Yavru kediyi bırakıp giden komşumuz

Ne kadar merhametli bir insansınız, Allah sizlere ve ailenize huzurlu, sağlıklı, ferah bir ömür versin. O vicdansız kadından da alsın sokak canlarına versin inşallah. Kediciği bırakmayın ne olur eve de alışmış çok zorlanır. Ki zaten bırakmıyorsunuz. Çok sevindirdiniz beni.
Amin çok teşekkür ederim,hepimizin huzuru sağlığı ve en önemlisi vicdanı yerinde olsun inşallah.

Sosyal medya kullaniyorsaniz, yavrunun fotografini cekip cesitli hashtaglerle paylasmaniz sonucunda muhakkak bir hayvansever ilgilenecektir. Duyarliliginiz icin tesekkur ederim.:KK200: o insan gorunumlu yaratikla da bundan sonra hicbir sekilde muhattap olmayin derim.

ya nefret ediyorum şu şımarıklıktan.gitsin çocuğuna oyuncak alsın oyuncakçıdan gerçek hayvan değil! sen onlarla tartışınca gidip hayvanı bir yere de atabilirler.barınaklar da ne yazık ki ölüm demek.en iyisi sahiplendirmek.resimlerini çekip sahiplendirme sayfalarına yükleyin acil başlığıyla.yakınınızda petshop ve veteriner varsa konuşun onlar da camlarına asıp yardımcı oluyorlar.allah o vicdansızlara gereğini yapsın ne diyim.

Sosyal medya kullaniyorsaniz, yavrunun fotografini cekip cesitli hashtaglerle paylasmaniz sonucunda muhakkak bir hayvansever ilgilenecektir. Duyarliliginiz icin tesekkur ederim.:KK200: o insan gorunumlu yaratikla da bundan sonra hicbir sekilde muhattap olmayin derim.
Önce kendi çevremden araştırmak istiyorum, olmadı burdaki arkadaşların verdiği cesaret ile evimde bırakacağım. Artık inanın herşeyden korkar olduk, komşuma baktığınızda bir hayvana bu zülmü yapacak en son insan dersiniz.

Önce kendi çevremden araştırmak istiyorum, olmadı burdaki arkadaşların verdiği cesaret ile evimde bırakacağım. Artık inanın herşeyden korkar olduk, komşuma baktığınızda bir hayvana bu zülmü yapacak en son insan dersiniz.
İnşallah vesile olur da alırsınız evinize.ilk bakışta kediye iyilik yapmışsınız gibi görünsede evinize getirdiği huzuru bereketi görünce aslında kendiniz için nasıl bir iyilik yaptığınızı anlayacaksınız..

İnşallah vesile olur da alırsınız evinize.ilk bakışta kediye iyilik yapmışsınız gibi görünsede evinize getirdiği huzuru bereketi görünce aslında kendiniz için nasıl bir iyilik yaptığınızı anlayacaksınız..
Hayvanların birçok negatif enerjiyi aldıklarını duymuştum, hatta annem anlatır bir yeri ağrıyorken rahmetli kedimiz o ağrıyan yerine yatarmış özellikle. Hayırlısı inşallah,yeter ki sokakta kalmasın yavru.

Insanlar cok yuzlu ve cesitli suretlere burunuyor. Bir canliya bu sekilde davranan; bu zulmu emin olun yeri geldiginde insana da yapar. O yuzden ben hic sasirmiyorum.

Hayvanların birçok negatif enerjiyi aldıklarını duymuştum, hatta annem anlatır bir yeri ağrıyorken rahmetli kedimiz o ağrıyan yerine yatarmış özellikle. Hayırlısı inşallah,yeter ki sokakta kalmasın yavru.
Rahmetli kedimiz demişsiniz. Bu laf beni öyle gülümsetti ki :KK200: Siz çok iyi bir insansınız. Minik yavru şans getirsin size :KK200:

Insanlar cok yuzlu ve cesitli suretlere burunuyor. Bir canliya bu sekilde davranan; bu zulmu emin olun yeri geldiginde insana da yapar. O yuzden ben hic sasirmiyorum.
Haklısınız, dili olmayan hayvanların canını yakan insanlara da neler yapmaz. Allah hayvanları da insanları da iyilerle karşılaştırsın.

Eğer elinizden geliyorsa sahiplendiremez misiniz?Çok büyük iyilik yapmış olacaksınız miniğe
Sahiplendirmeyi düşünüyorum ama önce kendi çevremi araştırmak istiyorum, uygun birileri çıkmazsa ben alacağım. Sokakta kalsın istemiyorum çünkü kesinlikle eve alışkın bir yavru.

