Yatırım bizden sorulur! :)

yok benim anksiyetelerimin parayla ilgisi olmadığı için sorun olmaz,bir de aşırı garantici bir insan olarak zaten uzuleceğim miktarlar koymam.

Bence sizin araştırıp küçük meblağlar ile pişmeniz gerekiyor. Hangisiyle devam edeceksiniz bilmeniz gerekiyor. Ingilizceniz varsa ve iyiyse aciladabilirsiniz. Öyle öyle çözersiniz.

evet dilim var. kuçuk meblağ koyarım zaten, kendimi riske atan bir yapım yok ne yazık ki. önerileriniz varsa ekstradan alabilirim.

o da araştıran kafa yoran kişiye haksızlık oluyor bence.hazırdan para kazanıyorlar .zararla kapatınca gece uyuyamıyor bile insan

Kesinlikle ayrıca ciddi yatırım gerekiyor hem bilgi için uğraş hem de maddi bir yatırım. Zararı çıkaracağını biliyoruz aslında ama stres yapıyor. Dün mesela 1 saat uyuyum bu hisse tamam dedim emir de girmedim güvendiğim için bi uyandım sinirle düşmüş :)

Bence sizin araştırıp küçük meblağlar ile pişmeniz gerekiyor. Hangisiyle devam edeceksiniz bilmeniz gerekiyor. Ingilizceniz varsa ve iyiyse aciladabilirsiniz. Öyle öyle çözersiniz.

Kesinlikle bende öyle başladım ilk bildiğim sektörden başladım ve hangi şirketin finansal durumu iyi biliyordum ona göre aldım hatta o hisseler halen duruyor bankada :) 10 katını gören bile var. Sektörü bilmekte çok önemli. Kendi yönteminizi işlem yaparken görüyorsunuz ama kaybedince üzülmeyeceğim rakamlar olmalı.

yok benim anksiyetelerimin parayla ilgisi olmadığı için sorun olmaz,bir de aşırı garantici bir insan olarak zaten uzuleceğim miktarlar koymam.

Bizim streste para kaybından değil aslında borsa da dönen oyunların bize vurması öyle üç kağıtçı patronlar, tahtacısı var ki kafayı yediriyor insana

Bizim streste para kaybından değil aslında borsa da dönen oyunların bize vurması öyle üç kağıtçı patronlar, tahtacısı var ki kafayı yediriyor insana

ben bi de şu jargona hakim olmak istiyorum, anladığım bir şey olsun borsa, ağız dolusu tahtacı diyeyim mesela anlamını bile bile ahhahaha.
cidden anlamak istiyorum. dunyada öğrenmediğim çok şey kalmasın, bir ilgi alanım da borsa olsun ne var.

Olsun tabi ki yatırımlarını da değerlendirirsin mis. Bir de krizler fırsat doğurur. Mesela corona döneminde çok Zengin olan oldu. Ufacık paralar milyon oldu. Hem de böyle fırsatlar bulmanı da sağlar. Ee İngilizcen de var yabancı piyasaları, haberleri o haberlerin ülkemize etkisini de takip ettiğin zaman var ya mis. Gelsin erken emeklilik :) yaparsın, öğrenirsen iste yeter ki.

pis gaza geldim yanlız.
yapıcam valla neyim eksik.
çok teşekkurler:)

ben uzun yıllardır kutulu barbie koleksiyonu yapıyorum 20 yıl sonra astronomik rakamlara satacağımmmm

pis gaza geldim yanlız.
yapıcam valla neyim eksik.
çok teşekkurler:)

Bak benim her zaman şu düşüncem vardır:
....... yapan kim, yani birileri yapıyor ve onlar da insan ee o zaman ben de yaparım, belki hemen hızlı yapamam ama yaparım. Yapan bi insansa tamamdır :) biz yapıyorsak sen de yaparsın ama iyice öğren, teknik, temel analiz öğren. O adamın kitapları çok iyi, YouTube kanalı verdim o da kitap tavsiyeleri vermiş onları al oku, Zengin bana yoksul baba kitabını oku. Bende inanıyorum yaparsın, öğrenmek mümkün.

ben uzun yıllardır kutulu barbie koleksiyonu yapıyorum 20 yıl sonra astronomik rakamlara satacağımmmm

Bende bi kere hamile Barbie almıştım meraktan aklıma o geldi mesajınızı görünce nedense :) tek yapamayacağım şey koleksiyoncu olmak sanırım o kadar sabır yok bende alayım uzun yıllar saklayayım zaten sakladığım yeri unuturum kesin

Ayda 20.000 mi? Ya bana da yol gösterin hiç kafam basmıyor param resmen eriyor

Yanlis anlamazsaniz bir sey sorabilir miyim, sermayeniz mi az yoksa cok mu temkinlisiniz? Egitimli olup butun gün ekran basinda sasi olmak pahasina oturmak, o strese girmek, gruplara dahilse ayda 20 bin cok dusuk.
Borsayla ugrasmayana ayda 20 cok gelebilir ama ne paralar donuyor...
Benim egitimim yok, dahil oldugum gruplar var. Gunde 1 ya acar bakarim, yogunsam acmam.
Alip satis yaparken bi grafiklerine bakiyorum, anladigimdan degil, belki gore gore ogrenirim diye. gruplar zaten herkese saat araligi veriyor bu saatte al bu saatte sat diye.

Biz koyun gibi oyunculariz, esiniz oyun kuran olmasi gerekir. Kalkip kendimi asla emek veren, bilgi sahibi donanimli biriyle kiyaslamiyorum yanlis anlasilmasin. Ancak ben anlamayan halimle gruplardan yapilan yönlendirmelerle cok daha yuksek meblaglar kazaniyorum. Bu iste bir terslik yok mu?

Bu gruplara nasıl dahil oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…