- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.861
Topikimiz cok bereketlidir,biz de evleri duyunca maaasallaaah cektik,hayrini gorsun @morportakal evleri onun olsun,bize bilgilerinin kirintilarini atsa yeter
Sagolsunlarplasticwoman usta da dahil cok guzel paylasimlar yapildi
Direk şubeyi mi aradın yoksa müşteri hizmetlerini mi?
Risk alırım, bilgim var şeklinde cevap verin hep yoksa her hisseyi almaya izin vermez
Daha önceden açılmış yatırım hesabın var mıydı?Kizlar bu uygunluk. Testi nedir ben vakifbanktan hisse al deyince alma kismina geliyor direk. Yeni mi uygulama mı. Yani bana böyle bi sey sormadi kimse
Kizlar bu uygunluk. Testi nedir ben vakifbanktan hisse al deyince alma kismina geliyor direk. Yeni mi uygulama mı. Yani bana böyle bi sey sormadi kimse
Önce bilgim yok dedim.
Orta risk çıktı.
1 saat sonra tekrar yaptım.
Bilgim var hepsini iyi biliyorum dedim.
En düşük risk çıktı.
Ama bence bu bizimle dalga geciyo deyip açmayacaklar hesap :/
Yok yani memursun da,daha ne istiyorlarOooo
Seni her şekil uygun görmüşler demek
Testi değiştirmek sonrası onay olmak zor uğraştırıcı diye biliyorum bilgim var demelisiniz
Yok yani memursun da,daha ne istiyorlarEv sahipleri bile memur kiraci istiyor,bulmusta bunamislar
nomu parayı bulunca bizleri unutmazsın değil mi?Önce bilgim yok dedim.
Orta risk çıktı.
1 saat sonra tekrar yaptım.
Bilgim var hepsini iyi biliyorum dedim.
En düşük risk çıktı.
Ama bence bu bizimle dalga geciyo deyip açmayacaklar hesap :/
Ahahahanomu parayı bulunca bizleri unutmazsın değil mi?
başlamak bitirmenin yarısıdır.sen adım attın gerisi de gelir.Ahahaha
Ahahahah
Ahaahhahahaha
Valla bilmiyorum.
Sen şimdi boyle dedin. Ben kendimi zengin hayal edince bile havam değişti.
Her şey olabulür
başlamak bitirmenin yarısıdır.sen adım attın gerisi de gelir.
Aaa zengin gülüşüAhahaha
Ahahahah
Ahaahhahahaha
Valla bilmiyorum.
Sen şimdi boyle dedin. Ben kendimi zengin hayal edince bile havam değişti.
Her şey olabulür
mevlanayı ziyaret edip kurtar beni şuu fakirlikten mi desemmmm ayy ne yapsam da şeytanın bacağını kırsammmm.küp küp altın sayamayacağım kadar da para istiyorummm.benim neyimm eksikkkkAaa zengin gülüşü
Senin ilginç bir hikayen var portakal, rusum diyosun fransada büyümüşsün türkiyeye gelmişsiniz vs. Yaşın nispeten küçük olsa da inişli çıkışlı çok yaşanmışlık sığdırmışsındır muhtemelen hayatına. Senin bakış açınla çocukluğundan beri at yarışı gibi sınavlara hazırlanan ve nihai hedefinin maaşlı bir işe girmek olduğu yurdum gencinin bakış açısı/ufku aynı olmaz, senin için iyi anlamda söylüyorum. Yurdum genci (bizler) bakış açısı dar büyüdük, genç emekli olmak pasif gelir oluşturmak falan bizim daha son senelerde duyduğumuz bir şey. Bizim anne babalarımız bir işe girer ömür boyu orada çalışırdı, biz de en fazla birkaç iş değiştiriyoruz ama bizim için hala iş dediğin emekliliğe kadar yapılan bişeydir.Kuzum neye karar verdiniz simdi?
Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyimhayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da rahatca yasayip gezebilecegim insallah, ama sıkılmaktan korkuyorum
aynen katılıyorum.üniversite bitiyor tek amaç kpss 5 6 sene evde oturup bu sınava hazırlanıyorlar şaka gibi.girişimcilik yok donanım yok çoğu yeni mezunlarda işsizlikte var zaten dubleee vahimmmSenin ilginç bir hikayen var portakal, rusum diyosun fransada büyümüşsün türkiyeye gelmişsiniz vs. Yaşın nispeten küçük olsa da inişli çıkışlı çok yaşanmışlık sığdırmışsındır muhtemelen hayatına. Senin bakış açınla çocukluğundan beri at yarışı gibi sınavlara hazırlanan ve nihai hedefinin maaşlı bir işe girmek olduğu yurdum gencinin bakış açısı/ufku aynı olmaz, senin için iyi anlamda söylüyorum. Yurdum genci (bizler) bakış açısı dar büyüdük, genç emekli olmak pasif gelir oluşturmak falan bizim daha son senelerde duyduğumuz bir şey. Bizim anne babalarımız bir işe girer ömür boyu orada çalışırdı, biz de en fazla birkaç iş değiştiriyoruz ama bizim için hala iş dediğin emekliliğe kadar yapılan bişeydir.
Kendimize karşıdan bakınca halimize çok üzüldüm.Senin ilginç bir hikayen var portakal, rusum diyosun fransada büyümüşsün türkiyeye gelmişsiniz vs. Yaşın nispeten küçük olsa da inişli çıkışlı çok yaşanmışlık sığdırmışsındır muhtemelen hayatına. Senin bakış açınla çocukluğundan beri at yarışı gibi sınavlara hazırlanan ve nihai hedefinin maaşlı bir işe girmek olduğu yurdum gencinin bakış açısı/ufku aynı olmaz, senin için iyi anlamda söylüyorum. Yurdum genci (bizler) bakış açısı dar büyüdük, genç emekli olmak pasif gelir oluşturmak falan bizim daha son senelerde duyduğumuz bir şey. Bizim anne babalarımız bir işe girer ömür boyu orada çalışırdı, biz de en fazla birkaç iş değiştiriyoruz ama bizim için hala iş dediğin emekliliğe kadar yapılan bişeydir.
Evet vardı canim.Daha önceden açılmış yatırım hesabın var mıydı?