- 20 Ocak 2010
- 46.576
- 170.131
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var o ya. Insani acayip sinir eden bir şey alıp unutacaksın aslında. Ben 98 centten aldım sattım. Sonra 2,78dren aldım 2 ayı geçiyor. 2,85ten stop patlattım. Eşim bir daha almış bana 2,78ten bugün artı. Lanetim herhalde benim.Ahaa
Dipten aldigim tek coin
Asla bozmam![]()
Kız hep dedigimiz seyler sxpAy bibi esila ne diyosunuz yaaa neler alıyorsunuz, bizede söyleyin bizedeeee
düzleştirici kullanmadın mı?kullanmazsan saça sabitlenmez ki.maşallah bu arada uzun saça bayılırım
Oha ne kadar düsuklerBende de var o ya. Insani acayip sinir eden bir şey alıp unutacaksın aslında. Ben 98 centten aldım sattım. Sonra 2,78dren aldım 2 ayı geçiyor. 2,85ten stop patlattım. Eşim bir daha almış bana 2,78ten bugün artı. Lanetim herhalde benim.![]()
Kız 2.81 den almıssın 66 olsa varya senin yanina yakladilmazşu anda bile kardasın nasıl kac liralık
en iyi kankim sen olabilirsin
xKim evlenmiş kız![]()
Bende de var o ya. Insani acayip sinir eden bir şey alıp unutacaksın aslında. Ben 98 centten aldım sattım. Sonra 2,78dren aldım 2 ayı geçiyor. 2,85ten stop patlattım. Eşim bir daha almış bana 2,78ten bugün artı. Lanetim herhalde benim.![]()
98ten aldığım 4 ay falan olmuştur belki öyle hatırlıyorum. Ya bu coin insanı sinir ediyor. Normalde şimdiye en az 10 olur diyerek almıştık ama nerdeee...bakmayacaksın buna uzun süreOha ne kadar düsukler![]()
Kız hep dedigimiz seyler sxpwaves ve srm yi cok pis kacırdık
![]()
Valla duruma bakınca sadece biz kaçırmışız gibi duruyo, esila gayet yakalamışKız hep dedigimiz seyler sxpwaves ve srm yi cok pis kacırdık
![]()
98ten aldığım 4 ay falan olmuştur belki öyle hatırlıyorum. Ya bu coin insanı sinir ediyor. Normalde şimdiye en az 10 olur diyerek almıştık ama nerdeee...bakmayacaksın buna uzun süre![]()
bak bakkk coinleri görünce gümüşleri unuttu bibiKız 2.81 den almıssın 66 olsa varya senin yanina yakladilmazşu anda bile kardasın nasıl kac liralık
en iyi kankim sen olabilirsin
Öyle ama ben 98 centten aldığımda diğer coinler baya uçtu gitti. Bu alakasız bir şekilde kaplimbaga misali. Yani bu zamanlar için kaplumbaga tabii. Bundan çok az önce 75 centten kek almıştım. şimdiki fiyatına bakinAnaaa 98 cent cok iyi yaa
Ben 2kusurden aldim 4lerde bozdum
Cok az 3.6 larda geri aldim o duruyordu
Asil aksam 2.8lerden aldim asla bozmam![]()
Öyle ama ben 98 centten aldığımda diğer coinler baya uçtu gitti. Bu alakasız bir şekilde kaplimbaga misali. Yani bu zamanlar için kaplumbaga tabii. Bundan çok az önce 75 centten kek almıştım. şimdiki fiyatına bakintabii ben onu da sattım 1,5ta
x i y yi garip garip coin adlarını bırakında açık açık söyleyin arkadaşlar.bu coinler sayesinde bir araba parası mesela kazandınız mı?Bi sarilip teselli edesim geldi![]()
Şimdi baktım 19 Ocakta almışim. Kırılası ellerimle satmışım sonraBi sarilip teselli edesim geldi![]()
Şimdi araba var araba var canimx i y yi garip garip coin adlarını bırakında açık açık söyleyin arkadaşlar.bu coinler sayesinde bir araba parası mesela kazandınız mı?![]()