Yatırım bizden sorulur! :)

2 kere dünya değiştiriyordum ucundan yırttım.paramı yiyeyim dedim.arkamdan saf yememiş bize bırakmış demesinler değil mi? :rolleyes:

😄😄😄😄

Ya bence guzel anilar biriktirmek en buyuk zenginlik. Aklim biseyde kala kala yaptigim birikimden bana zaten fayda gelmez.
Ama ekonomi o kadar kotu ki ben bir miktar biriktirmeden asla rahat olamam. Yarin ne olacagini hic kestiremiyoruz 🙄

Tüh yaa

Ya mesela ben asciyim, buna ragmen sabah böregi hazir aldik kahvaltiya
Starbuckstan kahve aldik yanina kurabiye aldik. Kendim de yapabilirdim ama aldik, rahatlik olsun ugrasmadim.
Tabi ki alinir heleki döner vs evde yapilmayacak seyler mutlaka soylenir ama cok cok parani oraya doktugun icin uzuluyorum ben :)
Bi de sağlığı ve maliyeti geçtim çoğu yemek-atıştırmalık-tatlı-kahve evde daha güzel yapılıyor. Şahsen pek maharetli biri değilim ama börek, kahve, pizza, kurabiye evde daha güzel olmuyor mu ya da benim çevremdeki tükkanlar o kadar kötü mü yapıyor :olamaz:

Bi de sağlığı ve maliyeti geçtim çoğu yemek-atıştırmalık-tatlı-kahve evde daha güzel yapılıyor. Şahsen pek maharetli biri değilim ama börek, kahve, pizza, kurabiye evde daha güzel olmuyor mu ya da benim çevremdeki tükkanlar o kadar kötü mü yapıyor :olamaz:

Yok ya bazi seyler disarida cok guzel oluyor 🤪

tabi canım herşey evde yapılmaz ki ben profesyonel tembelim alengirli şeylerle uğraşmaya karşıyım -_- yine de dışarıdan çok söylemek ııh no
haftada bir gün yeterliii dışarda yemek .hava almak psikolojik değişiklik için.ama pandemi de o da hayalll olduuu :kızgın:

dönümü kaçtan gidiyor bu mübareklerinnn annem de satmak istiyor da ne kadar eder hiç bir fikrimiz yok 7 dönümcük sulu tarla :KK70:
Benim Kandıra'da 3 tanecik tarlam var.
Akıllı kocam büyük kazanç bekliyor defalarca yanlış yaptın desem de hala çok inanıyor.

X