- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.841
Bence senin artık iş kadını olma zamanın gelmiş olur o zaman.Belki kendine güzel bir mekan açarsın bir süre dinlendikten, pandemide bittiktan sonraKuzum neye karar verdiniz simdi?
Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyimhayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da sıkılmaktan korkuyorum
Bence senin artık iş kadını olma zamanın gelmiş olur o zaman.Belki kendine güzel bir mekan açarsın bir süre dinlendikten, pandemide bittiktan sonra
Yok ya cok yorucu is
Otelci kuzenim var belki ona is kurarim ama ben pek bulasmam, uzaktan dahil olurum ve sadece özel musteri ayarlarim. Baska hic ihtimal vermiyorum.
Sana var ya öyle bir iş lazım ki istediğin saatlerde çalışıp istemediğinde gezecek, kafa yormayacaksın.
Hobi niyetine çalışma yani..
28 evi biriktiren kafa o işi de bulur bence.
Sana güveniyorum
Kuzum neye karar verdiniz simdi?
Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyimhayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da rahatca yasayip gezebilecegim insallah, ama sıkılmaktan korkuyorum
Size online diyet yaziym. Calismak istemezsem o haftalarda diyetler tatil
28 ev mi maşallah. Cok özür dilerim ama memur kafasiyla saniriim benim asla 28 evim olamaz. Ya benim istediğim 2 ya da 3 ev olsa ooo. Bir ev bir araba yaptik cok şükür gerisi kismet artikin.Size online diyet yaziym. Calismak istemezsem o haftalarda diyetler tatil
Aynen bende alacam da yok anam yok hangisini seçeyim diyene kadar gün bitiyor.Borsada herseyi anladimda hisse secme kısmı cısss olmuyo nato mermer nato kafa
Bankacima gidip bilgi dilenicem
28 ev mi maşallah. Cok özür dilerim ama memur kafasiyla saniriim benim asla 28 evim olamaz. Ya benim istediğim 2 ya da 3 ev olsa ooo. Bir ev bir araba yaptik cok şükür gerisi kismet artikin.
Kira ile kredi cekme olaylarini pek anlamadım. Illa ki pesinat lazim ki ve de vade cok uzun olmali ki karsilasin diye düşünüyorum. Ay ben memurum kafam ancak bu kadar basio. Ama bu başlıktan gitmem artik. Ustelik 68 kilo ile iki ileri bi geri giden bi danışanin olurum senin
Ya kızlar bu uygunluk testinden sonra ne kadar beklemek gerek acaba onay için?
Hayır bir anormallik varsa bankayı arayayım yoksa bekleyeyim.
Hâlâ hesap açılmadı.
Diyete benim ihtiyacım var
maşallahhh diyelimmmmm.Valla tüm k.k kadınları depresyona girdik biz de kendimizi yatırım yapıyor sanıyordukkkk .hiç bir şey yaptığımız yokmuşşş 3 5 gram altın almaya sevinip oturuyormuşuz tüm gün ha ha haStrateji önemli, maas degil
Topikimiz cok bereketlidir,biz de evleri duyunca maaasallaaah cektik,hayrini gorsun28 ev mi maşallah. Cok özür dilerim ama memur kafasiyla saniriim benim asla 28 evim olamaz. Ya benim istediğim 2 ya da 3 ev olsa ooo. Bir ev bir araba yaptik cok şükür gerisi kismet artikin.
Kira ile kredi cekme olaylarini pek anlamadım. Illa ki pesinat lazim ki ve de vade cok uzun olmali ki karsilasin diye düşünüyorum. Ay ben memurum kafam ancak bu kadar basio. Ama bu başlıktan gitmem artik. Ustelik 68 kilo ile iki ileri bi geri giden bi danışanin olurum senin
Hamile ve emziren danisan grubu en sevdigim
Ben uygunluk testını yaptım 1 saat ıcınde alamayınca aradım
10 gıbı denedım dıyelım 11 gıbı aradım dıyelım 13:45 te falan cozmuslerdı
Direk şubeyi mi aradın yoksa müşteri hizmetlerini mi?
14 yil once emzirenler de dahil miHamile ve emziren danisan grubu en sevdigim