz yok dediginiz icin.
Bizim de iki kedimiz var birisi sekiz aylik digeri dort aylik buyuk kedinin bu kadar tuy dokmesi normal mi merak ediyorum.cunku siz hic yok diyorsunuz biz bi yerde yanlis mi yapiyoruz bilmiyorum.mutfaga sokmuyorum kesinlikle ama yine de tezgahin ocagin masanin ustunde hep kedi tuyu oluyor.kedimiz beyaz bi kucagimiza alsak ustumuz tuyden gecilmiyor.kaliteli mama diyorlar royal canin yiyolardi n&d kitten a gectim sirf bu yuzden yine de degisen bi sey yok.

cinsi ne sizinkinin?

Benim dediğim gibi biri tekir
Biri sarman...
Hills alıyorum kitten .
Sarman olan uzun tüylü onun biraz tüy sorunu oluyor özellikle bogustuklari zaman ama tekirimde yok tüy sorunu maşallah.
Ekstra bir şey vermiyorum
Yoğurt peynir dışında
Haftada 1 yaş mama yiyolar .
Bi ara veteriner tavsiyesi ile proplan almıştım
Aman Allah ım öyle bir tüy dökümü yok tekirde bile .
Neyse hemen değiştirip yine hills e döndüm de kurtuldum .
Tavuklu mama almıyorum
Tavuklu mama da döküyor .
Başka bir şey yaptığım yok
O kadar tembelim ki sanırım Allah halime aciyo o da olabilir

Bence çocuk güzelce öğretildiğinde herşeye alışır. O korkusunu yenmesini sağlayıp eve alsanız keşke. Bir süre birbirlerinden uzak dururlar. Sonra kızınız kediciği öyle bir sever ki. Siz de oturur izlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…