- 30 Aralık 2009
- 22.591
- 87.646
- 40
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.821
Ben de sizi izlerim Ankara havası eşliğinde.beraber ezelim kankaaaaa
ilahiii kahvemi püskürttümmm güleceğim diyeeebenim ev pavyonlara yakın yasakta kaçak eğleniyorlar oradaki emmilere sorayım bi
Ah ceycey çok dedim zamanında benimkinebizim de hiç değerlenmedi arsa ve tarla
yaşlandı o yawBen de sizi izlerim Ankara havası eşliğinde.
Sarı tutkuya basın paraları.
Ahdhshdgwyaşlandı o yaw
Bir kadına yeter ki yapamazsın de...Sürekli ders çalışıyorum ekonomi haberleri okuyorum dünya geneli nasıl etkilenir borsa bu haberle diye düşünüyorum grafik inceliyorum ev hanımıyım elim boş şimdilik pek bir şey anlamıyorum ama temkinli ilerlerim teknik bilgim olmasa bile az çok baktıkça ne kadar düşüş yaşamış nenkadar yükselmiş bu kadar dip gördüyse zarar ederim belki daha risksiz olanlari degerlendireyim diye en azindan kafamda birseyler oluştu... Birde bu kadar güzel anlatilmaz bir sürü kadına umut oldunuz bizim için yüz lira kazanmak bile çok güzel bir umut,heves akşama kadar kadınlar 60 lira için bahçede çalışıyor bizde çocuk var onuda yapamıyoruz..Zaten miktarimiz az, az kazanalım az kaybederim üzülmem en azindan... Başaramadim demektense denedim derim..
görmem mi eşim inat etti almadı to....ş aldı o da zararda
evet diğer hisseyi aldık ama ge......l ondan da zarardayızzz
cebeciye uzak oturuyorum ama sen gel giderizzzz yav nolacakkkkk .bas bas paralarıı leylayaaa bi daha mı gelecennn dünyaaaaaayaşlandı o yaw
Ankarada ilk yılımda kaldığım yurt ulus pavyonlarına ve bentderesine (fuhuş ve uyuşturucunun merkezi) yakındı. Sonra siyasalın orada ev tuttuk mamaktaki pavyonlara yakınsadım. Okuduğum fakültemin arka caddesi maltepe pavyonları ve üç film birden salonlarının merkeziydi. Şu anda evim pavyonlara yakın (sırasıyla pavyonlar, yanında kocaman bir cami, sonra öğrenci yurdu, sonra avm, sonra sanayi var sonra siteler var böyle kozmopolit bi yerAhdhshdgw
Bir onu taniyorum o alemde.
ben cebeciden gideli 10 sene oldu ceycey :)) terk eyledim ankarayıcebeciye uzak oturuyorum ama sen gel giderizzzz yav nolacakkkkk .bas bas paralarıı leylayaaa bi daha mı gelecennn dünyaaaaaa
ben yaşamkent tarafındayımm beklerimmmmmben cebeciden gideli 10 sene oldu ceycey :)) terk eyledim ankarayı
Sık gelirim ankaraya yılbaşı öncesi oradaydım, ben çok severim ankarayı kendi başıma yaşamayı öğrendiğim yer orasıben yaşamkent tarafındayımm beklerimmmmm
Bende borsaya ufak miktarla girecegim toplu paraya sanırım altin alacağım.altının artmasını bekliyorummm ki zararım çıksınnn.ha artmazsa 1 hafta sonra gene alacağım atacağımmm borsa gibi delirtmiyor insanı en azından uslu uslu duruyorlarrr
Şöyle ki, elinde ne kadar para varsa o kadarlık alım emri verebiliyorsun. İster 100₺ ister 1000₺Hah şimdi sorayım nasıl alacağım :)
Bugüne kadar duyduğun en iyi benzetme yeminlehep söylüyorum memurluk pavyon gibidüşünce çıkması zor
Ethereum da göz kırpıyor sanki :)Şöyle ki, elinde ne kadar para varsa o kadarlık alım emri verebiliyorsun. İster 100₺ ister 1000₺
Allah kurtarsın kardeş sen nasıl düştün? Ben sanayide çalışıyordum memur ol rahat edersin dediler, memur oldum yine sanayiye düştümBende bu ara niye memurluktan en kisa ne zaman kurtulurum diyordum
Asla prim tamamlayacak sabrim yok
Simdi secimi bile goresim yok
Gercekten pavyona dusmusum evet
Allah kurtarsın kardeş sen nasıl düştün? Ben sanayide çalışıyordum memur ol rahat edersin dediler, memur oldum yine sanayiye düştüm
Kardes univden attim kendimi kimse demedi bu yol ne uzar ne kisalir 10. Senede anca aklim basima geldi sabah git aksam gel icim kuruyomus meger