• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahtacıya sövmelik coin :KK70: dia gibi bir adım ileri üç adım geri
Aynen ya insan kolayca satamıyor. Sanki ben satacağım yetti artık diye. Sabah bir bakacağım 10 olmuş gibi hissediyor :KK70: Ben %165 kar görmüştüm bu daha gidecek diye satmadım hem de iki kere gördüm ahh ahh

Allah sizi bilduği gibi etsun gun icinde en düsük en yüksek halleri çatiya gidiyom ben :70:

Eklentiler

• Screenshot_20210426-231524_Binance.webp
    Screenshot_20210426-231524_Binance.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210426-231534_Binance.webp
    Screenshot_20210426-231534_Binance.webp
    13 KB · Görüntüleme: 39
Hediye dedim de stake ediyorsun işte. Orda bir kendisinin yaptığı seçenek var..bir de her ay değişen başka insanların yaptığı değişik seçenekler var. Birini seçiyorsun işte.günlükstake ediyorsun onda. Hepsinde yok böyle bu başka türlü.
Yok ben yine anlamadım 😂 stake mitake ne diyon bacım sen 😝

0 ben olabilirim sen sabirli kadinsın alirsin hisse gibi fiyuu mesela şu srm yi 6 dan alsaydın sabah akşam 10 du sen hesap et 6 diye fazla dedim 🤣
şimdi coinci bacılar madem bu kadar paralar kazanıyorsunuz coinlerden ne diye fakirim diye ağlıyorsunuz yahuuu?coinle ilgisi olmayan benim gibi bacılar toplaşınnn asıl bizim ağlamamız lazımm. :rolleyes:

Back
X