- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Zarar edersek elimizdeki bütün para da o ama.:) Acaba altın hesabına çevirsek vadeli hesaptan daha mı iyi olur?
Uzun vadeli düsünüyorsaniz suan altin almak icin iyi bir firsat bence ama siz bilirsiniz tabii :)Zarar edersek elimizdeki bütün para da o ama.:) Acaba altın hesabına çevirsek vadeli hesaptan daha mı iyi olur?
Kesinlikle katılıyorum size..valla yatırım tavsıyesı degıldır ama altın su an bana tam alınmalık gelıyor
440 ne demek ya bu gozler 593 u gordu
altın da gordugu yerı unutmaz derler
ama son karar sızın tabıı kı :)
Yani en fazla seneye çekip ev almayı planlıyoruz. Şuanda ev için yetmiyor. Seneye az miktarda kredi çekip alırız inşallah diye düşünüyoruz.Uzun vadeli düsünüyorsaniz suan altin almak icin iyi bir firsat bence ama siz bilirsiniz tabii :)
Peki bu araştırmayı nerden yapacağız, bende bu aralar merak saldım bu konuya gerci benim param az ama olsun. Resmen hisseyle duygusal bağ kuruyorum bunu sevdim bunu alayım diyorum o kadar anlamıyorumama anlayan gerçekten bilinçli bir şekilde alıp satıyor ve gerçekten de kazanıyor
Aynen kafan rahat ugrasmadan para kazanmanin tadi baska olur :) Iyi bir yatirim danismanini nasil bulabilirim? Türkiye‘de yasamiyorum ondan bu cahilce sorum
Platin yazdan beri alırım ben arada, az alırım ama, pek tanımadığım bir emtia çünkü :))valla biz grup olarak Allah ne verdiyse dalacağız :)
altın gümüş hisse senedi falan
bi ara platin diyenler bile oldu :)
Gercekten guzel ilerledi konu.Konu gerçekten şahane değil mi
Günlük rutin yaptıklarını yazmaya kaymadı
Sen zenginsin biz ölelim olaylarına kaymadi
Kavga gurultu yok
Herkes bi şey öğrenmeye çalışıyor
Ne güzel valla ya
593 muvalla yatırım tavsıyesı degıldır ama altın su an bana tam alınmalık gelıyor
440 ne demek ya bu gozler 593 u gordu
altın da gordugu yerı unutmaz derler
ama son karar sızın tabıı kı :)
Borsa Istanbul‘u düsünüyorum. Direk hisse söylemeyecek benim parami yönetmeye yatirmaya yardimci olamayacaksa zaten olmasada olurben başlarda twitter ve telegramdan çok faydalandım ama şöyle bir yol izledim, kim ne önermiş neye dayanarak önermiş not aldım ve o hisse senedini almış gibi hafta sonunda kar zarar tablosu çıkardım buna yardımcı olabilecek uygulamalar da var investing gibi. Güvenimi kazananlar oldu kazanmayanlar oldu. Ufak meblağlarla hisse senedi almaya başladım ardından da. Yavaş yavaş kendi fikirleri
borsa istanbul’da mı işlem yapacaksınız bulunduğunuz ülkenin borsasında mı? borsa istanbul’da ise kullanacağınız bankada yatırım hesabı açtığınız zaman size atanan bir yatırım danışmanı oluyor arayıp bilgi alabilirsiniz belki faydalı olur.. onun dışında aracı kurumlar da var ben direkt hisse söylediklerini de duydum kullanan arkadaşlardan
Merhaba emekli olabilmek için 56 yaş ve 10 yıl şartı birlikte sağlanmalı. Yani anneniz bu durumda ancak 60 yaşında sistemden emekli olabilir. 45 yaş OKS-otomatik katılım sözleşmeleri için geçerli yaş sınırı yani işveren tarafından yapılan ve sisteme dahil edilen sözleşmeler. Siz bireysel olarak 18 yaşından büyükler için yaptırabilirsiniz.Merhabalar
Bes ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Belki bilen biri çıkar.
Annem 50 yaşında. Şimdi bes ödemesine başlasak 56 yaşında paranın tamamını alamıyor sanırım. 10 yıl ödeme kuralı var. 56 yaşından sonra 4 yıl daha ödesek paranın tamamını alabilir miyiz kesintisiz
Kesinlikle çok iyi geldi konu.Konu gerçekten şahane değil mi
Günlük rutin yaptıklarını yazmaya kaymadı
Sen zenginsin biz ölelim olaylarına kaymadi
Kavga gurultu yok
Herkes bi şey öğrenmeye çalışıyor
Ne güzel valla ya
Borsa bilginiz var mi? Yoksa nasil baslamayi düsünüyorsunuz?Kesinlikle çok iyi geldi konu.
Bizde para idaresi eşimdeydi ama devralma kararı aldım
Şu perişanlığımın üzerine borsayı ben de dahil ediyorum hayatıma
Eşim uzun süredir eğitimlerine katılıyor, onun desteğiyle ilerliycem..ben de katılırım belki eğitimlere..Borsa bilginiz var mi? Yoksa nasil baslamayi düsünüyorsunuz?
Ücretli egitimler mi? Yaaa.. iste insan bilemiyor keske daha önce baslasaydim diyor ama gec olsun güc olmasin :)Eşim uzun süredir eğitimlerine katılıyor, onun desteğiyle ilerliycem..ben de katılırım belki eğitimlere..geçen yıl bana bahsettiği bütün hisseler 8/10 kat gitmiş..bizim var mı o hisselerde payımız sorunTabi ki hayır
Evet ücretli oluyor eğitimler..onlar da tanıdıklar aracılığıyla katılımcı alıyorlar ama..üstte bi üye bahsetmiş, güya tavsiye değildir diyorlar ama bi hisseyi inceliyorlar güya..tüyo işte bu..ama şikayet eden olursa çok yüksek meblağlarda ceza alıyorlar, hesapları kapatılıyor falan:/ o yüzden çok sağlam ilerliyorlar..Ücretli egitimler mi? Yaaa.. iste insan bilemiyor keske daha önce baslasaydim diyor ama gec olsun güc olmasin :)
Sorun tavsiye veren danismanlik yapan cok güvenebilecegin birini bulmakEvet ücretli oluyor eğitimler..onlar da tanıdıklar aracılığıyla katılımcı alıyorlar ama..üstte bi üye bahsetmiş, güya tavsiye değildir diyorlar ama bi hisseyi inceliyorlar güya..tüyo işte bu..ama şikayet eden olursa çok yüksek meblağlarda ceza alıyorlar, hesapları kapatılıyor falan:/ o yüzden çok sağlam ilerliyorlar..
en iyisi, çok güvendiğin biriyle ilerlemek
Yaa işin içinde para olunca insan bişey demeye/vebale girmeye de korkuyor açıkçası:/ yani kendim için söylemiyorum..en sağlıklısı da bu işi danışmanlık usulü yapan güvenilir birileriyle çalışmak.Sorun tavsiye veren danismanlik yapan cok güvenebilecegin birini bulmak
Burasi disinda sorabilecegim kimse yok. Öneri verebilecek bir yakinim/tanidigim yok. Arastirmaya devam
Bugün hangi kelimeleri ögreniyoduk?nomunomuchua nerdesiiiin? Halka arzdi sanirim - ögrenebildinmi? Aydinlat bizi