x i y yi garip garip coin adlarını bırakında açık açık söyleyin arkadaşlar.bu coinler sayesinde bir araba parası mesela kazandınız mı?

Sermaye yatirsaydin kazanirdin. Benim arkadasim ilk basladigimiz donemde 5 bine 30 aldi motor aldi
Benim sermayem cok degildi. Birde gunluk cektikce kazanc bozuldu

range rover demiyorum clio olurr honda olur
Biz güzel kazandık. Sonra güzel kaybettik sonra tekrar kazandık. Artık temkinli gidiyoruz..mesela ön satışlardan almaya çalışıyoruz falan. Ya da o gün cikacaklarin çıkış durumuna göre bakıp tahmin ettiği fiyatta çıkarsa hemen 3te çıktıysa mesela alıp 3.10 geçe satıyoruz falan. Ytd tabii

hımm yani devamlı takip edeceğim borsada trade yapmak gibi.sermeye fazla olursa az çıksa da satıp kaçacağız.yenilerine bakacağızz

hımm yani devamlı takip edeceğim borsada trade yapmak gibi.sermeye fazla olursa az çıksa da satıp kaçacağız.yenilerine bakacağızz
Devamlı takip etmiyoruz. Tüm gün başında beklemek falan zaten yok. Ama yeni çıkaranların duyurusunu takip etmek, projesine bakmak, kaç tane çıkacak bakmak, öncesinde kaç kişi ne kadara almış vs bakmak önemli. Eşim baya tahmin ediyor bunun ederi şu diye o saatte çıkınca bakıyor işte. Mantığına yatarsa alıyor.satiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…