Yatırım bizden sorulur! :)

Bankacim vesilesiyle.
Valla bu forumda yatirimla ilgili baska bir başlıkta sizin o bankacının önerdiği hisse senedinin getirdiği meblayi görmüştüm.o bile zaten bir ev parasi idi.
Ama siz sanslisiniz. Şahsen benim elimde güzel bir sermaye var fakat etrafta öyle biri yok .olsa zaten ben de kazanırdım

Bankacim vesilesiyle.
Parali vhatsapp gruplari mi bahsettiginiz?
Ayrica yatirimlik ev alma hakkinda dikkat etmemiz gerekenleri paylasabilirmisiniz rica etsem,ozelden ya da buradan,favorilere ekleyeyim,eminim cok isime yarar

Benim de param bankada fakat me hikmetse bireysel müşteri temsilcimden bugüne kadar yatırım önerisi almadım.

Destek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.

Yalniz bu islemleri yaptigim banka iş bankasi.

Parali vhatsapp gruplari mi bahsettiginiz?
Ayrica yatirimlik ev alma hakkinda dikkat etmemiz gerekenleri paylasabilirmisiniz rica etsem,ozelden ya da buradan,favorilere ekleyeyim,eminim cok isime yarar

Parali degil. Musait oldugumda yazarim size de.

Halkbankasinda nerdeyse 1 senedir öylesine duran 500 liram var.
Kartim yıprandığı için atmden işlem yapamadim.
Müsait olup şubeye de gidemedim.
Bir kişi arayıp parana yazık erimesin demedi. :)

Kaderim kaderim..

Arkadaşlarım bir sorum daha olacak.
Kızımın hediyeleri adına bir hesap açmak var kafamda. Ama aynı zamanda gümüş hesabı da olsun ona da el atarım belki az az diye düşünüyorum.

Hem gümüş hem de borsa olarak faydalanabileceğim banka sorsam öneriniz ne olur?
Aklımda kuveytturk var ama..

Fikirlerinden biz de yararlanmak isteriz, masallahh

Bana da yardimci olabilir mısınız

Halkbankasinda nerdeyse 1 senedir öylesine duran 500 liram var.
Kartim yıprandığı için atmden işlem yapamadim.
Müsait olup şubeye de gidemedim.
Bir kişi arayıp parana yazık erimesin demedi. :)

Kaderim kaderim..
Benim de param olduğunda aramadı hiç. Şimdi de var biraz yine aramiyor aynı banka. Ama bir ara ev almıştık krediyi ordan çekmiştik. Sonra evi sattık krediyi kapattık. Parayi da oraya havale etmişti ebi alan kadın. Neyse o zaman eşimi arayıp şöyle degerlendirelim vs demişlerdi 2-3 kere. 200bine yakındı öyle büyük ev parası da değil. Senin benim 3 kurusum için uğraşmıyorlar sanırım:)

Destek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.

Yalniz bu islemleri yaptigim banka iş bankasi.
Onunla bunu kKonuşmadım ama onun demesi gerekir teklif etmesi gerekirdi.sonucta faizde duruyor para ve cidden güzel bir meblağ bence.
Bankam vkfbnk
Parali degil. Musait oldugumda yazarim size de.

denizbank, kuveyttürk bunlarda gümüş hesabı var nomum, yatırım hesabı da açabilirsin yanında, zaten ana hesaba bağlı olarak telefonundan açıyosun bu hesapları.

E baksanıza maaştan kalan para icin bile arıyorlarmış
Bizim bankalar tirt

Vakıfbanktan parayı çekebildiğinize veya eft yapabildiğinize şükredin bence ne zaman atmsine gitsem hata verir veya para yoktur atmde, her ayın 15inde uygulaması çöker, bi fatura ödeyecem ödeyemem sürekli uygulama dışarı atar beni. Bana mı garezi var anlamıyorum ki bankanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…