- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.661
Tahtacıya sövmelik coin98ten aldığım 4 ay falan olmuştur belki öyle hatırlıyorum. Ya bu coin insanı sinir ediyor. Normalde şimdiye en az 10 olur diyerek almıştık ama nerdeee...bakmayacaksın buna uzun süre
Bende getirden sipariş verdim dondurma yattıgım.yerde işte kadın ve kadınEki Görüntüle 2835073
İki arada derede utanmadan bunuda arada çıkardım. 50 çeşit yemek becerim yok ama çok güzel pasta yaparım
Ne hediyesi yaaŞimdi baktım 19 Ocakta almışim. Kırılası ellerimle satmışım sonraBir de o günlük hediye veriyor biliyorsunuz. Neden sattım ki hiç hatırlamıyorum.
0 ben olabilirim sen sabirli kadinsın alirsin hisse gibi fiyuu mesela şu srm yi 6 dan alsaydın sabah akşam 10 du sen hesap et 6 diye fazla dedimanladım ama sıfırı da görebilirim
Aynen ya insan kolayca satamıyor. Sanki ben satacağım yetti artık diye. Sabah bir bakacağım 10 olmuş gibi hissediyorTahtacıya sövmelik coindia gibi bir adım ileri üç adım geri
Ohhh afiyet bal şeker olsunBende getirden sipariş verdim dondurma yattıgım.yerde işte kadın ve kadın
Ben anlamadımAnladim alirsam bakayim aklimda olsun
Hediye dedim de stake ediyorsun işte. Orda bir kendisinin yaptığı seçenek var..bir de her ay değişen başka insanların yaptığı değişik seçenekler var. Birini seçiyorsun işte.günlükstake ediyorsun onda. Hepsinde yok böyle bu başka türlü.Ne hediyesi yaa
kuzen evlenecek gerisini karıştırmaO kim ?
Pancake var ya orda stake etme özelliği var. Seçiyorsun birini ya kendisinden veriyor ya başka coin. Ben kendi verenini seçmiştim. Bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri de budur belki. Kanayan yaram ya buO hediye nedu ya
Bibi bugün senin adın az dedin bibi olsunAz dedin
Bende çalışcam şu kapanmada bolbol çalışayım bariteşekkürler bu hafta biraz çalışayımm öğreneyimm.bilgim sıfır çünkü
Yok ben yine anlamadımHediye dedim de stake ediyorsun işte. Orda bir kendisinin yaptığı seçenek var..bir de her ay değişen başka insanların yaptığı değişik seçenekler var. Birini seçiyorsun işte.günlükstake ediyorsun onda. Hepsinde yok böyle bu başka türlü.
Aneee !!! Kimle evlenecek ? Senmi buldun ? Bu karıştırmazsam çatlarım ayolkuzen evlenecek gerisini karıştırma
şimdi coinci bacılar madem bu kadar paralar kazanıyorsunuz coinlerden ne diye fakirim diye ağlıyorsunuz yahuuu?coinle ilgisi olmayan benim gibi bacılar toplaşınnn asıl bizim ağlamamız lazımm.0 ben olabilirim sen sabirli kadinsın alirsin hisse gibi fiyuu mesela şu srm yi 6 dan alsaydın sabah akşam 10 du sen hesap et 6 diye fazla dedim
Bende hiç gormedimYok ben yine anlamadımstake mitake ne diyon bacım sen
50binimiz yok çunküşimdi coinci bacılar madem bu kadar paralar kazanıyorsunuz coinlerden ne diye fakirim diye ağlıyorsunuz yahuuu?coinle ilgisi olmayan benim gibi bacılar toplaşınnn asıl bizim ağlamamız lazımm.
ben market dışında insan görmüyorum nereden bulayım?kendi bulmuşAneee !!! Kimle evlenecek ? Senmi buldun ? Bu karıştırmazsam çatlarım ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?