yatıya gelen kalabalık misafire menü önerisi?

10 kisi doyurmak gercekten zor, bol koyuyorum tabaklara ve corba ana yemek pilav vs yapsam hem yetmiyor hem gözlerine hitap etmiyor iyi agirlayamadi oluyor
Tabaklara bol koyma bence yetecek kadar olsun off sanırım bu yaz benim de başıma böyle şeyler gelecek ki ben kalabalıktan hiç hazzetmem

Elim agir ve 2-3 kerede ayni anda pisirmek problem benim icin.. tek kerede pisirmek icin ne onerirsiniz hanimlar, firin yemekleri yine bir nebze kolay oluyor buyuk borcama yapiyorum.. kazan alicam galiba tum ocaklarin altini yakip :)
bi seferde anca bezelye pişer ne bilim kuru fasulye giibi şeyler gerçekten en pratiği

hatta orman kebabı tarzı şeyler fırında yapabilirsin

Tabaklara bol koyma bence yetecek kadar olsun off sanırım bu yaz benim de başıma böyle şeyler gelecek ki ben kalabalıktan hiç hazzetmem
Kolay gelsin gercekten :) bol koyuyorum cunku doymuyorlar... ilk basta yazicaktim ama yedigi lokmalaro mi sayiyorsun diye linç yemekten korktum yazamadim :) masallah hepsi baya kilolu insanlar ve doyuramiyorum :) doymadiklari icin en buyuk problem aslinda :) 10 kisiler ama 15-16 kisilik yiyorlar mubarek

Gayet de yeni, ben çok cok iyi anliyorum sizi. O pratik eli cabuk kadinlar gibi menü üretmek, tarife bakmadan yapmak icin cok yil gecmesi gerekiyor, bi de üniversite okuduysaniz annenizden görerek ögrenme sansiniz olmadiysa benim gibi, gercekten cok zor oluyor. ve de 2 kisilik ailede ne kadar pratik kazanabilir insan. Ben de ayni öyleyim. Bize de kalabalik gelirler . Ama ben 1 kisi bile gelse panik oluyorum . 5 kisi gelince gece gozume uyku girmiyor menü , yemek tarifi bakmaktan ve ayaklarimin agrisindan.

O dedigim üni yemekhane listeleri ve nermin yazilitas sizi biraz ferahlatir menü olarak. Ama ünilerde o tabldotlari aşiri doldurmazlardi, makul koyarlardi. Ve doyardik. Insanlarin gözünü doyurmaya cabalamayin. Doymaz çunku. Siz tencere tabak azligi icinde biseyler yapiyorsunuz, biraz sartlarin ne oldugunu farketmelerine izin verin.

Esinize burda çok görev dusuyor. Size sabahtan kahvalti hazirlarken yardim edecek, ara sira yaniniza ugrayacak , ya da ordaki kadinlara diyecek " halam yardım eder , demi hala? " gibisinden.

Valla benim elim çabuktur ama öyle ağalar paşalar evime gelip konaklamaya kalksa yapacağım en fazla mercimek çorbası, kuru fasulye, bulgur pilavı, kakaolu kek aha bunlar olur. Nedir yani çok sinirlendim haha
ohh en güzeli yalnız topicte kuru fasulye konusu döndükçe canım istedi

Doymasınlar ki durmadan gelmesinler hatta bırak beğenmesinler yok çeşit çeşit olacakmış oldu canım baksan evde hergün çorba yiyorlardır ben geçen sene 8 aylık hamile hekimle 6kişiyi zor doyurdum ki Allah razı olsun eşim halletti çoğu zaman ama kimse yardım etmeyince sinir bir durum off yaz gelmesin ya

ben sana fırın menüsü yazayım

FIRINDA PATATES PÜRELİ TAVUK SOTE

FRENK KEBABI

YUFKALI KOLAY TEPSİ MANTISI

TEPSİDE LOKANTA USULÜ İZMİR KÖFTE

KARNIYARIK

TEPSİ PİLAVI

TEPSİ KEBABI

PÜRELİ TEPSİ KÖFTESİ

googleden topladım

yanına pilav çorba salata devam

Cok tesekkur ediyorum, ne kendi aile evinde boyle bir sey yasadim ne evliligimde :) ilk kez boyle oluyor tencere takimim vs yeterli degil bilemezdim boyle olucagini :) 10 kisiler ama 15 kisilik yemek yapiyorum desem yeridir o kadar insana.. ne bileyim ayiptir demesi firinda tavuk but yaptim bir kere, kisi basi 6-7 tane yiyorlar rahat 60-70 tane bageti ben nasil pisireyim tek kerede, ne maddiyat dayaniyor ne zaman ne de yer

Allah kolaylik versin hepimize, yeni evliyim ya o yuzden hünerlerimi sergiliyim istiyorlar sanirim :)

Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum firin yemekleri daha kolayima gidiyor rahatlatiyor ama firinimda iyi degil alt ust pisirmiyor, 2-3 kere firin calistiriyorum tek ögün icin

Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum firin yemekleri daha kolayima gidiyor rahatlatiyor ama firinimda iyi degil alt ust pisirmiyor, 2-3 kere firin calistiriyorum tek ögün icin
nerden tutsak elimizde kaldı yemekler napsak bilemeidmki

en iyisi siz tavuk dürüm söyleyin süerkli onu yesinler

Ben gercekten deli oldum burda. Siz 2 tane koyarsiniz, o ister doyar ister doymaz , bu kadar sacmalik yok yaa.. siz onlarin evine gidince onlar oyle agirlamaz. Buna emin olabilirsin canim. Herkes cuzdanini dusunuyor bu devirde. Ben esimin halasigil geldiginde ayni senin gibi yaptim. Cunku mukemmelliyetciyim. Hayatlarinda gormedikleri yemekler kahvaltiliklar yaptim. Ama biz onlara gittik , kadin kucucuk tencere yemegi 7 kisiye paylastirdi, o da yer misin canim, aciktiniz mi diye sacma sorular sorarak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…