- 23 Ağustos 2020
- 6.719
- 12.671
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.681
İyi gözün aydın. Rahatlarsın artıkben market dışında insan görmüyorum nereden bulayım?kendi bulmuş
Ahahah ben girdimde nolduşimdi coinci bacılar madem bu kadar paralar kazanıyorsunuz coinlerden ne diye fakirim diye ağlıyorsunuz yahuuu?coinle ilgisi olmayan benim gibi bacılar toplaşınnn asıl bizim ağlamamız lazımm.
Cüzdanda tutuyorsun aldıklarını mesela ben sfp'de tutuyordum. Kilitleme yöntemi bu aynı zamanda.sonra kendi projesi gereği orda seçenekler oluyor. Birini seçiyorsun ben kek versin diye seçmiştim. Havuzunda birikiyor o günlük. Sonra onu gün sonunda kendi cüzdanına geçiriyorsun. Bence hediye bUnun adı işteYok ben yine anlamadımstake mitake ne diyon bacım sen
Canım ben şu kekimi 3-4 günde sattım ya satmasam şimdi 2 milyondan fazlaydı.boyle de sınır bir seyşimdi coinci bacılar madem bu kadar paralar kazanıyorsunuz coinlerden ne diye fakirim diye ağlıyorsunuz yahuuu?coinle ilgisi olmayan benim gibi bacılar toplaşınnn asıl bizim ağlamamız lazımm.
Faiz gibi yaniCüzdanda tutuyorsun aldıklarını mesela ben sfp'de tutuyordum. Kilitleme yöntemi bu aynı zamanda.sonra kendi projesi gereği orda seçenekler oluyor. Birini seçiyorsun ben kek versin diye seçmiştim. Havuzunda birikiyor o günlük. Sonra onu gün sonunda kendi cüzdanına geçiriyorsun. Bence hediye bUnun adı işteNe kadar fazla varsa günlük o kadar çok geliyor. Sayısına göre yani. Ytd diyeyim.bari.
En iyisi 2 tane alın siz olayı öyle görün, anlayınBende hiç gormedim
ben çok heveslendim bu coin işine.az az başlayacağım mayısta .herkes kazandığından bahsediyor.ben altın dolar gözlüyorum kıt kıt artacak diyeAhahah ben girdimde noldugenlerim kaybetmeye kodlanmış gibi,ordada kaybettim
Faiz değil bence öyle düşünmedim yaniFaiz gibi yaniasıl coinci senmişsin vay anam vayy
Binance kullaniyorum spottan kactane coinim var hiç anlamadim gercektenEn iyisi 2 tane alın siz olayı öyle görün, anlayın
hastanede bir profun 30 milyonu olmuş çok oldumm.çekebilir mi yani o parayı?30 milyonn akıllara zararCanım ben şu kekimi 3-4 günde sattım ya satmasam şimdi 2 milyondan fazlaydı.boyle de sınır bir seyzengin olamıyoruz yani zengin olacağız tam satıyorum bak. Benim kısmetinde yok.
Senin kaç coinin var onu mu anlamadın? Ben de bu dediğini anlamadimBinance kullaniyorum spottan kactane coinim var hiç anlamadim gercekten
Kek diyom yemedik hiçSenin kaç coinin var onu mu anlamadın? Ben de bu dediğini anlamadim
Bilmem hiç 30 milyonum olmadihastanede bir profun 30 milyonu olmuş çok oldumm.çekebilir mi yani o parayı?30 milyonn akıllara zarar
şimdi başlangıç olarak binanceden hesap mı açıyoruz?Senin kaç coinin var onu mu anlamadın? Ben de bu dediğini anlamadim
O neymiş nerden gircez?Sizler bu hafta olan ilk satışa girin arkadaşlar. bakalım hepimiz girelim kime cikacak
Yani binance iyidir bence.şimdi başlangıç olarak binanceden hesap mı açıyoruz?
bugün çok şanssızdık o kadar araba şirketi arasından otosan aldık.hepsi yükseldi otosan hariç.kara bahtımm kem talihimmmSizler bu hafta olan ilk satışa girin arkadaşlar. bakalım hepimiz girelim kime cikacak
Ben beginner ım o advancedNeyse dr_yad biz hiç birdey anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?