- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.881
Senin ilginç bir hikayen var portakal, rusum diyosun fransada büyümüşsün türkiyeye gelmişsiniz vs. Yaşın nispeten küçük olsa da inişli çıkışlı çok yaşanmışlık sığdırmışsındır muhtemelen hayatına. Senin bakış açınla çocukluğundan beri at yarışı gibi sınavlara hazırlanan ve nihai hedefinin maaşlı bir işe girmek olduğu yurdum gencinin bakış açısı/ufku aynı olmaz, senin için iyi anlamda söylüyorum. Yurdum genci (bizler) bakış açısı dar büyüdük, genç emekli olmak pasif gelir oluşturmak falan bizim daha son senelerde duyduğumuz bir şey. Bizim anne babalarımız bir işe girer ömür boyu orada çalışırdı, biz de en fazla birkaç iş değiştiriyoruz ama bizim için hala iş dediğin emekliliğe kadar yapılan bişeydir.
Aynen öyle, öte yandan gelişmiş bir ülkede üniversiteli genç dünyayı geziyor ufkunu genişletiyor. Tabi onlar çocuklarına erken sorumluluk da veriyor biz daha ana kuzusuyuz o ayrı ama geçim derdi bizi erken sarıyor niyeyseaynen katılıyorum.üniversite bitiyor tek amaç kpss 5 6 sene evde oturup bu sınava hazırlanıyorlar şaka gibi.girişimcilik yok donanım yok çoğu yeni emzunlarda işsizlikte var zaten dubleee vahimmm
sen gene iyisin 10 yıllık evliyim 10 yıldır evimde borsayla ilgileniliyor her gün ama ben de icraat sıfırrrrr 3..5 şeyden başka hiç bir şey öğrenmedimmBilmedigin konularda uzmanlaşmaya çalışmak, bunu yaparken risk almak büyük cesaret.
Ben daha var olan yeteneklerimi parlatamamışım.
Günlerdir hayatımda hiç yapmadigim şeyi yapıyorum.
Ekonomi haberleri okuyorum borsa üzerine kafa patlatiyorum.
Aslında bu da normal değil.
Bütün anormalliklerimin de farkındayımdır
Öğrenmek çok güzel nomu hangi konu olursa olsun insanı canlı tutuyorBilmedigin konularda uzmanlaşmaya çalışmak, bunu yaparken risk almak büyük cesaret.
Ben daha var olan yeteneklerimi parlatamamışım.
Günlerdir hayatımda hiç yapmadigim şeyi yapıyorum.
Ekonomi haberleri okuyorum borsa üzerine kafa patlatiyorum.
Aslında bu da normal değil.
Bütün anormalliklerimin de farkındayımdır
yaşam koçu mu olsam mihail nereden nasıl yırtsammm şaşırdımmm ayollÖğrenmek çok güzel nomu hangi konu olursa olsun insanı canlı tutuyor
Öğrenmek çok güzel nomu hangi konu olursa olsun insanı canlı tutuyor
Ben de öyle, daha demin yazdım çocuklar olarak yeteneğimiz bile keşfedilmeden bir yola sürülüyoruz, sonuç yetişkinliğinde bile kendini tanımayan öz farkındalığı düşük insanlar.Kendimize karşıdan bakınca halimize çok üzüldüm.
Medyum, falcı felan olak gel.yaşam koçu mu olsam mihail nereden nasıl yırtsammm şaşırdımmm ayoll
Ahaaaa bana yaşam kocu lazim. Neye mal oluyorsa hazirimyaşam koçu mu olsam mihail nereden nasıl yırtsammm şaşırdımmm ayoll
Az kaldı hallederiz kadire bağlayacan ceyceyyaşam koçu mu olsam mihail nereden nasıl yırtsammm şaşırdımmm ayoll
Ooo bitti benim iş anlaşıldı.. :/
Güvenilir değil bu deyip vermezler onay artık.
Keşke testi yapmadan evvel burada sorsaydım.
Dürüst dürüst cevapladım testi en başta.
Uff neden fakir kaldım.
1) akılsızlık
2) yerli yersiz vicdan
3) dürüstlük işte
49 grami kac tlye almistin nomu?Onay bile gelmeyecek gibi..
Fırsatlar kaçıyor.
Herkes zengin oluyor.
Nomu yine fakir.
Gümüşten 84 kuruş gelmiş bana da bugün.
Allah bereket versin.. :/
Simdi,sepet olusturun ki cikana hayranlikla bakarken dusene aglamazsin diyo burdaki uzmanlarPeki hisse senedi almak mi? Yoksa fon sepeti oluşturmak mi?
O nedenle tekrar sormamıştırEvet vardı canim.
Senin ilginç bir hikayen var portakal, rusum diyosun fransada büyümüşsün türkiyeye gelmişsiniz vs. Yaşın nispeten küçük olsa da inişli çıkışlı çok yaşanmışlık sığdırmışsındır muhtemelen hayatına. Senin bakış açınla çocukluğundan beri at yarışı gibi sınavlara hazırlanan ve nihai hedefinin maaşlı bir işe girmek olduğu yurdum gencinin bakış açısı/ufku aynı olmaz, senin için iyi anlamda söylüyorum. Yurdum genci (bizler) bakış açısı dar büyüdük, genç emekli olmak pasif gelir oluşturmak falan bizim daha son senelerde duyduğumuz bir şey. Bizim anne babalarımız bir işe girer ömür boyu orada çalışırdı, biz de en fazla birkaç iş değiştiriyoruz ama bizim için hala iş dediğin emekliliğe kadar yapılan bişeydir.
Ara müşteri temsilcini uğraşma hiç direka açarlar.özellikle devlet bankaları internetten açma yapmıyorlarOoo bitti benim iş anlaşıldı.. :/
Güvenilir değil bu deyip vermezler onay artık.
Keşke testi yapmadan evvel burada sorsaydım.
Dürüst dürüst cevapladım testi en başta.
Uff neden fakir kaldım.
1) akılsızlık
2) yerli yersiz vicdan
3) dürüstlük işte