Ay içim parçalandı. Etrafta cins kedi köpek görünce kesin birileri aldı sıkılınca attı diye düşünüp kendi kendime üzülüyorum. Lanet olsun böyle insanlara ya.
Üniversitede iki kedi sahiplendim. Eve dönünce ailem istemedi. Herkesin bildiği senaryo. Ailem “yeterince baktın artık iyileştirdin sokağa bırak yazık evde hapsetme” diye üstüme gelmeye başladı. Hem ayrı eve çıkmama karşı çıkıyorlar hem sürekli kavga çıkarıp beni ağlatıyorlar. Üzülerek söylüyorum sonunda tek bir çare kaldı maalesef... Kedilerimin ayrı eve çıkması
Sadece yazın ülkeye dönen arkadaşımın evini tuttum. Yaza kadar da ayrı eve çıkarım zaten.
İnsanlar bunu algılayamıyor bir kere eve alışınca hayvan hep evde olmak istiyor. Canları isteyince alıp sıkılınca atamazlar. Umarım kendileri daha kötü durumlara düşerler.
Sizin gibi vicdan sahibi insanları gördükçe mutlu oluyorum. Başkası olsa kedi miyavlamasından rahatsız olup uzağa atardı kediyi. Kızınız kedilerden korkuyorsa sahiplendirmeyi denemek en mantıklısı. Ama sahiplendirmek çok zor oluyor. Umarım birilerini bulabilirsiniz