Yatırım bizden sorulur! :)

Kuzum neye karar verdiniz simdi?

Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyim 😃😃 hayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da sıkılmaktan korkuyorum 😐😑😑
Bence senin artık iş kadını olma zamanın gelmiş olur o zaman.Belki kendine güzel bir mekan açarsın bir süre dinlendikten, pandemide bittiktan sonra 😊

Bence senin artık iş kadını olma zamanın gelmiş olur o zaman.Belki kendine güzel bir mekan açarsın bir süre dinlendikten, pandemide bittiktan sonra 😊

Yok ya cok yorucu is 🤪
Otelci kuzenim var belki ona is kurarim ama ben pek bulasmam, uzaktan dahil olurum ve sadece özel musteri ayarlarim. Baska hic ihtimal vermiyorum.

Yok ya cok yorucu is 🤪
Otelci kuzenim var belki ona is kurarim ama ben pek bulasmam, uzaktan dahil olurum ve sadece özel musteri ayarlarim. Baska hic ihtimal vermiyorum.

Sana var ya öyle bir iş lazım ki istediğin saatlerde çalışıp istemediğinde gezecek, kafa yormayacaksın.
Hobi niyetine çalışma yani..

28 evi biriktiren kafa o işi de bulur bence.
Sana güveniyorum:KK70:

Sana var ya öyle bir iş lazım ki istediğin saatlerde çalışıp istemediğinde gezecek, kafa yormayacaksın.
Hobi niyetine çalışma yani..

28 evi biriktiren kafa o işi de bulur bence.
Sana güveniyorum:KK70:

Size online diyet yaziym. Calismak istemezsem o haftalarda diyetler tatil 🤪🤪🤪

Kuzum neye karar verdiniz simdi?

Bence bilmiyorum ama her is öyle ya. Benim maasim falan da cok guzel, isim de eglenceli ama bir ömür gidip gelmek ne bileyim 😃😃 hayat kaciyor gibi gelmeye basladi son 3 senedir.
Insallah haziranda bu yolculuk noktalanacak.
Herhangi bisey yapmasam da rahatca yasayip gezebilecegim insallah, ama sıkılmaktan korkuyorum 😐😑😑

Ben ztn hep prim doldurur kacarim diyordum arada 10 seneden fazla var
Ek gelir istiyordum ama aman yeeah olur elbet modundaydim
Pandemide ne kdr vakit ayirdigimi fark ettim
Cok kotu yonetemeyen bir yonetim iyice nefret ettirdi
Mutfakta cok mutlu oldugumu fark ettim oysa mayista senden pogaca tarifi aliyordum
Ilk hedefim kasima kadar uslu uslu oturmak
Bu arada bitcoinden ufak bir sermaye ile kredi odemesi yapip kredi faizini dusurecegim taksitler yok kivamina gelsin
Esimin is durumu sekillenir
En fazla 2 3 sene dayanirim gibi
3 gormek istemiyorum 1 secim daha bunyem kaldirmaz
Elimde bir tek araba parasi var hatri sayilir bir miktar
50 bin kadar altin ayirmistik
Gumus hesabi acasim var
Esim tazminat alacak
Dunya bugunden ibaret aslinda, bugun icine sinen sekilde yasamak hem guc veriyor hem yarinlarda iyki dedirtiyor
Bence sıkılmazsin sosyal sorumluluk projelerine katilirsin illaki birsey bulunur niye sıkılasın
Benim sartlarim cok kotuydu geldigim nokta cok iyi ama artik hedef daha ilerisi

Size online diyet yaziym. Calismak istemezsem o haftalarda diyetler tatil 🤪🤪🤪
28 ev mi maşallah. Cok özür dilerim ama memur kafasiyla saniriim benim asla 28 evim olamaz. Ya benim istediğim 2 ya da 3 ev olsa ooo. Bir ev bir araba yaptik cok şükür gerisi kismet artikin.
Kira ile kredi cekme olaylarini pek anlamadım. Illa ki pesinat lazim ki ve de vade cok uzun olmali ki karsilasin diye düşünüyorum. Ay ben memurum kafam ancak bu kadar basio. Ama bu başlıktan gitmem artik. Ustelik 68 kilo ile iki ileri bi geri giden bi danışanin olurum senin 😂😂

Benim isle ilgili en buyuk sıkıntım baska once cok guzel bir grup kurmustuk ozel problemlerle sessizce kendimi cektim esimle tanistiktan sonrada devam etmek istemedim grup disindakilerde ailem gibiydi simdi bana guc veren cok az kisi kaldi istisnasiz herkes kacma derdinde secimden sonra 1 sene hic kabullenemedim hala oyle cok ozluyorum ozlemekten cok aradaki farki gorup yillari vermek sacma geliyor

Ya kızlar bu uygunluk testinden sonra ne kadar beklemek gerek acaba onay için?
Hayır bir anormallik varsa bankayı arayayım yoksa bekleyeyim.
Hâlâ hesap açılmadı.

28 ev mi maşallah. Cok özür dilerim ama memur kafasiyla saniriim benim asla 28 evim olamaz. Ya benim istediğim 2 ya da 3 ev olsa ooo. Bir ev bir araba yaptik cok şükür gerisi kismet artikin.
Kira ile kredi cekme olaylarini pek anlamadım. Illa ki pesinat lazim ki ve de vade cok uzun olmali ki karsilasin diye düşünüyorum. Ay ben memurum kafam ancak bu kadar basio. Ama bu başlıktan gitmem artik. Ustelik 68 kilo ile iki ileri bi geri giden bi danışanin olurum senin 😂😂

Strateji önemli, maas degil 😀😀😀

Ya kızlar bu uygunluk testinden sonra ne kadar beklemek gerek acaba onay için?
Hayır bir anormallik varsa bankayı arayayım yoksa bekleyeyim.
Hâlâ hesap açılmadı.

Ben uygunluk testını yaptım 1 saat ıcınde alamayınca aradım

10 gıbı denedım dıyelım 11 gıbı aradım dıyelım 13:45 te falan cozmuslerdı

Strateji önemli, maas degil 😀😀😀
maşallahhh diyelimmmmm.Valla tüm k.k kadınları depresyona girdik biz de kendimizi yatırım yapıyor sanıyordukkkk .hiç bir şey yaptığımız yokmuşşş 3 5 gram altın almaya sevinip oturuyormuşuz tüm gün ha ha ha

Topikimiz cok bereketlidir,biz de evleri duyunca maaasallaaah cektik,hayrini gorsun GeyikliGece GeyikliGece evleri onun olsun,bize bilgilerinin kirintilarini atsa yeter😂😂
Sagolsunlar plasticwoman plasticwoman usta da dahil cok guzel paylasimlar yapildi👍

X