- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Anksiyetenizi tetiklero amaçla girmeyin eğlenceli değil her zaman kazanç olmuyor mesela geçen hafta risk aldım 15 bin tl de 5 bin zarar ettim :) 2 gün de çıkardım zararı ama herkes stresini kaldıramaz bazılarının tek parası o oluyor yanlış kararlar veriyor insan stresle o zaman kaybediyor.
Bence sizin araştırıp küçük meblağlar ile pişmeniz gerekiyor. Hangisiyle devam edeceksiniz bilmeniz gerekiyor. Ingilizceniz varsa ve iyiyse aciladabilirsiniz. Öyle öyle çözersiniz.
o da araştıran kafa yoran kişiye haksızlık oluyor bence.hazırdan para kazanıyorlar .zararla kapatınca gece uyuyamıyor bile insan
Bence sizin araştırıp küçük meblağlar ile pişmeniz gerekiyor. Hangisiyle devam edeceksiniz bilmeniz gerekiyor. Ingilizceniz varsa ve iyiyse aciladabilirsiniz. Öyle öyle çözersiniz.
yok benim anksiyetelerimin parayla ilgisi olmadığı için sorun olmaz,bir de aşırı garantici bir insan olarak zaten uzuleceğim miktarlar koymam.
Bizim streste para kaybından değil aslındaborsa da dönen oyunların bize vurması öyle üç kağıtçı patronlar, tahtacısı var ki kafayı yediriyor insana
ben bi de şu jargona hakim olmak istiyorum, anladığım bir şey olsun borsa, ağız dolusu tahtacı diyeyim mesela anlamını bile bile ahhahaha.
cidden anlamak istiyorum. dunyada öğrenmediğim çok şey kalmasın, bir ilgi alanım da borsa olsun ne var.
Olsun tabi ki yatırımlarını da değerlendirirsin mis. Bir de krizler fırsat doğurur. Mesela corona döneminde çok Zengin olan oldu. Ufacık paralar milyon oldu. Hem de böyle fırsatlar bulmanı da sağlar. Ee İngilizcen de var yabancı piyasaları, haberleri o haberlerin ülkemize etkisini de takip ettiğin zaman var ya mis. Gelsin erken emeklilik :) yaparsın, öğrenirsen iste yeter ki.
ben uzun yıllardır kutulu barbie koleksiyonu yapıyorum 20 yıl sonra astronomik rakamlara satacağımmmmben bi de şu jargona hakim olmak istiyorum, anladığım bir şey olsun borsa, ağız dolusu tahtacı diyeyim mesela anlamını bile bile ahhahaha.
cidden anlamak istiyorum. dunyada öğrenmediğim çok şey kalmasın, bir ilgi alanım da borsa olsun ne var.
pis gaza geldim yanlız.
yapıcam valla neyim eksik.
çok teşekkurler:)
ben uzun yıllardır kutulu barbie koleksiyonu yapıyorum 20 yıl sonra astronomik rakamlara satacağımmmm
ben uzun yıllardır kutulu barbie koleksiyonu yapıyorum 20 yıl sonra astronomik rakamlara satacağımmmm
Ayda 20.000 mi? Ya bana da yol gösterin hiç kafam basmıyor param resmen eriyorinsanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördüm
insanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördüm
eşim yıllarca eğitimini aldı araştırdı borsa grubu var fikir aldığı ali perşembenin tüm kitaplarını okudu en başlarda ücretli kurslar aldı .tüm günde ekran başında takip eder akşamları hisseleri araştırır .öylee kumar gibi hisse alınırsa sonuç batak oluyor zatenn haklısınız
Kaç paraya 10 bin peki?Eşim borsa öğrendi
Son 2 haftada on bine yakın kar ettik
Ama her 2 saatte bir kontrol ediyor. Ve dikkatli oynamak haberleri takip etmek vs lazım
Kaç paraya 10 bin peki?
Maşallah Allah bereket versin bu arada.
Bu gruplara nasıl dahil oldunuzYanlis anlamazsaniz bir sey sorabilir miyim, sermayeniz mi az yoksa cok mu temkinlisiniz? Egitimli olup butun gün ekran basinda sasi olmak pahasina oturmak, o strese girmek, gruplara dahilse ayda 20 bin cok dusuk.
Borsayla ugrasmayana ayda 20 cok gelebilir ama ne paralar donuyor...
Benim egitimim yok, dahil oldugum gruplar var. Gunde 1 ya acar bakarim, yogunsam acmam.
Alip satis yaparken bi grafiklerine bakiyorum, anladigimdan degil, belki gore gore ogrenirim diye. gruplar zaten herkese saat araligi veriyor bu saatte al bu saatte sat diye.
Biz koyun gibi oyunculariz, esiniz oyun kuran olmasi gerekir. Kalkip kendimi asla emek veren, bilgi sahibi donanimli biriyle kiyaslamiyorum yanlis anlasilmasin. Ancak ben anlamayan halimle gruplardan yapilan yönlendirmelerle cok daha yuksek meblaglar kazaniyorum. Bu iste bir terslik yok mu?
Bu gruplara nasıl dahil oldunuz
Veli Gocer mi:))Ekran görüntüsünü atarım mesajla çok şeffaf birisi ama saniye de satılıyor yerleri hem de tavsiyeler veriyor.