Yatırım bizden sorulur! :)

Bütün kadinlar suan senet aliyor gibi hissediyorum
Eminim ama kanıtlayamam bu topic girip de borsaya merak salmayan kadın olacagini sanmıyorum...Az önce eşimle konuştum bankaya gidip hesap açmam lazım acil diye çocuğu anneme bırakıp Çünkü bu acemilikle batiracak param var.. Eşimde sakın kimseye söyleme borsayla ilgilendiğini dedi basaramazmisim dalga gecerlermis sırf bu lafa inat ben bu işi yaparım... Bende bana 5 sene ver suanki ev borcunu bitirip birde kendime bir tane ev Alicam hedefim bu dedim gülerek yattı ama bakalım piyasanın tozunu attircam oturduğum yerde bu sıfır bilgiyle...

Çok şekersin

Tabi ki yaparsın, yapanlardan neyin eksik. Yapanların 3 kolu, 4 gözü yok sonuçta :) hepimiz aynıyız yeter ki ilgilen

Hele hele bak şu sözlere tavra keşke biraz cesaretlendirseymiş... belki de başardığında kendine yediremeyecektir... başarılar diliyorum ben de geçen çarşamba girdim. Başlarda küçük hisse almak yerine 1 tane büyük hisse aldım kalan paramı küçüğe yatırdım sonradan hatamı farkettim büyük hisseyi bugün 2,17 karla sattım elden çıkardım. Küçüğe yatırdım bir miktar. Beklediğim bi küçük daha var bakalım inşallah nasip olur :)

Tabi ki yaparsın, yapanlardan neyin eksik. Yapanların 3 kolu, 4 gözü yok sonuçta :) hepimiz aynıyız yeter ki ilgilen
Bir kadına yeter ki yapamazsın de...Sürekli ders çalışıyorum ekonomi haberleri okuyorum dünya geneli nasıl etkilenir borsa bu haberle diye düşünüyorum grafik inceliyorum ev hanımıyım elim boş şimdilik pek bir şey anlamıyorum ama temkinli ilerlerim teknik bilgim olmasa bile az çok baktıkça ne kadar düşüş yaşamış nenkadar yükselmiş bu kadar dip gördüyse zarar ederim belki daha risksiz olanlari degerlendireyim diye en azindan kafamda birseyler oluştu... Birde bu kadar güzel anlatilmaz bir sürü kadına umut oldunuz bizim için yüz lira kazanmak bile çok güzel bir umut,heves akşama kadar kadınlar 60 lira için bahçede çalışıyor bizde çocuk var onuda yapamıyoruz..Zaten miktarimiz az, az kazanalım az kaybederim üzülmem en azindan... Başaramadim demektense denedim derim..

Bende sanal olan paramda aynısı yaptım hep küçük hisselerde küçük miktarda aldım.. Şimdilik kârdayim gibi gözüküyor ama gerçek nasıl olacak hiç bilmiyorum bugün yarın çıkıp hesap açıp başlayacağım inşallah. Yaa hicbirsey yapamazsam bile monoton hayatıma heyecan geldi bu bile güzel

Çok haklısın hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Ben 55 tl ile başladım mesela aman bundan nolcak demedim sonunda cesaretlendirdim kendimi. 40 küsür bin banakaya borç var 1500 civarı babamlara var eşimin ailesine 5000 üzeri borç var (borç olarak vermediler ama benim içim rahat etmiyor) ev kira... aileler borcu istemiyor helal olsn diyolar ama ödemeliyiz Rabbim nasip eder inşallah hayırlı kazançları

Ya evet benim rüyalarım bile değişti

Bizimde aynı ev borcumuz var ödememiz 3.500 borçlar bir şekilde ödenir de oğlumun geleceği için birşeyler yapmak istiyorum güzel bir eğitim almasını daha kaliteli bir hayat yaşamasını tüm çabam onun için..

İnşallah hedeflerine ulaşırsın :) ben de şu borçlsr bitince inşallah bi ev istiyorum. Tabii o sırada kızım okula başlar martta bi bebeğim daha olacak inşallah evle beraber evlatlarıma da yatırım yapacak hale gelirim. Eşim asgari ücretli bu şekilde hep geriye gidiyoruz. Keşke daha önce gözüm açılsaydı altın alıp koymaktansa borsaya girseydim diyorum şuan. Çünkü alyın alacak para birikene kadar zaman geçip tl değer kaybediyor :) 1 yılda 3 tane anca alabikiyordum altın.

İnşallah canım herkes az çok hedefine ulaşır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…