- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.601
Durunnn efsun geliyor geriden beğenilere başladı
Bayılıyorum bu kıza ya hiç atlamadan nerde kaldıysa tek tek okuyarak ilerliyor
O ney ki?davines vardı ben de 1 yıla yakın kullanmıştım bakım amaçlı.o zamanlar bile 600 tl idi kaç yıl oldu.şimdilerde tövbe alamam malum fakirimmmm
Püü sana terbiyesiz bugun bile dedim alsam mi 13 cok geldiWawes vermesin ya dur 20 21 olsun onu yakaladim
Hayaller kısmını yazmışsın,hayatlar kısmını söyle
Püü sana terbiyesiz bugun bile dedim alsam mi 13 cok geldibaya gerizekaliyım galiba
aramızdan da evlenen olmuş ben de ona takayım bari bir çeyrek ha beğenmez çeyreği ama olsundu.malum fakirimHa bugün bebisimiz oldu 1gr altınımı taktım geldim
Rabbim şifa versinAnnem kanser tedavisi gördü kolunu tam olarak kullanamıyor canım evinde yalnız kalamiyor oyuzden.. Üç kızkardes sırayla aramızda kalıyor..
Hay maşallah2.8den sxp aldigimi hic soylemiyim
2.8den sxp aldigimi hic soylemiyim
Hedef 9 musxp alanlara benı de yazın :) hedef 9 YTD
YTD
YTD
HAAHAH
Bunları koymazsam uyuyamazdım.
Hedef 9 mubaya gözün tokmuş senin
Kim evlenmiş kızaramızdan da evlenen olmuş ben de ona takayım bari bir çeyrek ha beğenmez çeyreği ama olsundu.malum fakirim
Olsun kar kardirAhahahahaha
Tamam ya uzulme 100dolarlik wawes aldim az
Hedef 9 mubaya gözün tokmuş senin
Kız 2.81 den almıssın 66 olsa varya senin yanina yakladilmazAhaa
Dipten aldigim tek coin
Asla bozmam
keratin bakımı.1litreydi 1 yıla yakın yetti bana.şimdi baktım 816 tl olmuş saçhanede.ama onu kullanınca tuzsuz şampuan ve saç kremide lazım.ben geçen hafta bea beauty şampuan ve saç kremi aldım 2 de uygunundan saç maskesi neyime yetmiyorrO ney ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?