Yatırım bizden sorulur! :)

Esta
Estağfurullah yok olmadı tam gaz devam belli yerler var yediğim tatlılar pizzalar belirli kurumlar oradan devamm sinir koymak istedim sadece arkadaşın dediği gibi ama olmadı suan hala devamm

Tüh yaa

Ya mesela ben asciyim, buna ragmen sabah böregi hazir aldik kahvaltiya
Starbuckstan kahve aldik yanina kurabiye aldik. Kendim de yapabilirdim ama aldik, rahatlik olsun ugrasmadim.
Tabi ki alinir heleki döner vs evde yapilmayacak seyler mutlaka soylenir ama cok cok parani oraya doktugun icin uzuluyorum ben :)

Cnm senin gelir nekadar iyi kazaniyorsun ozaman maasallah
Yok kız:)
Öğretmenim ben.
Daha yeni 5 bin oldu maaş.

Ama arabam yok hiç olmadı mesela.
Konfor yok ee masrafı da yok :/

Bir de alışverişte falan işimi bilirim.
Uygun indirimli tercihlerim olur.
Evimin kirası uygun falan..
1400 veren rezidans tercih eden arkadaşlarım var.
Ben 650 ye sosyal hayata daha uzak bir ev seçtim gibi gibi.

Gelir çokluğundan değil ekonomik kadın olduğumdan:)

hayatım boyunca ekonomik kadın olamadım ruhumda yokkk ölümlü dünya harca gitsin der daima içimdeki lanettt sesss ben de harcarımmm.ha uygun fiyatlıları almaya çalışıyorum ama pahalı ürünlerin uygununu aldığım için zaten gene tonla harcamış oluyorummmm

Aynen oyleymis vay be maasallah öyle anlatınca gelir çok dedim ama değilmiş
Neguzel

Bence zaten en onemlisi bu. Cunku alisverisin luksun sonu yok. Benim de biriktirmede en buyuk avantajim bu. Kısmam ama sınırını bilirim. En kalitelisinden alir uzun sure kullanirim.

Kadin dogum uzmani ablam, alaninda belli bir konuda türkiyedeki 2 isimden biri, sezeryanden normal doguma dönmek isteyenler arasinda falan cok unlu, tüp bebek merkezi kar ortagi ayrica.

Neyi var, bir araba ve arabanin kredisi

aynııı bennnnn .ailemden kalanlar dışında yatırımım sıfır sadece araba ve biraz da altın döviz.bu sitede 5000 maaşla kredi ödeyip 2 çocuk bakanlara saygılarrrrr

aynııı bennnnn .ailemden kalanlar dışında yatırımım sıfır sadece araba ve biraz da altın döviz.bu sitede 5000 maaşla kredi ödeyip 2 çocuk bakanlara saygılarrrrr

Öyle mutluysan öyle olsun zaten.
Ben de pandemi disinda gezmeye falan cok harcardim. Tiyatro konser yemeler icmeler... ayrica yurt ici yurtdisi seyahatler. Schengenden muafim her ay mutlaka 1 kere yurtdisina giderdim buna ragmen biriktirirdim. Pandemide birikime super bi hiz verdim.

2 kere dünya değiştiriyordum ucundan yırttım.paramı yiyeyim dedim.arkamdan saf yememiş bize bırakmış demesinler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…