Yatırım bizden sorulur! :)

Zarar edersek elimizdeki bütün para da o ama.:) Acaba altın hesabına çevirsek vadeli hesaptan daha mı iyi olur?

valla yatırım tavsıyesı degıldır ama altın su an bana tam alınmalık gelıyor

440 ne demek ya bu gozler 593 u gordu

altın da gordugu yerı unutmaz derler

ama son karar sızın tabıı kı :)

ben başlarda twitter ve telegramdan çok faydalandım ama şöyle bir yol izledim, kim ne önermiş neye dayanarak önermiş not aldım ve o hisse senedini almış gibi hafta sonunda kar zarar tablosu çıkardım buna yardımcı olabilecek uygulamalar da var investing gibi. Güvenimi kazananlar oldu kazanmayanlar oldu. Ufak meblağlarla hisse senedi almaya başladım ardından da. Yavaş yavaş kendi fikirleri

Aynen kafan rahat ugrasmadan para kazanmanin tadi baska olur :) Iyi bir yatirim danismanini nasil bulabilirim? Türkiye‘de yasamiyorum ondan bu cahilce sorum

borsa istanbul’da mı işlem yapacaksınız bulunduğunuz ülkenin borsasında mı? borsa istanbul’da ise kullanacağınız bankada yatırım hesabı açtığınız zaman size atanan bir yatırım danışmanı oluyor arayıp bilgi alabilirsiniz belki faydalı olur.. onun dışında aracı kurumlar da var ben direkt hisse söylediklerini de duydum kullanan arkadaşlardan

Benim yatırımin büyük kismi toprağa oldu. (Eşim yaptı)
Pişmanım tabi o başka.
Neyse para olarakta hisse senedi aldım
Altınım var biraz da, biraz da tl'deyim.
Hisse senedi uzun vadeli yatırımcıyim.
Altında da öyle.
Maliyetim 490.
Zarardayim ama satmayacagim.
Hisse senedi için de deneme amacli aldım. Küçük yatırım

Konu gerçekten şahane değil mi

Günlük rutin yaptıklarını yazmaya kaymadı

Sen zenginsin biz ölelim olaylarına kaymadi

Kavga gurultu yok

Herkes bi şey öğrenmeye çalışıyor

Ne güzel valla ya
Gercekten guzel ilerledi konu.
Gecenlerde galiba W Wurstria idi,bir konu acti,ortalik meydan savasina döndü,ben somonsuz uyuyamam,,en guzel benim somonum,daha neler neler...

Borsa Istanbul‘u düsünüyorum. Direk hisse söylemeyecek benim parami yönetmeye yatirmaya yardimci olamayacaksa zaten olmasada olur
Saka bir yana, bire bir yardim/ tavsiye ve bilgi istiyorum ben. Komisyonlu calisan bir danisman olabilir mesela - yani sadece yüzeysel bilgi veren biri pek isimi görmez

Merhaba emekli olabilmek için 56 yaş ve 10 yıl şartı birlikte sağlanmalı. Yani anneniz bu durumda ancak 60 yaşında sistemden emekli olabilir. 45 yaş OKS-otomatik katılım sözleşmeleri için geçerli yaş sınırı yani işveren tarafından yapılan ve sisteme dahil edilen sözleşmeler. Siz bireysel olarak 18 yaşından büyükler için yaptırabilirsiniz.
Sistemden emekli olarak ayrılma ve tüm yatırımı çekme durumunda yalnızca getiri üzerinden %5 kesinti yapılır.
En doğru bilgiyi emeklilik gözetim merkezinin sitesinden alabilirsiniz. Sistemde kalış sürelerine göre yapılacak kesinti ve devlet katkısına hak ediş oranları yazıyor.

Konu gerçekten şahane değil mi

Günlük rutin yaptıklarını yazmaya kaymadı

Sen zenginsin biz ölelim olaylarına kaymadi

Kavga gurultu yok

Herkes bi şey öğrenmeye çalışıyor

Ne güzel valla ya
Kesinlikle çok iyi geldi konu.
Bizde para idaresi eşimdeydi ama devralma kararı aldım
Şu perişanlığımın üzerine borsayı ben de dahil ediyorum hayatıma

Yaaa kızlar, ben Türkiye’deylen yatırım hesabımı aktif etmiştim ama hiç işlem yapmamıştım. Şimdi bi bakayım dedim, borsaya girme kararı aldım ya:) aktif değil:///
Uzaktan telefonla halledilir mi ki bu işlem:/
Fikriniz var mı

Ücretli egitimler mi? Yaaa.. iste insan bilemiyor keske daha önce baslasaydim diyor ama gec olsun güc olmasin :)

Ücretli egitimler mi? Yaaa.. iste insan bilemiyor keske daha önce baslasaydim diyor ama gec olsun güc olmasin :)
Evet ücretli oluyor eğitimler..onlar da tanıdıklar aracılığıyla katılımcı alıyorlar ama..üstte bi üye bahsetmiş, güya tavsiye değildir diyorlar ama bi hisseyi inceliyorlar güya..tüyo işte bu..ama şikayet eden olursa çok yüksek meblağlarda ceza alıyorlar, hesapları kapatılıyor falan:/ o yüzden çok sağlam ilerliyorlar..

en iyisi, çok güvendiğin biriyle ilerlemek

Sorun tavsiye veren danismanlik yapan cok güvenebilecegin birini bulmak
Burasi disinda sorabilecegim kimse yok. Öneri verebilecek bir yakinim/tanidigim yok. Arastirmaya devam

Sorun tavsiye veren danismanlik yapan cok güvenebilecegin birini bulmak
Burasi disinda sorabilecegim kimse yok. Öneri verebilecek bir yakinim/tanidigim yok. Arastirmaya devam
Yaa işin içinde para olunca insan bişey demeye/vebale girmeye de korkuyor açıkçası:/ yani kendim için söylemiyorum..en sağlıklısı da bu işi danışmanlık usulü yapan güvenilir birileriyle çalışmak.
GeyikliGece ın yaptığı gibi
Hepimize denk gelsin öylesi

Bugün hangi kelimeleri ögreniyoduk? nomunomuchua nerdesiiiin? Halka arzdi sanirim - ögrenebildinmi? Aydinlat bizi

Hakla arz halka açılma demekmiş.
Şirketler zaman zaman halka arz yaparlarmış.
Nadiren ve kârlı bir dUrummus.
Peki şirketler buna neden ihtiya duyar?

Finansman kaynağı gerekir yani para ve pay satışı ile bunu sağlarlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…