- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.781
15 bin tl ile al sat yapsan mesela ne kadar kesilir ya da 500 tl de vakifbank ne kadar keserBorsaya yeni giren arkadaşlar,
Alım yaparken de satış yaparken de masraf kesilir.
Gelirinizi ona göre hesap edin :)
Esta
Estağfurullahyok olmadı tam gaz devam belli yerler var yediğim tatlılar pizzalar belirli kurumlar oradan devamm sinir koymak istedim sadece arkadaşın dediği gibi ama olmadı suan hala devamm
Çok büyük bişey değil benden esinlendiysen :)) düz hesap yazdım ilk görüneni.Borsaya yeni giren arkadaşlar,
Alım yaparken de satış yaparken de masraf kesilir.
Gelirinizi ona göre hesap edin :)
Yok kız:)Cnm senin gelir nekadariyi kazaniyorsun ozaman maasallah
Aracı kurumunuza göre değişir. Bazıları binde 20 bazıları binde 7 falan. Oranları web sitelerinde vardır.15 bin tl ile al sat yapsan mesela ne kadar kesilir ya da 500 tl de vakifbank ne kadar keser
hayatım boyunca ekonomik kadın olamadım ruhumda yokkk ölümlü dünya harca gitsin der daima içimdeki lanettt sesss ben de harcarımmm.ha uygun fiyatlıları almaya çalışıyorum ama pahalı ürünlerin uygununu aldığım için zaten gene tonla harcamış oluyorummmmYok kız:)
Öğretmenim ben.
Daha yeni 5 bin oldu maaş.
Ama arabam yok hiç olmadı mesela.
Konfor yok ee masrafı da yok :/
Bir de alışverişte falan işimi bilirim.
Uygun indirimli tercihlerim olur.
Evimin kirası uygun falan..
1400 veren rezidans tercih eden arkadaşlarım var.
Ben 650 ye sosyal hayata daha uzak bir ev seçtik gibi gibi.
Gelir çokluğundan değil ekonomik kadın olduğumdan:)
Aynen oyleymisYok kız:)
Öğretmenim ben.
Ben 650 ye sosyal hayata daha uzak bir ev seçtim gibi gibi.
bu işsizlik te memurluk gene en iyisiiiii valla.Aynen oyleymisvay be maasallah öyle anlatınca gelir çok dedim ama değilmiş
Neguzel
Baa hep yeni gibi geliy ahdghaHGFHDhergün bloomberg de konuşuyor zaten yeni bir şey değil
altının artmasını bekliyorummm ki zararım çıksınnn.ha artmazsa 1 hafta sonra gene alacağım atacağımmm borsa gibi delirtmiyor insanı en azından uslu uslu duruyorlarrrBaa hep yeni gibi geliy ahdghaHGFHD
Aha bugün onu dinledim ben ahmet abiden DHjdhDDgörmem mi eşim inat etti almadı to....ş aldı o da zararda
Yok kız:)
Öğretmenim ben.
Ben 650 ye sosyal hayata daha uzak bir ev seçtim gibi gibi.
Chezy bitcoinden örnek veriyorum 1 değil de 0.078 alabiliyor muyuz agsbabvsKeske daha fazla atsaymisim bitcoine.Twitterda bile tt oldu.Guzell gidiyor masallah
aynııı bennnnn .ailemden kalanlar dışında yatırımım sıfır sadece araba ve biraz da altın döviz.bu sitede 5000 maaşla kredi ödeyip 2 çocuk bakanlara saygılarrrrrBence zaten en onemlisi bu. Cunku alisverisin luksun sonu yok. Benim de biriktirmede en buyuk avantajim bu. Kısmam ama sınırını bilirim. En kalitelisinden alir uzun sure kullanirim.
Kadin dogum uzmani ablam, alaninda belli bir konuda türkiyedeki 2 isimden biri, sezeryanden normal doguma dönmek isteyenler arasinda falan cok unlu, tüp bebek merkezi kar ortagi ayrica.
Neyi var, bir araba ve arabanin kredisi
aynııı bennnnn .ailemden kalanlar dışında yatırımım sıfır sadece araba ve biraz da altın döviz.bu sitede 5000 maaşla kredi ödeyip 2 çocuk bakanlara saygılarrrrr
2 kere dünya değiştiriyordum ucundan yırttım.paramı yiyeyim dedim.arkamdan saf yememiş bize bırakmış demesinler değil mi?Öyle mutluysan öyle olsun zaten.
Ben de pandemi disinda gezmeye falan cok harcardim. Tiyatro konser yemeler icmeler... ayrica yurt ici yurtdisi seyahatler. Schengenden muafim her ay mutlaka 1 kere yurtdisina giderdimbuna ragmen biriktirirdim. Pandemide birikime super bi hiz verdim.
Evet alabiliyorsun :)Chezy bitcoinden örnek veriyorum 1 değil de 0.078 alabiliyor muyuz agsbabvs