- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.641
x i y yi garip garip coin adlarını bırakında açık açık söyleyin arkadaşlar.bu coinler sayesinde bir araba parası mesela kazandınız mı?
Şimdi baktım 19 Ocakta almışim. Kırılası ellerimle satmışım sonraBir de o günlük hediye veriyor biliyorsunuz. Neden sattım ki hiç hatırlamıyorum.
range rover demiyorum clio olurr honda olurŞimdi araba var araba var canim
Orda 4-5 seçenek oluyor. Birini seçiyorsun işte. Günlük ya kendisinden vereni seçmiştim ben. Sonra onu günlük stake ediyorsun. 47-50 arası veriyordu her gün. Aldigin miktara göre. Hâlâ da öyledir herhalde.Yok ne hediyesi ya
Allahim neler duyuyorum
50 bin koysam 100 alabilirim yani 2 ayda öyle bir imkan var?Sermaye yatirsaydin kazanirdin. Benim arkadasim ilk basladigimiz donemde 5 bine 30 aldi motor aldi
Benim sermayem cok degildi. Birde gunluk cektikce kazanc bozuldu
Orda 4-5 seçenek oluyor. Birini seçiyorsun işte. Günlük ya kendisinden vereni seçmiştim ben. Sonra onu günlük stake ediyorsun. 47-50 arası veriyordu her gün. Aldigin miktara göre. Hâlâ da öyledir herhalde.
50 bin koysam 100 alabilirim yani 2 ayda öyle bir imkan var?
Biz güzel kazandık. Sonra güzel kaybettikrange rover demiyorum clio olurr honda olur
anladım ama sıfırı da görebilirim500 de alabilirsin ama dogru fiyat dogru zaman dogru coin
Birde ciddi sabir gerektiriyor
Şansına ön satıştan alabilsen vuhuuuu yaparsin50 bin koysam 100 alabilirim yani 2 ayda öyle bir imkan var?
hımm yani devamlı takip edeceğim borsada trade yapmak gibi.sermeye fazla olursa az çıksa da satıp kaçacağız.yenilerine bakacağızzBiz güzel kazandık. Sonra güzel kaybettiksonra tekrar kazandık. Artık temkinli gidiyoruz..mesela ön satışlardan almaya çalışıyoruz falan. Ya da o gün cikacaklarin çıkış durumuna göre bakıp tahmin ettiği fiyatta çıkarsa hemen 3te çıktıysa mesela alıp 3.10 geçe satıyoruz falan. Ytd tabii
anladım ama sıfırı da görebilirim
Devamlı takip etmiyoruz. Tüm gün başında beklemek falan zaten yok. Ama yeni çıkaranların duyurusunu takip etmek, projesine bakmak, kaç tane çıkacak bakmak, öncesinde kaç kişi ne kadara almış vs bakmak önemli. Eşim baya tahmin ediyor bunun ederi şu diye o saatte çıkınca bakıyor işte. Mantığına yatarsa alıyor.satiyor.hımm yani devamlı takip edeceğim borsada trade yapmak gibi.sermeye fazla olursa az çıksa da satıp kaçacağız.yenilerine bakacağızz
Aynen o mantık aslında.hımm yani devamlı takip edeceğim borsada trade yapmak gibi.sermeye fazla olursa az çıksa da satıp kaçacağız.yenilerine bakacağızz
teşekkürler bu hafta biraz çalışayımm öğreneyimm.bilgim sıfır çünküAynen o mantık aslında.
O kim ?
Az dedin50 bin koysam 100 alabilirim yani 2 ayda öyle bir imkan var?
O ilk alışlardan yapman zor ama elinde de patlayabilir. Bazen insanlar öncesinde alıyor başka yöntem var. Balon gibi bir fiyat oluyor..çıkıyor mesela 2den bir bakmışsın 0,75e düşmüş yarim saat sonra.teşekkürler bu hafta biraz çalışayımm öğreneyimm.bilgim sıfır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?