Sorumluluk sahibi değilse ne halt yemeye alıyor garibanı.Oyuncak mı bu?Çok üzüldüm Ne yapar bu soğukta minicik daha.
Annesinden ayırmışlar, aşılarını yaptırmamışlar. Sokağa atılmış, ve o kadar miyavlayıp kapılarını aşındırmasına rağmen içeri alınmayan yavru bir kedi. İnsanları tanıdıkça daha da hayret ediyorum sorumluluk alamayan kimse hayvan edinmesin gerçekten.

Ay içim parçalandı. Etrafta cins kedi köpek görünce kesin birileri aldı sıkılınca attı diye düşünüp kendi kendime üzülüyorum. Lanet olsun böyle insanlara ya.

Üniversitede iki kedi sahiplendim. Eve dönünce ailem istemedi. Herkesin bildiği senaryo. Ailem “yeterince baktın artık iyileştirdin sokağa bırak yazık evde hapsetme” diye üstüme gelmeye başladı. Hem ayrı eve çıkmama karşı çıkıyorlar hem sürekli kavga çıkarıp beni ağlatıyorlar. Üzülerek söylüyorum sonunda tek bir çare kaldı maalesef... Kedilerimin ayrı eve çıkması :KK53: Sadece yazın ülkeye dönen arkadaşımın evini tuttum. Yaza kadar da ayrı eve çıkarım zaten.

İnsanlar bunu algılayamıyor bir kere eve alışınca hayvan hep evde olmak istiyor. Canları isteyince alıp sıkılınca atamazlar. Umarım kendileri daha kötü durumlara düşerler.

Sizin gibi vicdan sahibi insanları gördükçe mutlu oluyorum. Başkası olsa kedi miyavlamasından rahatsız olup uzağa atardı kediyi. Kızınız kedilerden korkuyorsa sahiplendirmeyi denemek en mantıklısı. Ama sahiplendirmek çok zor oluyor. Umarım birilerini bulabilirsiniz :dua:

Ay içim parçalandı. Etrafta cins kedi köpek görünce kesin birileri aldı sıkılınca attı diye düşünüp kendi kendime üzülüyorum. Lanet olsun böyle insanlara ya.

Üniversitede iki kedi sahiplendim. Eve dönünce ailem istemedi. Herkesin bildiği senaryo. Ailem “yeterince baktın artık iyileştirdin sokağa bırak yazık evde hapsetme” diye üstüme gelmeye başladı. Hem ayrı eve çıkmama karşı çıkıyorlar hem sürekli kavga çıkarıp beni ağlatıyorlar. Üzülerek söylüyorum sonunda tek bir çare kaldı maalesef... Kedilerimin ayrı eve çıkması :KK53: Sadece yazın ülkeye dönen arkadaşımın evini tuttum. Yaza kadar da ayrı eve çıkarım zaten.

İnsanlar bunu algılayamıyor bir kere eve alışınca hayvan hep evde olmak istiyor. Canları isteyince alıp sıkılınca atamazlar. Umarım kendileri daha kötü durumlara düşerler.

Sizin gibi vicdan sahibi insanları gördükçe mutlu oluyorum. Başkası olsa kedi miyavlamasından rahatsız olup uzağa atardı kediyi. Kızınız kedilerden korkuyorsa sahiplendirmeyi denemek en mantıklısı. Ama sahiplendirmek çok zor oluyor. Umarım birilerini bulabilirsiniz :dua:
Yalnız kedilerin ayrı eve çıkması olayına çok güldüm:KK45: Ne güzel sahip çıkmışsınız, umarım en kısa sürede gönlünüze göre bir ev bulup kavuşursunuz. Buralarda o kadar çok cins kedi köpek var ki hatta bu gözler sokakta boş boş dolanan scottish fold bile gördü. Ama nedense en çok Bodrum'da karşılaştım, önce sahiplenip sonra da bırakanları sık sık duyardık. Kızımın kedi fobisini çok zor yendik ama hala kesinlikle yanına yaklaşmasını istemiyor, umarım zamanla komple atlatır çünkü ilerde hayvanlardan korkmasını istemiyorum. Sahiplendirmek hem zor oluyor hem de komşuma benzer tiplerin çıkma ihtimali de var, önce kendi çevremden başlamak istiyorum hayırlısı bakalım, çözüm bulunana kadar bende ya da komple bende kalacak:KK45:

X