Yavru kediyi bırakıp giden komşumuz

Tavuklu narli tahilsiz mamanin icerigi.acaba ondan mi ki yaa? Elimdeki bitsin de bir de tavuk olmayanindan alayim bari.bizimkiler de mama disinda haftada iki kez falan yas mama yerler vitamini var aklima gelirse onu koyarim bazen o kadar.
Ben de cok asiri tembelim hatta kendime hayret ediyorum hergun kedilerin mamasini suyunu degistirip kumunu temizledigim icin :) cok sevdigim icin yuk gelmiyor ama tuy beni gercekten bazen cileden cikariyor.

Bence sizin yüreğiniz dayanmaz alırsınız bu yavrucağızı. Kedinin gerçekten köpek gibi sorumluluğu yok. Yemeğini suyunu verirsiniz kumunu temizlersiniz. Hatta kızınız için de sorumluluk alması çok iyi olur. Eşinizi ikna edersiniz bir şekilde..
Bir sitede gördüğüm komik bir yorumu paylaşmak istiyorum bir hayvanın ağzından atasözü:
"Eğer yeteri kadar miyavlarsan kapıyı açan biri olacaktır.. "

Hills in scottish için olanları var .
Ama birden bire mama değiştirmeyin
Diğeriyle karıştırarak verin bi hafta kadar sonra tamamen diğerine geçersiniz.
Yumurta da iyi geliyor tüylere ama benimkiler yemiyor yumurta .
Cins kedi hakkında bilgim yok
Benimkiler sokaktan bulunma garibanlar :)
Karınları doyduğuna şükrediyorlar
Bari tüy döküp kızdırmayalım demiş olabilirler

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz. Atasözü de bizim duruma cuk diye uydu yalnız, o kadar miyavlamıştı ki kapımızın önünde kayıtsız kalmak imkansızdı. Yalnız hafızamı tazeledikçe sülalecek hep kedilerle bir bağlantımız varmış onu farkettim. Enerji çekiyor herhalde.

Acikcasi kediler hakkinda hic bir bilgim yoktu kedi sahibi olana kadar.insan bir seyi icine girince ogreniyor ya cocuklar cok istedigi icin cins aldik goruntuye bakarak.hayvanlarin hepsini cok seviyorum.Bu kadar seyin simdi farkinda olsaydim kesinlikle sokaktan muhtac bir kedi sahiplenirdim.

Bende işin içine girince öğrendim .
Araştıra araştıra..
Olsun sizde dışardaki muhtaçlara yardım edersiniz.
Her zaman çantamda mama ile geziyorum 1 kiloluk
Inanın su soğuk havalarda karşınıza çıkıp çaresizce baktıkları zaman o mamayı gösteriyorum dünyalar onların oluyor
Şimdilik bunu yapabiliyorum.
Keşke elimden daha fazlası gelse ..
Sizde çantanıza bir mama koyun şimdiden:)
Sevgiyle kalın.

Oncelikle sizin gibi insanlarin daha cok olmasini dilerim.yardimi gectim insanlar eziyet iskence etmeseler keske.İnsaallah disardaki masum kediciklere yardim etmeyi cok isterim kizlarimla birlikte.dediginiz dogru etmek lazim ama evden arabaya arabadan eve olunca hem kedi denk gelmiyor hem de akla gelmiyor.Bi ara elimizde kopek mamasi kopek pesinde kosuyorduk ama bizim semtin kopekleri burun kiviriyorlar yuzune bile bakan olmadi:) ac degiller demek ki dedik biz de.

Offff çok üzüldüm yavruma. Vicdansız kadın. Sahiplendirebilir misiniz ki

Gelip bir de isterse yüzsüz kadın hiç şaşırmam. Hazır aşılı diye
Onu bende düşünüyorum, ama bence isteyemez yoksa bu soğukta aç susuz bırakmazdı. Fakat çirkeflik yapıp istemeye kalkarsa haddini bildiririm. Böylelerini rezil etmek lazım da aslında...

Onu bende düşünüyorum, ama bence isteyemez yoksa bu soğukta aç susuz bırakmazdı. Fakat çirkeflik yapıp istemeye kalkarsa haddini bildiririm. Böylelerini rezil etmek lazım da aslında...
Evden dışarı çıkmıyorsa minik kedicik yokluğunu bile anlamaz sanırım. Siz de Çaktırmazsınız. Ya da açık açık söylemek lazım. Sayemde yaşıyor zavallı çocuk. O yüzden artık bizim dersiniz. İnsanlar hem vicdansiz hem de arsız olabiliyor malum

Olur da sorarsa söylerim bu şekilde, çünkü artık gerçekten insanların tepkilerini kestiremiyorum. Hani derler ya elden gidince birşey kıymete biner diye, böyle bir durum yaşanırsa da hiç şaşmam.

Bir uygulama vardı hayvanların sahiplendirildiği. Adını unuttum . Ama sosyal medya aracılığıyla belki sahiplendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…