Yatırım bizden sorulur! :)

Bunu yaptıysam ne mutlu bana kadınlar her zaman güçlü olmalı, fiziken zayıfız ama kendi alanımızı korumak hayatımızı bağımsız devam edebilmek için güçlü olmalıyız ve elimden ne geliyorsa yardımcı olmak beni mutlu ediyor.

görmem mi eşim inat etti almadı to....ş aldı o da zararda

Yakın zamanda iyi fiyatlandı o hisse orta uzun vade hissesi bence

evet diğer hisseyi aldık ama ge......l ondan da zarardayızzz

Ge... nasıl zarardasınız anlamadım başka hisse mi diyorsun çünkü %8 arttı o da

Ahdhshdgw
Bir onu taniyorum o alemde.
Ankarada ilk yılımda kaldığım yurt ulus pavyonlarına ve bentderesine (fuhuş ve uyuşturucunun merkezi) yakındı. Sonra siyasalın orada ev tuttuk mamaktaki pavyonlara yakınsadım. Okuduğum fakültemin arka caddesi maltepe pavyonları ve üç film birden salonlarının merkeziydi. Şu anda evim pavyonlara yakın (sırasıyla pavyonlar, yanında kocaman bir cami, sonra öğrenci yurdu, sonra avm, sonra sanayi var sonra siteler var böyle kozmopolit bi yer ). ev sahibim pavyon şarkıcısı (emlakçı ses sanatçısı dediydi). millet taşınacağı yerde market semt pazarı hastane park arar, peki ben nerelere düşerim

Bende bu ara niye memurluktan en kisa ne zaman kurtulurum diyordum
Asla prim tamamlayacak sabrim yok
Simdi secimi bile goresim yok
Gercekten pavyona dusmusum evet
Allah kurtarsın kardeş sen nasıl düştün? Ben sanayide çalışıyordum memur ol rahat edersin dediler, memur oldum yine sanayiye düştüm

Allah kurtarsın kardeş sen nasıl düştün? Ben sanayide çalışıyordum memur ol rahat edersin dediler, memur oldum yine sanayiye düştüm

Kardes univden attim kendimi kimse demedi bu yol ne uzar ne kisalir 10. Senede anca aklim basima geldi sabah git aksam gel icim kuruyomus meger

Kardes univden attim kendimi kimse demedi bu yol ne uzar ne kisalir 10. Senede anca aklim basima geldi sabah git aksam gel icim kuruyomus meger

Kuzum neye karar verdiniz simdi?

Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyim hayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da rahatca yasayip gezebilecegim insallah, ama sıkılmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…