Yatırım bizden sorulur! :)

Bugün her yer yeşil çarşamba günkü Fed'in faiz kararından sonra alım fırsatı doğar mı hanımlar sizce? Yorumunuz nedir?

Bir de şu Taze Kuru'nun hikayesi nedir? Şubatta 7 tl olan hisse 777 TL lere bile çıkmış? Takip listemde değildi fakat Bi ara en çok azalanlarda listede olunca o zamandan beri dikkatimi çekip bakıyordum ara ara.
Ytd.

9dan alip 1000 kusurden sattigim, parami 120ye katlayan sahane hisse ancak takibimde degil ne olup bitiyor bilmem, size daha fazlasini kazandirsin insallah...

1 gram altin aldim. Bu ay 2. Gramim oldu. Hayirlisi.

9dan alip 1000 kusurden sattigim, parami 120ye katlayan sahane hisse ancak takibimde degil ne olup bitiyor bilmem, size daha fazlasini kazandirsin insallah...

1 gram altin aldim. Bu ay 2. Gramim oldu. Hayirlisi.
Neden öyle birden yükselmişti ki (bu sorum çok cahilce olabilir peşinen özür kızlar ), ben de grafiğini görmüştüm onun eylülde mi ne fırlamış sonra geri inmiş

Cok tavsiye ediliyor borsadan anlamayanlar icin alternatif olarak. Ama hic denemedim canim, sanirim Mihail Zoscenko arkadasimiz biraz biliyor bu olayi
Ben de borsadan anlamadığım için o kısmı biliyorum zaten
lindalinda aşağıdaki linte son bir senede en çok kazandıran fonlar var, fakat fonlar trade etmeyenler yani günlük takip yapmayanlar için, aynı altın gümüş alır gibi unutuyosun, fon yöneticisi senin yerine yönetiyor gibi bişey oluyor, trade kadar yüksek kazançlar ya da kayıplar olmuyordur muhtemelen.

Neden öyle birden yükselmişti ki (bu sorum çok cahilce olabilir peşinen özür kızlar ), ben de grafiğini görmüştüm onun eylülde mi ne fırlamış sonra geri inmiş

Acikcasi ben de bilmiyorum.

Soylemistim ya ben ucuz buldukca 500 liralik al unut yapiyorum, rastgele aldigim 40 kagittan biriydi. Beklentiyle girdigim bisey degildi

Acikcasi ben de bilmiyorum.

Soylemistim ya ben ucuz buldukca 500 liralik al unut yapiyorum, rastgele aldigim 40 kagittan biriydi. Beklentiyle girdigim bisey degildi
Kendi aldığın kağıtlarda tamamen duygusalmı alıyorsun canım? Yoksa kendince bir stratejin mi var?düşerse ne yapıyorsun?

Kendi aldığın kağıtlarda tamamen duygusalmı alıyorsun canım? Yoksa kendince bir stratejin mi var?düşerse ne yapıyorsun?

Bayadir dusuk giden, dusme egiliminde olan sirketleri belirliyorum
Haberlere, sitelerine falan bakiyorum, yani sirket batmiyor gibiyse aliyorum
En azindan haftada 1 biri ikiye katliyor. Yani 500e aldigim seylerden en azindan haftada 1 tane 1000 civarine satilcak sey cikiyor.

Kesinlikle teknik bilgi icermez, kendi kafamdan uydurdugum alim metodudur. Yatirim tavsiyesi degildir.

K kendimidurduracakdegilim geçen hafta yazdığım yorumda kırmızı işaretli yerde katılım bankalarının merkez bankası zorunlu karşılık uygulaması (her bankanın yapmak zorunda olduğu bir işlem) sonucunda faiz geliri elde ettiklerini yazmıştım. Dün aşağıdaki makaleye rastladım, burada o faiz gelirinin banka tarafından kullanılmadığı belirtilmiş, sen de araştırıyordun sanırım bu hususları bilgin olsun diye yorumumu güncellemek istedim. Tekrar belirteyim ben de çok biliyor değilim kendimce araştırıp bir fikir ediniyorum sadece :)

Cnm senin gelir nekadar iyi kazaniyorsun ozaman maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…