Yatırım bizden sorulur! :)

Kaç maliyetle kaçta bekliyorsunuz?

Bazen kol kesmek de karlidir. Zarara ragmen cikip garantili bir kagids girilebilir bence sizin durumunuzda. Cunku beklediginiz hisse ne kadar bekletecek belli degil, bu esnada kacan firsatlar da zararinizi telafi etmenin bir yoludur.

Olumlu veya olumsuz seklinde yazarim buraya. Olursa düsünenlerle özelden konusuruz simdi cikar akillinin biri reklam diye sikayet eder iyisi mi isteyen bana sorsun ben kimseye bisey demiym

Aslinda tavhl yi gelmis gecmis en dusuk noktadan toplamissiniz ama nefes aldirmadan satmissiniz. Vardir bir hayir. Bu sene ben de tavhl ve docodan kar ettim bir miktar. O arada tavan serisi yapacak kagit yakaladim 20liradan bozdum tavhl portföyümü. Maliyetim 14.90di.

Hataniz yükselmis kagidi almak olmus.
Borsanin altin kurali, yukselmis kagit alinmaz. Yukselmeye yeni baslayan, veya henuz baslamamis ama umut vadeden kagit toplamak lazim.

Şey gibi, şehrin en gözde semtinden 3 milyona 1 ev alin. Seneye sizin ev 200 bin deger artirsin. Ben de ücrada, yeni gelisen bi semtten 250 bine 12 adet alayim ayni parayla. Benim evlerin tanesi 100 bin deger artirsin. Total karlar arasinda 1 milyon lira fark var. Yükselmis deger zor ilerler, dusuk deger ise yukselmeye daha yakindir.

nomunomuchua yesa Bunu unutmadan hamle yapiyoruz hanimlar

Peki hocam :)

Ben çok para harcıyorum biriktirme işi bana maalesef zor geliyor biraz altin almistim o da cortladi sanırım
Bir de şey soracağım faize bulaşmadan para biriktirmenin tek yolu altın dolar sanirim
Başka ihtimal var mi

Gümüş de olabilir
Bunlar iste başka da yok sanırım
Para biriktirene biriktirip bir gelir elde edene hayranim
Buda aileden gelen bir yol sanırım
Ben harcayinca mutlu olanlardanim
Sonra yıllar geçiyor gereksiz ne çok şey almışım diyorum
Ama alırken gözüm görmüyor
Bazısında bakiyorum herşeyi hesapli harcıyor bende hesap sıfır

Ben çok para harcıyorum biriktirme işi bana maalesef zor geliyor biraz altin almistim o da cortladi sanırım
Bir de şey soracağım faize bulaşmadan para biriktirmenin tek yolu altın dolar sanirim
Başka ihtimal var mi

Bence gümüs size daha uygun.
Gram fiyati dusuk, sayica arttikca hirslaniyor insan
Ben altin alamiyorum mesela grami 400 kusur amaan bosver ya baglama parayi diyorum ama gumus 6 tl civarinda. Kumbaraya para atar gibi 2 3 günde 1 alinabilir

Bence gümüs size daha uygun.
Gram fiyati dusuk, sayica arttikca hirslaniyor insan
Ben altin alamiyorum mesela grami 400 kusur amaan bosver ya baglama parayi diyorum ama gumus 6 tl civarinda. Kumbaraya para atar gibi 2 3 günde 1 alinabilir
Gümüşü hangi bankalar veriyor mesela
Ben herisi internet bankaciligindan yapıyorum isbankasi ve ziraat hesabim var

Gümüşü hangi bankalar veriyor mesela
Ben herisi internet bankaciligindan yapıyorum isbankasi ve ziraat hesabim var
Gümüş hiç almadim alırsam yine gram alırım gibi geliyor ama bunlarlada öyle bir zengin olmuyorsun yani
Yıllar yıllar biriktiriyorsun elinde üç beş gram altın oluyor
Cidden memur maaşı ile ne uzuyorsun ne kisaliyosun

Başka ihtimal var mi
Ben sadece altın-güöüş-platin-döviz biriktiriyorum. Belli bir tutara ulaşınca arsa veya ev alma niyetindeyim kısmet bakalım :)) biraz zor bir yöntem tabi

işte buralarda takıla takıla hem harcama hem bırıktırme yapacaksın. tek taraflı olmaz zaten hep bırıktıreyım dıye bı sey olmaz ortasını bulmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…